Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko, z ciagle śpiącego i niedobudzalnego, zrobiło się dzis od 17 wiszące na cycku.
A ja chciałam Wam napisać, odnośnie sprawdzonych sposobów, ze podczas porodu, żeby troszkę przyspieszyć, położna zaczęła mi drażnić sutki. Głupio się czułam, ale poszłoooTo tak odnośnie sprawdzonych sposobów.
Dzień przed porodem uskuteczniłam masaż piersi balsamem, i tak się zastanawiam, czy to nie było czynnikiem wywołującym, ale to już pozostanie w sferze domysłów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 20:55
-
ingelita wrote:Moje dziecko, z ciagle śpiącego i niedobudzalnego, zrobiło się dzis od 17 wiszące na cycku.
A ja chciałam Wam napisać, odnośnie sprawdzonych sposobów, ze podczas porodu, żeby troszkę przyspieszyć, położna zaczęła mi drażnić sutki. Głupio się czułam, ale poszłoooTo tak odnośnie sprawdzonych sposobów.
Dzień przed porodem uskuteczniłam masaż piersi balsamem, i tak się zastanawiam, czy to nie było czynnikiem wywołującym, ale to już pozostanie w sferze domysłów.7w3d 💔 -
nick nieaktualnygosia.kak wrote:Justyna, DobrejMyśli, 27. lipca ma byc pełnia, wiec kolejny "naturalny przyespieszacz", moze wtedy sie cos u niektóych ruszy
No to ja akurat mam wtedy donoszoną (37 tc), zaczęłam od 2 dni coś czuć (takie ćmienie jak na miesiączkę). W pierwszej ciąży tego nie czułam, więc się zastanawiam, czy to coś zwiastuje, czy może się wcześniej zacząć... -
justyna14 wrote:metoda 3S zakończona - były seksy, było sprzatanie a dziś szybki spacer za Olkiem na rowerze :)zobaczymy co noc przyniesie
Powodzeniaja mam nadzieję że też coś u mnie ruszy. U mnie pilka była, herbatka była, seks zaraz powinien być.
Pizzy ostrej bym nie jadła bo by mnie zgaga zabiła chyba
Mój mąż stwierdził że chyba trochę niżej mam brzuch6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyjej odbicie wrote:No to ja akurat mam wtedy donoszoną (37 tc), zaczęłam od 2 dni coś czuć (takie ćmienie jak na miesiączkę). W pierwszej ciąży tego nie czułam, więc się zastanawiam, czy to coś zwiastuje, czy może się wcześniej zacząć...
O to ja mam e tym samym terminie donoszona. I też mnie cmi zwlaszcza w nocyjej odbicie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa troche ciężko zniosłam cesarkę.. 3 razy zemdlałam.. wiec trochę muszę leżeć. I więcej pomocy potrzebuje.
Malą do piersi dali mi na sali pooperacyjnej..na sali cięć tylko pokazali, zbadali..
Cos z piersi leci. Wystarczy na początek.a Hania odruch ssania ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 23:57
justyna14, Meneksze, Dooti, pumka1990, Kasiaja, Lavendova lubią tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Ja troche ciężko zniosłam cesarkę.. 3 razy zemdlałam.. wiec trochę muszę leżeć. I więcej pomocy potrzebuje.
Malą do piersi dali mi na sali pooperacyjnej..na sali cięć tylko pokazali, zbadali..
Cos z piersi leci. Wystarczy na początek.a Hania odruch ssania ma.
-
No ja już po prysznicu czekam na 7 na przeniesienie na porodówkę. Stres straszny, do tego głodna i pić mi się chce a nie mogę mogę. Dzięki dziewczyny za kciuki.
DobrejMysli, justyna14, d'nusia, jej odbicie, PLPaulina, Existenz, Dooti, pumka1990, Kasiaja, Lavendova, belladonna lubią tę wiadomość
-
Zolza_ wrote:No ja już po prysznicu czekam na 7 na przeniesienie na porodówkę. Stres straszny, do tego głodna i pić mi się chce a nie mogę mogę. Dzięki dziewczyny za kciuki.
Trzymam kciuki za dzisiaj
U mnie totalna cisza.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka