Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo dokładnie. Taki biały kształt to może być na długo przed. Hania gdzieś już w 6msc miała.. A zęby zaczęły nam iść hmm po 8msc. Bliżej 9msc.
U Nas ząbkowanie to tragedia.. Krwawienie dziąseł. Kupy sluzowate. Stan pogoraczkowy i buczenie.. 2 tyg przed zebem. I 2 tyg po.. 😭🤦🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 13:11
-
nick nieaktualny
-
Osz moja 11 lat skoczyla ale to dziecko jeszcze. Pogadaj z nia szczerze spokojnie czy ma chlopaka i czy chce seks uprawiac. Uswiadom ze z tymm trzeba poczekac i jak bedzie gotowa i starsza to pojdziecoe po tabletki.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyHmm. Ja miałam 17 lat jak zaczęłam brać anty.. Z moim mężem już byłam wtedy😅😅😅😅
A gdy miałam 14 to jeszcze seks nie był mi w głowie. 🤦🏻♀️
Ale dzieci szybko dorastają teraz! 😲
Musisz z nią szczerze pogadać..
Niby szkoda w tak młodym wieku... Ale jeśli są jej potrzebne to niech lepiej je bierze niż ma stosować jakieś nieskuteczne metody! 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 15:39
-
14 lat i anty?! Matko.. Jak miałam 14 lat to mnie całowanie brzydzilo pamiętam ;p ale ja to staromodna, pierwszy sex jak byłam pełnoletnia dopiero
Anty nigdy nie brałam.. jakoś nie chciałam się faszerowac hormonami skoro wszystko hulalo jak trzeba
Też bym porozmawiala po co.. na sex trochę za wcześnie a szkoda młodego organizmu na hormony jak dziewczyna jeszcze się rozwija pewnie.1ania1 lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyAle nie o seks chodzi, nie mq chłopaka w ogóle ją to nie interesuje. Chodzi o to że ma bolesne i obfite okresy, dzisiaj zalalo ja w nowych spodniach i sie wkurzyla. Raczej właśnie w celu uregulowania i kontroli nad tym. Hmm tylko nie wiem czy nie za wcześnie, czy jej to nie zaburzy rozwoju itd chociaż rozwinieta juz jest ale pewnie jeszcze nie całkowicie. Eh ciężkie decyzje... U nas można od 14 lat i nie potrzebuje zgody rodziców teoretycznie...
-
Lavendova no to do gina i badania, niech lekarz zdecyduje. Być może tabletki pomogą a może faktycznie nie ich wina i lekarz coś innego doradzi
U nas szaleństwo, młody zaczął mi wstawać. Postawiłam bujaczek, poszłam po jogurcik, wracam a ten mi stoi przy bujaczku ja zawał bo mu ten bujaczek odjeżdża do tego zrobił dzisiaj pierwsze 4 kroczki raczkujac tak super pewnie do przodu poszedł no ale zabawka była blisko ja mu brawo zaczęłam bić to się do mnie zaczął śmiać i bam na brzuch6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualnyJa dostałam zawalu jak Hania w bujaczku leciała do przodu.. 😑 Masakra.
Hehe dzieciaki to lubią stawać przy rzeczach które odjeżdżają. Hanie najbardziej takie kręcą. I potem kroczki robi..
Hania dostała dziś chrupka kukurydzianego i pojawiły się wymioty znowu! Boooze😲😲🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 17:38
-
nick nieaktualnyNo tak zrobię, pójdę do gina może coś doradzi. Tak myślę ze 16 lat to już bardziej spoko, a 14 hmm niee za szybko. Ja też mam bolesne i zawsze miałam a przyczyny nie okreslono, taka uroda. Może być jakaś tego przyczyna?
Hmm ale o co chodzi z tymi wymiotami? Po chrupku nawet kurcze blade dziwne
A gardlo sprawdzała jej czy ok czy może tam cos -
PLPaulina wrote:Ja dostałam zawalu jak Hania w bujaczku leciała do przodu.. 😑 Masakra.
Hehe dzieciaki to lubią stawać przy rzeczach które odjeżdżają. Hanie najbardziej takie kręcą. I potem kroczki robi..
Hania dostała dziś chrupka kukurydzianego i pojawiły się wymioty znowu! Boooze😲😲🤔
Ja się wybieram do pediatry bo u nas podobnie. Z tym że przy bardziej intensywnych smakach. Po jogurcie, mleku, chrupiący nie a przy malinach już takWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 19:16
-
nick nieaktualnyNo właśnie pediatra patrzyła : gardło, uszy.. I niby ok.. 😑😑
Cholerka nie wiem o co Kaman 🤔
Edit. Odnośnie bolesnosci okresu. To zawsze miałam tragedię. Tabl anty rewelacyjnie nie poprawiły tego stanu. Bez ketonalu 100 nie funkcjonowałam 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 19:56
-
nick nieaktualnyA nie jednak jakiś wirus albo bakteria? Przecież wcześniej jadla chrupki i nic nie było 🤔 Może kupa do badania, albo faktycznie dobrze gardlo obejrzeć.
U mnie anty zdalo egzamin w tym sensie że faktycznie bolalo lekko i lekkie krwawienie,a nie ze się zwijalam z bólu. Teraz znowu mam bardzo bolesne, bez tramadolu jest masakra. Co dziwne to zwykły okres potrzebuje takie leki a po cc to paracetamol wystarczyl 3 dni i juz. Nie czaje tego 😳 -
Jej współczuję tych wymiotow.. mój dzisiaj dostał pierwszy raz świeże truskawki bo wcześniej tylko w słoiczku jako składnik, to tak się zajadal że byłam w szoku. Tylko wyglądał jakby kogoś zamordował, cały czerwony. Spokojnie cała truskawke dostał i sobie poradził
Dzisiaj pojawiły się stoiska już na każdym rogu więc chyba sezon truskawkowy się zaczął, tylko cena porażka.. 20zl za 1kg. Ale tak już jest w dużym mieście6cs: 08.2018 - synek