Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w nowym tygodniu
Tydzień do donoszonej, 4 tygodnie do terminu. Szmat czasu
Zołza, trzymamy kciuki!Marta..a, ingelita, e_mii, alenka89, d'nusia, jej odbicie, Ania241188, PLPaulina, Eilleen, pumka1990, pumka1990, Kasiaja, Zuuziia lubią tę wiadomość
-
Zołza dasz radę
raz, dwa i dostaniesz dziecko
Wczoraj wieczorem wzięłam się za robienie prześcieradła, jakiś taki lęk mnie dopadł że mogę nie zdążyć że wszystkim. Mąż nie do końca to rozumie, a ki brakuje już rąk do pracy... Jem śniadanie i myślę za co się zaraz zabrać. -
e_mii wrote:Zolza, powodzenia!
Justyna14, tak się nastawiałaś na poród w 37 tygodniu, a tu może jeszcze przenosiszdziś jakieś twardnienia znów się pojawiły. Zobaczymy. Martwia mnie teraz te upały która mają się zacząć
naszykowane dla Antka body z krótkim rękawem na wyjście i pajaca grubszego ciut i teraz chyba coś muszę naszykowac w razie tych upałów cieńszego żeby dziecka nie ugotować na dzień dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 09:05
7w3d 💔 -
justa1509 wrote:Wg OM zaczęłam 37 tydzień. I na prawdę się boję... Mąż na weekend wyjeżdża, mojej mamy nie ma do końca tygodnia, a ja muszę jechać 40 km pomoc tacie... To jest już takie że nie znam dnia ani godziny i czuję się taka niegotowa.
-
Jeju, jak dobrze, że jak dotąd mi na układ pokarmowy nie padło. Nie wiem co to jest zgaga czy zaparcia. Ogólnie żołądek mam taki, że musiałabym się chyba pleśni najeść, żeby mi zaszkodziło
W ciągu ostatnich dwóch lat to tylko dwa razy miałam bóle, które wzięłam za problemy żołądkowe - w obu przypadkach okazały się ciążą
-
Zołza trzymam kciuki, już niedługo będziesz tulic swoje maleństwo
Mój kurczaczek kończy dziś miesiąc. Wrzucę jego zdjęcie na chwilę ale proszę kochane o niecytowanie, za jakiś czas je dziś usunęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:11
d'nusia, Ithildin, Zuuziia, justyna14, e_mii, DobrejMysli, nesssssa, pumka1990, Leticia, Ania241188, kozalia, alenka89, Meneksze, chabasse, Lavendova, edytkaa93, gosia.kak, ingelita, Qumish, jessi001, misia-kasia, katka/85, marcela123, Kasiaja, belladonna, squirrel, Marta..a, jej odbicie, Carolline lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37