Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pumka, teraz to juz pewnie z waga bedzie tak w kratke... u nas pomiedzy waga na 6,5 miesiaca a 7,5 miesiaca bylo szalowe 160g
pumka1990 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ania241188 wrote:Ty masz śpiochy. Pamiętam że Twój starszy też taki śpioch nie 😉[/url]
-
pumka1990 wrote:Eh... Martwię się czy mamy jakaś jelitowke... U nas od dawna 1-2 kupy dziennie... Bardzo sporadycznie 3. A wczoraj 4, a dziś już 6. To nie jest biegunka, tylko trochę rzadsza kupa. Gorączki brak. 37.1. eh
-
Ania241188 wrote:U nas więcej kup jak zęby się przebijają może u Was też?
Przy pierwszej jedynce nie Zauważyłam zmian, może teraz tak będzie.
Zobaczymy po ilu dniach od zwiększonej liczbie kup wyszedł Wam ząbek?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Eilleen wrote:U nas tak było przy pierwszym zębie i do tego lekko podwyższona temp.
U nas przy pierwszym właśnie lekko podwyższona temperatura, kupy normalnie. Teraz temperatura w normie, ale więcej kupEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
pumka1990 wrote:Przy pierwszej jedynce nie Zauważyłam zmian, może teraz tak będzie.
Zobaczymy po ilu dniach od zwiększonej liczbie kup wyszedł Wam ząbek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2019, 09:04
-
nick nieaktualny
-
Koszmarna noc, Filip obudzil sie o 1 w nocy i w trakcie jedzenia zamiast zasypiać to otworzył szeroko oczy i gapił się... Kocham te jego ślepka, ale nie w srodku nocy! Siedziałam i go bujałam po ciemku, zasnął po 40 minutach (cały czas był cicho, tylko przyglądał mi się), a w łóżeczku rzucał się jak szalony wzięłam go do łóżka, to zaczepiał tate... Zmieniliśmy się miejscami, tak że Filip leżał od ściany i zasnął jakoś. Z tym, że przy ścianie mamy spora przerwę wiec przerzuciłam Filipa na środek, odwrócił się do mnie tyłkiem i wtulił się w tate
U nas ciagle zaparcia... Na zęby nie ma żadnych objawów, chociaż te zaparcia nakładają się na okres ząbkowania, na szczęście zaraz mamy szczepienie to będziemy myśleć z lekarzem -
nick nieaktualnyPogoda u nas lepiej, bo od 3 dni leje jak z cebra. Ogólnie jakos cały tydzień ma być brzydko, a juz tak cieplutko było buuu
Moja dzisiaj 2 pobudki, o 1.30 i 3.30 (2 h przerwy ?!) na mleko. I od 6 stekanie ale olalam Wstala o 7. Coś chyba jej sie pomylilo że je sie w dzien a nie w nocy 🤣 -
justa1509 wrote:Koszmarna noc, Filip obudzil sie o 1 w nocy i w trakcie jedzenia zamiast zasypiać to otworzył szeroko oczy i gapił się... Kocham te jego ślepka, ale nie w srodku nocy! Siedziałam i go bujałam po ciemku, zasnął po 40 minutach (cały czas był cicho, tylko przyglądał mi się), a w łóżeczku rzucał się jak szalony wzięłam go do łóżka, to zaczepiał tate... Zmieniliśmy się miejscami, tak że Filip leżał od ściany i zasnął jakoś. Z tym, że przy ścianie mamy spora przerwę wiec przerzuciłam Filipa na środek, odwrócił się do mnie tyłkiem i wtulił się w tate
U nas ciagle zaparcia... Na zęby nie ma żadnych objawów, chociaż te zaparcia nakładają się na okres ząbkowania, na szczęście zaraz mamy szczepienie to będziemy myśleć z lekarzem
-
No to Olek nawet do godziny 3 jakoś spał w miarę ok ale przyszła siostra i obudziła i 2h przerwy w spaniu. Potem znowu się obudził to zasnął w bujaku i znowu siostra przyszła zaczęła kaszleć i po spaniu.
Teraz drzemka.
A ta druga dwójką to się wieki przebija, myślałam że jedna po drugiej od razu a tu zonk.
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:U nas też zimno i wieje. Jutro też średnio a mamy jechać na grilla. No zobaczymy. Będę rano sprawdzać prognozę żeby wiedzieć jak ubrać Olka. Planowałam że na kocu będzie się bawić ale rano zdecyduje co i jak.
-
nick nieaktualny