Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam rzeczy do torby, a torby nie mam
Czy już na tym etapie ciąży takie uczucie, że mam w kroczu wielki ciężar to norma? Czy jeszcze będą lepsze dni? ;p bo szłam dzisiaj sobie ulicą i miałam uczucie, że urodzę zaraz ;p
Zołza gratulacje
Dooti synuś śliczny
PaulinaPL trzymam kciuki za szybkie dojście do siebie i poznawanie już w domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 13:30
-
nick nieaktualny
-
Meneksze wrote:Nie, sn. Tylko mam nadzieje ze nie beda mnie "obserwowac" za dlugo. Przez podwyzszone cukry mam miec wczesniej rozwiazana ciaze wiec niech sie wezma od razu za wywolywanie.
Jeżeli szyjka niegotowa to lepiej obserwowac i czekać. Wywoływanie z niegotowa szyjka to bardzo trudne doświadczenie. -
nesssssa wrote:Ja mam rzeczy do torby, a torby nie mam
Czy już na tym etapie ciąży takie uczucie, że mam w kroczu wielki ciężar to norma? Czy jeszcze będą lepsze dni? ;p bo szłam dzisiaj sobie ulicą i miałam uczucie, że urodzę zaraz ;p
Zołza gratulacje
Dooti synuś śliczny
PaulinaPL trzymam kciuki za szybkie dojście do siebie i poznawanie już w domku
-
nick nieaktualnyLeżę na sali dwuosobowej.. a obok mnie mlodziutka dziewczyna, ktora dziś cały dzien nie zajmowała sie dzieckiem "bo nie"..
Mały placze bo : chce cycka, chce nową pieluszke, chce przytulania...
A jak przyszedl jej facet Ukrainiec to uspokaja to dziecko jakby sie do kury zwracał. -
PLPaulina wrote:Leżę na sali dwuosobowej.. a obok mnie mlodziutka dziewczyna, ktora dziś cały dzien nie zajmowała sie dzieckiem "bo nie"..
A jak przyszedl jej facet Ukrainiec to uspokaja to dziecko jakby sie do kury zwracał.7w3d 💔 -
Zolza_ wrote:Dzięki dziewczyny. Mała śpi cały czas więc jeszcze nie karmilam. Znieczulenie schodzi zaczynam powoli czuć. Nie jest to fajne.
Zołza, proś od razu o coś przeciwbólowego. Najlepiej nie dać się bólowi rozhulać, teraz masz ważniejsze rzeczy na głowieCarolline lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Leżę na sali dwuosobowej.. a obok mnie mlodziutka dziewczyna, ktora dziś cały dzien nie zajmowała sie dzieckiem "bo nie"..
A jak przyszedl jej facet Ukrainiec to uspokaja to dziecko jakby sie do kury zwracał.
-
Hej sierpniowki. Jakieś ruchy u was porodowe?
Wiem tylko że Paulina juz tuli swoje maleństwo po CC. Ja końcówka lipca, dziś termin i cisza. A na lipcowa u już bobasowe tematy.. grupa wsparcia mi potrzebna bo mój potencjalny wczesniak mnie wykańcza
... Pulchne jak balonik, kolana i biodra mi wysiadły, a porodu ani widu ani słuchu..
-
Loczek2018 wrote:Hej sierpniowki. Jakieś ruchy u was porodowe?
Wiem tylko że Paulina juz tuli swoje maleństwo po CC. Ja końcówka lipca, dziś termin i cisza. A na lipcowa u już bobasowe tematy.. grupa wsparcia mi potrzebna bo mój potencjalny wczesniak mnie wykańcza
... Pulchne jak balonik, kolana i biodra mi wysiadły, a porodu ani widu ani słuchu..
U nas już dziesięć rozpakowanych, ale jedna się nie pochwaliła, więc oficjalnie dziewięćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:24
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Meneksze wrote:Ja mam sie zglosic jutro do szpitala między 8 a 9. Strasznie jestem ciekawa jakie plany co do mnie mają...
Dziewczyny, czy to normlane, ze jeszcze sie nie stresuje? Ten moj spokoj zaczyna mnie juz irytowac. Przeciez to nienormlane.
Też bym chciała być spokojna, chociaż dzisiejszy dzień i tak jest o niebo lepszy od wczorajszego. Jednak myślę że wieczorem będę musiała swoje wypłakać do poduchy. Ja też jutro między 8 a 9 muszę być na IP.
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualnyJa już zaczynam schizować, że po cesarce będę mieć problem rozkręcić laktację. Słyszałam że niby Karmi pomaga, ale tam jest 0,5% alkoholu, wiec dla mnie odpada. Czy to musi być konkretnie karmi, czy może być jakieś inne piwo, ale na prawdę bezalkoholowe 0,0% a może musi być ciemne??
-
Kurczę odebrałam wyniki i w moczu glukoza
126mg/dl plus ketony ponad normę
pierwszy raz coś takiego mi wyszło. Jutro wizyta. Czy któraś posiada wiedzę w tym temacie? Może zrobić powinnam jakieś dodatkowe badanie żeby jutro lekarz miał lepszy obraz od czego to może być. Zastanawiam się czy to może byc od Pepsi bo ostatnio nie mogę się powstrzymać od niepicia, naprawdę to silniejsze ode mnie i aż mnie skręca żeby się napić. Jakbym była od niej uzależniona. A i białko w moczu ale opisane tylko jako „ślad”. Całą ciąże wyniki wszystkie w normie, a na końcówce tak się posypało
[/url]