Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiby wiem, że można zajść w ciążę bez okresu. Bo owu jest przed okresem..
Ale pytanie czy owu jest w ogóle? 🤷♀️
Kobiecie nie dogodzisz. Z jednej strony super bez tej wstrętnej miesiączki a z drugiej to przed 2 ciążą bym wolała żeby była..
Echh pogoda straszna. My w trasie nad jeziorko.. Nie jest ciepło! Jest parno, duszno.. Dziś tylko na cycu będziemy. Zobaczymy jak wymioty. Czy się pojawią czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 12:58
-
Existenz wrote:My noc teagedia. Co godz placz. O 4ej mokra cala sie obudzila. Od soboty rana ciagle goraczka. Lek działa 7 h . Katar w dzien jako tako w nocy calkiem nos zablokowany. Jutro ide do lekarza niech choc oslucha. Moze potwierdzi ze to zeby. A i katar dzis juz gesty zolty . Na dworzu upal
Myśle że to już może być wirus/bakteria.. Ja też myślałam że mały miał katar od zębów a lekarz stwierdził że wirus. Dostaliśmy wtedy nasivin baby do noska i krople na kaszel na noc żeby go nie męczył. A u nas nawet do 38 temperatura nie podchodzila.. coborawda dwa tygodnie później przebily się górne dwójki więc pewnie one też swoje robiły.
U nas upał. Młody zasnął 10min temu na drzemkę dopiero o wstał o 7..
Na wysoką temperaturę kiedyś lekarz kazał dawać na zmiana paracetamol z ibuprofenem co 6h.. wtedy niby lepiej zbijaja ale u nas nie było nigdy takiej potrzeby. Nawet ibuprofenu nie mam w domu tylko sam paracetamol w czapkach nie użyty i pedicetamolWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 13:27
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Existenz wrote:My noc teagedia. Co godz placz. O 4ej mokra cala sie obudzila. Od soboty rana ciagle goraczka. Lek działa 7 h . Katar w dzien jako tako w nocy calkiem nos zablokowany. Jutro ide do lekarza niech choc oslucha. Moze potwierdzi ze to zeby. A i katar dzis juz gesty zolty . Na dworzu upal
Niechcący polubiłamExistenz lubi tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Marta..a wrote:Myśle że to już może być wirus/bakteria.. Ja też myślałam że mały miał katar od zębów a lekarz stwierdził że wirus. Dostaliśmy wtedy nasivin baby do noska i krople na kaszel na noc żeby go nie męczył. A u nas nawet do 38 temperatura nie podchodzila.. coborawda dwa tygodnie później przebily się górne dwójki więc pewnie one też swoje robiły.
U nas upał. Młody zasnął 10min temu na drzemkę dopiero o wstał o 7..
Na wysoką temperaturę kiedyś lekarz kazał dawać na zmiana paracetamol z ibuprofenem co 6h.. wtedy niby lepiej zbijaja ale u nas nie było nigdy takiej potrzeby. Nawet ibuprofenu nie mam w domu tylko sam paracetamol w czapkach nie użyty i pedicetamol10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pumka1990 wrote:A jaka jest norma? U nas przez dobę 11-12h.
Pumka u nas tak samo.
Boże mnie choroba wzięła, gorączka, kaszel, przełykać nie mogę. Katastrofa, obym tylko Filipa nie zaraziła, w domu oczywiście żadnego lekarstwa, dzisiaj będę się ratować tym czego nienawidzę czyli mleko z czosnkiem i płukaniem gardła solą.
Bosz a Desperados czeka w lodówce...,Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 20:33
-
Existenz wrote:A po czym stwierdza ze wirus ? Tez uwazam ze moze to juz byc przeziebienie. Nie kaszle. Katar teraz mniejszy ale goraczka 37.7 i zbijam co 7h ibuprofenem . Paracetamol w czopkach tez mam. Wczoraj te 6 kup dlatego ponyslalam ze od zebow . Coz jutro o 8ej sie rejestrujemy do lekarza
Nie wiem po czym.. U nas katar robił się zielony a zaczęło od przezroczystego płynnego.
Mój padł o 20:20.. wstał rano o 7, drzemka ok 2h od 14:30 jakoś.. no i tyle wychodzi mu 12h snu na dobę mniej więcej z ta jedna drzemka. Ale zdarzało się też 9h tylko. Nie trafił mi się śpioch. Chyba po ojcu bo ja to bym mogła spać i spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2019, 20:36
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka