Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marta..a wrote:DobrejMysli gratulacje!
Jak ten czop wygląda? Dzisiaj w nocy jak sikałam to się zastawiałam, że w majtkach zostanie czy wpadnie do kibelka sikając? Wiem, ze może to głupie pytanie
Mi wypadł rano do kibelka. Spojrzalam za siebie w muszle i ewidentnie takie były dwie grudy śluzu podbarwionego nitkami krwi. Z ciekawości go wyłowilam by się przyjrzeć (nie ma to jak desperacja) i wyglądał jak takie zielono- żółto-czerwone gluty (sorry za opis). Chwilę po tym zaczęly się lekkie skurcze ale regularne, co 12-10-7-5 minut (w rozłożeniu na cały dzień)
Marta..a, d'nusia, Leticia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już bym chciała mieć poród za sobą. W jednym momencie czuje euforię że zobaczę moje drugie dzieciątko i jestem ciekawa jak wygląda a za chwilę czuje taki lęk przed porodem.
Sorki że Wam tak smece co jakiś czas o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 16:37
d'nusia, belladonna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny módlcie się żebym dotrwała do jutra, od rana męczą mnie skurcze które zaczęły się nasilać i promieniują do kręgosłupa. W niektórych momentach ból nie do zniesienia, sama wzięłam sobie nospe może coś pomoże. Ogólnie położna powiedziała że jeszcze nic się nie dzieje i muszę leżeć. Szyjki nikt nawet nie sprawdził bo po przyjęciu na patologię zrobili mi tylko USG brzuszne i ktg, które położna zwinęła w kieszeń i wyszła. Jutro mam zaplanowane cięcie z rana. Dostałam już koszule do porodu i płyn do dezynfekcji. CC będzie między 9 a 11.30, o ile nie wystąpi jakiś inny nagły przypadek .
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DobrejMysli gratulacje!
A ja po ostatniej wizycie, szyjka miękka, poniżej 1 cm ,ale jednak wciąż zamknięta.A mialam nadzieję, że sie otworzy. Jasio waży około 3300 g. Wagowo dokładnie średniak.Prawidłowo ułożony, wody w normie, łożysko już bardzo dojrzałe 3 stopień. Trzeba cierpliwie czekaćLeticia, justyna14, Ania241188, d'nusia, DobrejMysli, Kasiaja, Existenz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam białko w moczu. Podejrzenie zatrucia ciążowego. Zostałam przyjęta na oddział... Około 300 km od domu. Zwariuje chyba...Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualny