Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eilleen wrote:Ja mam zwolnienie do 1 września. Więc jak pójdę na wizytę 27 sierpnia to i tak mi nie da na dłużej pewnie. Ale najwyżej pójdę do zwykłego lekarza po zwolnienie.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nesssssa wrote:I jak tam? Co do piłki to ja co jakiś czas na niej się bujam. Dopóki mi się chce i dopóki czuje komfort. Ale to i tak sciema chyba
-
Zolza_ wrote:Moja według mojej fantastycznej wagi od najniżej szpitalnej w ciągu 4 tyg przybrała ok 570g. Na pewno wiem że w zeszły poniedziałek czyli 3 tyg po porodzie przybrała 370g.
Aha do wagi urodzeniowej wróciła dopiero 15-16 dnia. -
Ja też nienawidzę podpasek, przez te upały musiałam zuravit wziąć bo czułam że pęcherz przeziebie przez pot i podpaski. Ale od dzisiaj wkładka już poszła w ruch
A od wczoraj spodenki normalne dżinsowe
Ja mam macierzyński od dnia przed porodem bo miałam zwolnienie do 8 a rodziłam po północy już 10 i musiałam zabrać od 9 niestety. Ale ni chciało mi się o ten 1 dzień biegać.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyAnia241188 wrote:kurcze co Olka odłożę to się budzi
tylko rączki najlepiej
Mam to samo z Hania !tata chce wziąć to nie. Do mamy..
Chciałam drugie dziecko z małą różnicą wieku. I szczerze to teraz sobie tego nie wyobrażam.
Jedno dziecko mi w zupełności wystarczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 20:14
jej odbicie, justa8902 lubią tę wiadomość
-
1ania1 wrote:Czy po witaminę D może pojawić się problem ze zrobieniem kupki? Mały pręży się, wygina, macha nóżkami i robi się czerwony, a ja nie wiem jak mu pomóc. Na pewno nie jadłam nic, co mogłoby być przyczyną...
to nie wina wit D tylko tego układu trawiennego któy nie jest do konca dobrze ukształtowany jeszcze. Pręzy się i wygina bo dokuczają gazy lub kupa7w3d 💔 -
justyna14 wrote:polubiłam przez przypadek.
to nie wina wit D tylko tego układu trawiennego któy nie jest do konca dobrze ukształtowany jeszcze. Pręzy się i wygina bo dokuczają gazy lub kupa
Zazwyczaj dzieje się tak, jak sobie fajnie zasypia przy piersi. Mam nadzieję, że mu to minie bo ciężko patrzeć jak się tak męczy. Dzieki za odpowiedź -
nick nieaktualnyMoja jak się pręży i wygina przy cycku znaczy ze chce odbić, jak do tego szarpie cycka znaczy ze nie leci i żąda więcej:P
Tez sobie nie wyobrażam miec małej różnicy wieku aczkolwiek juz sie zastanawialam nad rodzenstwem dla Emilii zeby miala sie z kim bawić. Jednak chyba powiem passMoje starsze sa na szczęście bez obslugowe już, jak to fajnie masz dzieci a jednak nie masz tyle roboty wokół tego
-
Lavendova wrote:Moja jak się pręży i wygina przy cycku znaczy ze chce odbić, jak do tego szarpie cycka znaczy ze nie leci i żąda więcej:P
Tez sobie nie wyobrażam miec małej różnicy wieku aczkolwiek juz sie zastanawialam nad rodzenstwem dla Emilii zeby miala sie z kim bawić. Jednak chyba powiem passMoje starsze sa na szczęście bez obslugowe już, jak to fajnie masz dzieci a jednak nie masz tyle roboty wokół tego
Hmm to faktycznie spróbuję w trakcie karmienia odbić. Może o to chodzi. Człowiek jest zielony w temacie i próbuje wszystkiego.