Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bóle brzucha są normalnym zjawiskiem. Od zapłodnienia nasza macica pracuje. Jeśli nie ma plamien i ból nie nasila się to nie ma powodu do zmartwień. Ale warto dopytać też lekarza na wizycie czy wszystko jest w porządku
Co do seksu to my uprawiamy. Co prawda dużo rzadziej bo jestem wybitnie sucha w tej ciąży i boje się otarć i infekcji. W poprzedniej miałam dużo większą ochotę. Nawet większa niż normalnie. Lekarz mowil, że jeśli jest ochota a nie ma żadnych dolegliwosci to nie muszę się martwić. W wielu artykułach nawet jest zalecany na odstresowanie ale wiadomo, jeśli kobieta ma się potem martwić czy mogła zaszkodzić tym to lepiej poczekać do wizyty u lekarza21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
Dusia lepiej powiedz lekarzowi o acardzie i spytaj się czy brać czy nie.
Kasiulka dobrze że bierzesz dupka. Progesteron musisz podnieść. Ale beta rośnie więc się nie zamartwiaj.
Dziewczyny też tak macie jak Was mdli, że czujecie jakby się żołądek zapadal, ściskal? Dzisiaj chyba te mdłości u mnie się rozkrecaja. Trochę odpuszczą i wracają i tak cały czas od rana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 12:06
kasiulka123 lubi tę wiadomość
-
Kasiula mi też spada a lekarz kazał się nie martwić jak beta rośnie i nie ma planien. Zupek podniesie lecz nie wyjdzie to w wynikach
Od wczoraj czuję kręgosłup.... średnio.
Przy poronieniu pamiętam że najpierw był brzuch i dołączył kręgosłup Ale też plamilam i objawy ustały.
Z moich objawów brak apetytu I piersi raz mniej raz mocniejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 12:24
kasiulka123 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Witajcie mamusie. Tak jak pisalam dzis zrobilam pierwsza bete. Wynik bedzie jutro lub dzis wieczorem online ale zastanawiam sie bo w srode mam wizyte i mam przyjsc z tym wynikiem tylko czy nie powinnam wykonac jeszcze jednej bety np we wtorek zeby byl widoczny przyrost?
-
Witam wszystkie sierpniowe mamusie !
Dziś dowiedziałam sie ze ponownie zostanę mama i niezmiernie miło mi dołączyć do was z moja niespodzianka
Termin według OM na 2 sierpnia ale narazie czekamy na pierwsza wizytę .
W dalszym ciagu nie mogę uwierzyćCarolline, kasiulka123, Mmma, Existenz, niedograna, alenka89 lubią tę wiadomość
-
kasiulka123 wrote:Dziękuję dziewczęta za poradę Tak się martwię Bo mój progesteron jest daleki od normy (9,3) i mimo brania dupka to spadł w dwa dni z 7,47 na 5,57 Boję się ciąży biochemicznej A za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!!!
Słuchaj dupek nie wyjdzie z krwi tak ze nie stresuj się. Pomaga fasolce ale nie my tego nie widzimykasiulka123 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
Aradia*** wrote:Witam wszystkie sierpniowe mamusie !
Dziś dowiedziałam sie ze ponownie zostanę mama i niezmiernie miło mi dołączyć do was z moja niespodzianka
Termin według OM na 2 sierpnia ale narazie czekamy na pierwsza wizytę .
W dalszym ciagu nie mogę uwierzyćAradia*** lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie nie ma seksu to rozumieją to nasi faceci ale nie namawiają Was na zastępcze ..hmm swoje przyjemności ??? Mój mnie męczy i nie myśli o tym że mam w dupie jego potrzeby bo mam w głowie co innego10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
Mój tak się ucieszył,że jednak będzie tatą po długich bojach o lepsze wyniki nasienia,że teraz sam mówi, że z seksem musimy uważać a najlepiej na razie się wstrzymać ale staram się jakoś zadbać o jego potrzeby, bo samej mi się jakoś chwilowo odechciało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 15:10
Aradia*** lubi tę wiadomość