Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendova wrote:Marta nie przejmuj się i jak trzeba to dokarmiaj mm. Moja caly 1 kg mniejsza a tak samo w drugiej dobie wypila 40 ml mm a później jeszcze 30 ml po 3 h i spala dopiero spokojnie. Wisiala mi na cycku od 17 do 1 w nocy i juz nie miałam siły. Ale troche to wiszenie i ssanie pomoglo bo rano juz cos tam sie wiecej dzialo w piersiach. Ale mleka jako mleka to chyba w szpitalu jeszcze nie mialam, dopiero w domu rozkręcamy. W nocy mi nic nie wycieka, chyba ze akurat pije z jednego to z drugiego troche poleci a tak to nie wiec zadnych wkladek nie nosze i aktualnie w domu bez stanika.
My wczoraj mialysmy kryzys. Mala zrobila sie pomaranczowa na buzi i spala caly dzień. Tez nie moglam jej dobuzic po poludniu i juz myslalam ze jak emii pojade do szpitala. Jakos sie udalo a dzisiaj juz chyba lepiej ale obserwuje ja dalej. Trochę mnie martwi ze taka spokojna i prawie nie płacze.
Jak ma zołtaczke to dzieci są wtedy spokojniejsze i ospale. Może dlatego nie płacze. -
marcela123 wrote:A przepraszam zapomniałam, myślałam że na cc masz się stawić
Mi czop już 3 dzień po trochu odchodzi, w piątek to już byłam przygotowana ze się zacznie bo myślałam, że jak podbarwiony na różowo to jużMoże U Ciebie zacznie się przed planowanym pójściem do szpitala
Ale mi sie nie spieszy chetnie poczekam do piatku
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Mamy, czy noworodki wasze dużo siusiu miały w pampersie przy kp? Bo mały wisi na cycku ale w pampersie zdaje mi się że mało siusiu. Smółkę od wczoraj często robi. Chciałam ściągnąć laktatorem ale poleciało parę kropel tylko... Nie wiem czy dokarmiać czy nie. Mały raczej nie płacze po cycku czyli się najada?
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Ania moja tez na początku robila dużo smolki a siusiu dopiero później. Jak nie płacze to niech ssa cycka rozbudzi ci laktacje. Napewno zauwazysz kiedy dac mm nie da się tej zlosci przeoczyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia241188 wrote:Mamy, czy noworodki wasze dużo siusiu miały w pampersie przy kp? Bo mały wisi na cycku ale w pampersie zdaje mi się że mało siusiu. Smółkę od wczoraj często robi. Chciałam ściągnąć laktatorem ale poleciało parę kropel tylko... Nie wiem czy dokarmiać czy nie. Mały raczej nie płacze po cycku czyli się najada?
Hmm. Powiem ci tak. Moja wisiała na cycku. Zero płaczu bylo.. dopiero po wadze zauważyliśmy ze spada czyli głodna..
Gdy spróbowała mm. I poczuła co znaczy sie najeść.. to teraz wiem kiedy jest glodna.
Sąsiedzi tezWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 15:15
-
PLPaulina wrote:Moja siku i kupa duże ilości w ciągu dnia. Ale my teraz kp + mm
Hmm. Powiem ci tak. Moja wisiała na cycku. Zero płaczu bylo.. dopiero po wadze zauważyliśmy ze spada czyli głodna..
Gdy spróbowała mm. I poczuła co znaczy sie najeść.. to teraz wiem kiedy jest glodna.
Sąsiedzi tez
-
nick nieaktualnyChcialam capricare.
ale przez to ze trafiłam do szpitala dusc nagle to jeszcze w wyprawce brakowalo mleka.
I mam te co w szpitalu dawali - NAN.
A wychodząc ze szpitala je kupiliśmy bo nie bylo tego capri care..
Ake mysle czy kolejne opakowanie kontunuowac czy kupić to co ja chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 15:50
-
nick nieaktualny