Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania241188 wrote:U nas to samo. Pola i Olek wariują za sobą. Pola go tak rozśmiesza że ja muszę się śmiać z nimi
a jak Pola wstaje to pierwsze się pyta czy Olek śpi i leci się z nim przywitać
Ania241188 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ania w de sloiczki z hipp te 190g 0,95-1,05€ jak nie sa akurat w promocji...
Z rossmanna mam jeszcze dodatkowo apke z kuponami i raz na dwa miesiace dostajemy kupiny do domu -10% na wszystkie zakupy, plus hipp ma w ross czesto -20% na wszystkie sloiczki
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyAnia241188 wrote:W de są tańsze czy tak samo wychodzi cenowo? Bo mój brat co 2 tygodnie zjeżdża z de do domu to by mi mógł przywozić
inna procentowo zawartosc warzyw.
A cenowo ? Czesto sa promocje.. kupony, rabaty.. ale ogólnie jest taniej..
I wybór!!!! W PL z hippem jest problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 09:37
Ania241188 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:Jak mam maxi cosi pebble i bazę family fix. Do niej pasuje fotelik pearl. Gdzie znalazłaś inf o tym że jest zakończona produkcja? Bo pytanie czy tego fotelika też.
Dowiedziałam się w sklepie o tym, pytałam tez na bezpośrednio Maxi cosi.
-
Kasiaja wrote:U nas dzisiaj to samo od rana, mokry kaszel ale jak już „wstała” to spokój więc obstawiam, że to przez katar który ma ewidentnie przez zęby bo jest przeźroczysty i dość rzadki. Ja narazie obserwuje i robię inhalacje (rano i wieczorem sól fizjologiczna, popołudniu ectodose). Dopóki nie będzie gorączki lub braku apetytu nie idę do lekarza. Dwa razy przeszłam z najstarszym zapalenie płuc i oskrzeli ( bezobjawowe-osluchowo był czysty) więc już mniej więcej wiem co jest poważne
Ja się nie znam na chorobach dzieci więc wolę iśćtym bardziej, że to pierwszy katar i kaszel małego. Inhalacje też robimy. Dodatkowo mąż chory, więc boję się
że go zaraził. W ogóle chłop chory w domu to tragedia, umiera na stojąco, jest tak obłożnie chory, że należałoby księdza wezwaćizoluję go od małego na ile mogę, śpi w salonie, ale jak ja już nie daje rady nosić to on musi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 09:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle czemu przewrazliwiona? Jak mocny katar a z reguly taki jest to ja tez bym poszla. A ciezko samemuocenic czy np nie jest to zapalenie ucha, oskrzeli czy angina bo nie zawsze jest goraczka.
P.S Ja umieram na katar juz 3 dzien! To wbrew pozorom bardzo ciezka choroba! A kicham 20 raz na minute. Dentyste nawet musialam odwolac! -
Maseczki można zakładać
U nas kolejne opuchnięte miejsce na dziąsłach i jęczenie połączone z pakowaniem do buzi palców, zimne gryzaki na topie. Nie wiem to wygląda jak dolne trójki, ale pewnie dwójki tylko się nie znam. Niby powinny teraz isć górne ale tam nic nie ma.
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Ja wiem ze to moze wydać sie głupie.
ale probuje Hani zajrzeć do buzi. Nie daje sobie. A w miejscu lewej dolnej jedynki mamy zgrubienie na dziąsle. I jakby jasniejsze te dziąsło w tym miejscu jest !
to moze byc ząb czy afta ??
Bardziej ząb
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:Ja wiem ze to moze wydać sie głupie.
ale probuje Hani zajrzeć do buzi. Nie daje sobie. A w miejscu lewej dolnej jedynki mamy zgrubienie na dziąsle. I jakby jasniejsze te dziąsło w tym miejscu jest !
Zabek -
nick nieaktualnyNa sekunde zajrzeć sobie nie da !! Juz nawet telefon wzięłam. Rozmieszam ja, i pstryk.. bo moze uchwyci cos więcej niz moje oko..
Ja myślałam ze przy ząbku nie robi się zgrubienie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/326538db620a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 10:46
-
PLPaulina wrote:Ja wiem ze to moze wydać sie głupie.
-
PLPaulina wrote:Na sekunde zajrzeć sobie nie da !! Juz nawet telefon wzięłam. Rozmieszam ja, i pstryk.. bo moze uchwyci cos więcej niz moje oko..
oj robi się robi, u nas to od tego się zaczyna akcja ząb
-
PLPaulina wrote:Na sekunde zajrzeć sobie nie da !! Juz nawet telefon wzięłam. Rozmieszam ja, i pstryk.. bo moze uchwyci cos więcej niz moje oko..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/326538db620a.jpg
-
nick nieaktualny