Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A wczoraj wieczorem moje dziecię tak mocno mnie tłukło na wysokości wzgórka że miałam łzy w oczach
a przy tych upałach jest spokojniejszy.
Znowu na cyckach robią mi się rozstępy, eh...
A skurczy nie przegapimyszkoda tylko że przy okresie nigdy nie miałam skurczy... Jedyny jaki znam to skurcz łydki
ingelita lubi tę wiadomość
-
justa1509 wrote:A wczoraj wieczorem moje dziecię tak mocno mnie tłukło na wysokości wzgórka że miałam łzy w oczach
A skurczy nie przegapimyszkoda tylko że przy okresie nigdy nie miałam skurczy... Jedyny jaki znam to skurcz łydki
no ja miesiączki też raczej bezbolesne, bolesne miałam tylko jako nastolatka i zapomniałam co to
-
justa1509 wrote:A wczoraj wieczorem moje dziecię tak mocno mnie tłukło na wysokości wzgórka że miałam łzy w oczach
-
Myślę, że tego nie da się pomylić z niczym innym i raczej kobieta pojedzie na IP za wcześnie niż za późno
Zazdroszczę tym, które miały rozwarcie bez bólu... W pierwszej ciąży skurcze przepowiadające miałam bezbolesne, później stopniowo stawały się coraz mocniejsze i boleśniejsze. Podczas skurczu brzuch mi twardniał i ból szedł od dołu do góry. Najlepiej było mi na piłce lub kucnąć, stać już nie mogłam. I to nie jest ciągły ból, w przerwie nic się nie czuje
Teraz za to mam już skurcze, które mnie bolą, rozpierają dół brzucha, ale lekarz powiedział że takie jeszcze o niczym nie świadczą, bo mijają.
Miesiączki mam bezbolesne, więc nie wiem jak się mają skurcze do okresu. -
nick nieaktualny
-
Ale ten czas leci! Za niedługo wszystkie sie rozpakujemy! Ja też już bym to chciała mieć za sobą, ciągle sie boje że mąż będzie wtedy w pracy... No i ciekawa jestem jaki ten nasz bąbel jest, jak wygląda, jakoś w ogole nie moge sobie tego wyobrazić że za niedługo będe mieć dziecko, przecież niedawno ja z pieluch wyrosłam!17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Zrobiłam sprawdzian cyckom. Mały pojadł z piersi, wzięłam laktator i jeszcze ściągnęłam z tej piersi 40ml. Także mleko jest. Laktacja sie stabilizuje i dlatego cycki miekkie. Musze tak myślec i mleko bedzie.
d'nusia, Leticia, Dooti, justyna14, Eilleen, pumka1990, Kasiaja, ingelita lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Zrobiłam sprawdzian cyckom. Mały pojadł z piersi, wzięłam laktator i jeszcze ściągnęłam z tej piersi 40ml. Także mleko jest. Laktacja sie stabilizuje i dlatego cycki miekkie. Musze tak myślec i mleko bedzie.
Oczywiscie ze później piersi nie są juz tak nabrzmiale jak na poczatku a mleko jest. Organizm dostosowuje sie laktacja normuje i mimo ze wydają się miękkie to mleko jest.Carolline lubi tę wiadomość
-
belladonna wrote:Oczywiscie ze później piersi nie są juz tak nabrzmiale jak na poczatku a mleko jest. Organizm dostosowuje sie laktacja normuje i mimo ze wydają się miękkie to mleko jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny