Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dooti wrote:Puszczają nas dziś do domu ale bez wypisu. Mamy się pokazać jutro z rana i w poniedziałek, jakby się coś działo to szybko przyjechać. Tak naprawdę to czekamy tylko na wyniki posiewów, wszystkie badania do tej pory ok. Jak nic nie wyjdzie z tych posiewów to w poniedziałek dostaniemy wypis.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 09:09
-
misia-kasia wrote:To ja mam właśnie pytanie jak to jest możliwe ze sie wychodzi ze szpitala a wypis dostaje po kilku dniach, nie rozumiem tego.. wychodzisz bo chcesz i robisz to na własna odpowiedzialność, czy szpital juz chce Cię wypchnąć? Slyszalam juz nie raz taka akcje..
-
misia-kasia wrote:To ja mam właśnie pytanie jak to jest możliwe ze sie wychodzi ze szpitala a wypis dostaje po kilku dniach, nie rozumiem tego.. wychodzisz bo chcesz i robisz to na własna odpowiedzialność, czy szpital juz chce Cię wypchnąć? Slyszalam juz nie raz taka akcje..
Wyniki posiewów (mocz, nie i gardło) będą dopiero w poniedziałek, dlatego nie mogą nam dać dziś wypisu. Póki co nic nie rośnie więc najprawdopodobniej jest czysto. Wyniki krwi są dobre, osłuchowo też w porządku. Stwierdzili że nie ma sensu nas trzymać ale bez wszystkich wyników nie dadzą wypisu, dlatego mamy się kontrolnie pojawić na oddziale jutro i w poniedziałek jak będą wyniki. W razie gdyby nas coś niepokoiło to od razu zgłosić się na oddział. Leków żadnych oprócz nystatyny miejscowo Antoś nie bierze.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Zazwyczaj polecają siemię lniane, a ja go nie mogę... Jak zaczęłam pić codziennie siemię lniane, to mój rytm wypróżnień tak bardzo się rozregulował że chodziłam do łazienki o różnych porach dniach i było mi o wiele gorzej się załatwić. Najlepsza jest kawa
-
justa1509 wrote:Zazwyczaj polecają siemię lniane, a ja go nie mogę... Jak zaczęłam pić codziennie siemię lniane, to mój rytm wypróżnień tak bardzo się rozregulował że chodziłam do łazienki o różnych porach dniach i było mi o wiele gorzej się załatwić. Najlepsza jest kawa
ale zaraz spróbuje kawy bo w sumie odstawiłam od początku lipca. Nauczka na przyszłość, nie objadać sie czekoladą - ale była taka pyszna
-
misia-kasia wrote:Ja właśnie pije siemię lniane i dzięki temu nie mam problemów
ale zaraz spróbuje kawy bo w sumie odstawiłam od początku lipca. Nauczka na przyszłość, nie objadać sie czekoladą - ale była taka pyszna
a czasem... Cóż nie da się inaczej
dzisiaj przez to że wiezlismy mamę na samolot to musiałam wstać o, szybkie śniadanie, herbata i mi niedobrze od rana... Wcześniej męczyła mnie lekka zgaga, teraz puściło.
-
Eilleen wrote:Muszę zamówić te pieluchy wielorazowe dla noworodków. Chyba czas najwyższy. Został jeszcze do kupienia monitor oddechu i przewijak.
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]