Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Leticia wrote:Jeju, jak dobrze, że jak dotąd mi na układ pokarmowy nie padło. Nie wiem co to jest zgaga czy zaparcia. Ogólnie żołądek mam taki, że musiałabym się chyba pleśni najeść, żeby mi zaszkodziło
W ciągu ostatnich dwóch lat to tylko dwa razy miałam bóle, które wzięłam za problemy żołądkowe - w obu przypadkach okazały się ciążą
-
nick nieaktualnyZuuziia wrote:Paulina jak się dzisiaj czujesz ? Jak dzidzia ?
Dzis juz lepiej. Omdlenia sie nie pojawiają.
Malutka dzis była badana, wszystko ok.uczymy sie nowej sytuacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 10:11
kozalia, e_mii, Eilleen, Dooti, d'nusia, Meneksze, Leticia, Zuuziia, Lavendova, Ania241188, ingelita, Qumish, pumka1990, alenka89, Kasiaja, belladonna, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj miałam koszmary. Śniło mi się jak karmilam młodego to mi wygryzl sutka. Niby taki mały był a żeby już miał. Później zobaczyłam że ma coś z oczami, takie bielmo. Dziwnym trafem w mieszkaniu była okulistka. I że ogólnie zapomnieliśmy że w sumie go nie kąpalismy.
-
Dooti cudo
Ja tez przed snem pihe mleko czy mam zgage czy nie ale jak mam zgage to moge pic co chwile bo tylko to pomaga...
Natomiast woda i wszystko inne jeszcze bardziej nasila zgage wiec wtedy unikam...Dooti lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Kurczę ciężko nadrobić jednodniowa nieobecność
Paulina gratuluję córeczki !
Dooti synek śliczny !
Ja miałam dziwna sytuację w niedzielę. Byliśmy w kościele i stałam na dworze, ogólnie znalazłam miejsce na takim murku przy schodach i sobie usiadlam, obok mnie siedział facet a przed nami stała jakąś Pani z mężem, miałam tak może z 60 lat. Od początku czułam ze będzie próbować się wbić żeby usiąść bo co chwilę zerkala w naszą stronę. Ale zamurowalo mnie jak podeszła i powiedziała do mnie ,,przepraszam może mi Pani ustąpić miejsca'' nie zdążyłam zareagowac bo ten koleś się odsunal i wielce zmęczona Pani się rozsiadla na tym murku. I co najlepsze powiedziała z 5 minut i wyszła. Także tak wygląda uprzejmość ze strony starszych osóbDooti, nesssssa lubią tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
O 9:15 przeszła na świat Hania 10/10, waga 3170g, 54 cm. Niestety jest na noworodkach jeszcze ja czekam aż zejdzie znieczulenie. Mąż biega ode mnie do niej. Dzięki za kciuki.czek na ból
Leticia, edytkaa93, belladonna, d'nusia, squirrel, e_mii, Zuuziia, Dooti, jej odbicie, Lavendova, katka/85, pumka1990, misia-kasia, Flowwer, kozalia, Ithildin, Meneksze, justyna14, Kasiaja, Ania241188, nesssssa, alenka89, Marta..a, Cccierpliwa, Mmma, Paulinaaa, marcela123, PLPaulina, syska89, chabasse, ingelita, Carolline, jessi001 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny