Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Czyli jutro Paulina i Zolza, a ty Zuuziia kiedy masz cc? Ktoś jeszcze ma zaplanowane niedługo?
Ja 25 idę na oddział, 26 cc.
Bezsens wolałabym pójść 26 i odrazu tego samego dnia cc, to że będę dzień wcześniej w szpitalu tylko bardziej mnie stresujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 22:50
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kozalia wrote:Ja jutro mam nadzieje będę ustalać termin cesarki, a na kiedy to się okaże,ile moja niewydolna szyjka jeszcze wydoli. Tydzień temu rozwarcie było na dwa palce;)
Jeszcze urodzisz sn mimochodemBo 2 palce to liczy się jako 4 cm? To już prawie połowa drogi
-
Zolza_ wrote:Jutro idę na oddział a kiedy CC zobaczymy. Ale spać nie mogę. Teraz mnie nerw złapał. Boję się jak cholera szpitala, cięcia i wszystkiego. Normalnie płakać mi się chce, a nie mogę bo głową to mi wtedy eksploduje.
Wiem co czujesz, ale nie możemy popadać w panikę bo to w niczym nam nie pomoże ;/ głowa boli Cię z nerwów i stresu, u mnie bardzo częsty objaw. Przypuszczam, że we wtorek też może mi się udzielić ból głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 23:04
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualnyZuuziia wrote:Ja 25 idę na oddział, 26 cc.
Bezsens wolałabym pójść 26 i odrazu tego samego dnia cc, to że będę dzień wcześniej w szpitalu tylko bardziej mnie stresuje
Rozumiem Cię bo tak samo mnie to irytuje, tez muszę przyjść dzień wcześniej i to tylko po to zeby mnie przeglodzili i dali zastrzyk z heparyny. Tak jakbym sama nie mogła sobie zrobic.
A ja jakoś teraz mam lekki żal ze dopiero co sie lepiej poczulam, dopiero co weszlam w 9 miesiac to mi zakończę ciążęW sumie nie wiem czemu tak szybko skoro wszystko jest idealnie
-
nick nieaktualnyLeticia wrote:Jeszcze urodzisz sn mimochodem
Bo 2 palce to liczy się jako 4 cm? To już prawie połowa drogi
-
Swoją drogą to zastanawia mnie to rozwarcie na 10 cm. Kobiety są przecież tak rożnej budowy, węższe, szersze. Na serio wszystkim szyjka rozwiera się na tyle samo cm?
Czy to „pełne rozwarcie” się tak bardziej symbolicznie nazywa rozwarciem na 10 cm?
d'nusia, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
kozalia wrote:Tak sobie wyobrażam ze dwa palce to jakieś 4 cm;) niestety poza szyjka, żadnych objawow zbliżającego się porodu nie ma. Na ktg cisza, nic mnie nie boli.
Jeszcze jest trochę czasuChociaż nie ukrywam, że zestawienie słów „rozwarcie” i „nic mnie nie boli” w jednym zdaniu bardzo mi się podoba
kozalia, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeticia wrote:Swoją drogą to zastanawia mnie to rozwarcie na 10 cm. Kobiety są przecież tak rożnej budowy, węższe, szersze. Na serio wszystkim szyjka rozwiera się na tyle samo cm?
Czy to „pełne rozwarcie” się tak bardziej symbolicznie nazywa rozwarciem na 10 cm?