Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marta..a wrote:ja od tamtego poniedziałku mam skurcze, które są głównie popołudniami i miałam was pytać czy wam przy skurczu też robi się ciepło? One są niebolesne, tylko ciężej mi się przy nich oddycha, no i są bardzo nieregularne
Marta..a lubi tę wiadomość
-
U mnie najgorzej zjeść śniadanie bo mam tak ściśnięty żołądek że potem przez 10 minut umieram. Ale potem jest już okej. Czasem trafi się taki dzień jakbym cały czas była głodna, zjem coś i nadal nie wiem czy sie najadłam czy może jednak jestem głodna, dziwne takie. Ale mdłości nie mam17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Leticia wrote:Wychodzi 80 gr za sztukę, przedwczoraj kupiłam w Rossmanie Pampersy za 47 gr za sztukę. Więc są o 70% droższe
No i zastanawia mnie jedno - są dobre na dzieci o 3kg aż do 8 kg...?wzięłam od razu dwie - 0,35 zł/szt
7w3d 💔 -
Oooo, a jakie rozmiary tych pamków w Biedrze?
Czepiam się tylko dlatego, że moje chudodupkowe dziecko musiało całkiem wyrosnąć z jednego rozmiaru, żeby nie przeciekać nogawkami w większymCzyli jak 2 jest 3-6kg, a 3 jest 4-9 kg, to musiała osiągnąć 6 kg. Jak próbowaliśmy założyć 3 przy 5,7 kg to leciało nogawkami i tak było przy wszystkich pieluchach
-
Eilleen wrote:Ja kupiłam dwie paczki właśnie na początek. Bo później chce wielorazowe używać.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Eilleen wrote:Tyle że porównując skład pampersów a tych to się nijak ma. Ja kupiłam wiedząc że są droższe ale jednak są lepsze. Tyle że gdybym miała ich używać ciągle to zbanlrutowałabym.
No ja właśnie sobie dzisiaj oszacowałam, że przez cały okres pieluchowania dziecko mi obsikało jakieś 3000 złDroższe o 70% pieluchy, to kolejne obsikane 2100 zł
A to czy są lepsze to się okaże na czterech literachNajlepsze będą te, które Cię nie zawiodą
Kasiaja lubi tę wiadomość
-
A ja mam 3 małe paczki papmersów jedynek i jedną paczke dady 2 na start, a potem dokupie jak zobacze jak się sprawdzają. Z tego co podczytuje nie każdemu dziecku każda pielucha pasuje, wiec sprawdzimy co odpowiednie dla nas. A promocje na pieluchy co chwile gdzieś widze, poza tym i tak to trzeba kupic i tak:)
Nie wierze ze ja jeszcze nie spie, naprawde... Szok:p17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Eilleen wrote:No ja właśnie też kupiłam te 2-4. Na zdjęciu nie zwróciłam uwagi że to 2.
Kliknęło mi się „lubię to”zamówiłam jedną paczkę tych 2-4 i jedną 3-8, a przy odbiorze zamówienia odbiorę tą paczkę Pampers co dają za 1 gr
Toskowi to zawsze muszę kupować większe pieluchy bo wszystkie potrafi przesikać. Teraz ma 11-18 kg a wazy 11 i są idealne na noc pod warunkiem, że po 5 rano przy butli z kaszką ma zmienionąraz mu sama, chyba, spadła bo taka ciężka była a nie spał w bodziaku i jak wstał grawitacja zrobiła swoje
No i przy nim zrozumiałam też dosłownie co znaczy, za przeproszeniem, osrać się po pachy[/url]