Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas też noc średnia, dałam w nocy małą do nas do łóżka i i tak miała jakiś problem by spać, musiałam głaskać itd. Ogólnie humor ostatnio nie najlepszy. Dobrze że mi w wózku chociaż sie uspokaja. A pogoda super więc za chwile sie wybierzemy przewietrzyć, ogólnie chyba dzień na dworze dziś spędzimy:)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
U nas noc nawet ok, pomijając że ponad godzinę musiałam wieczorem Antosia usypiać. Przespał całą noc w łóżeczku, nawet nie obudził się na mleko ok. 5 tylko pospał do 7.20. Ostatnio coś nie chce jeść mleka to moje dziecię, za to zupkę, kaszę z warzywami czy bułkę zje zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 11:07
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Współczuję nocek i zazdroszczę zależy co komu. U nas tatuś miał dzisiaj dyżur i młody przebudzil się o 5, mąż mnie pyta czy ma mu mleko robić spojrzałam jak na wariata i tylko zapytałam a co? Kanapki czy co?
Wyszła górna lewą dwójka więc ma 5 zębów jutro pewnie prawa. Cieplutko się zrobiło więc zaraz małego kładę i po drzemce obiadek o spacer6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyPonoć zmienia się smak mleka podczas okresu... 😑 Może się przyzwyczaić do nowego smaku..
Edit. Wyszłam dziś na spacer. Piękna pogoda.
Mieszkam w pobliżu kościoła! I tak Ci ludzie poparkowali swoje auta że gdybym chciała wyjechać to byłby problem.. Chyba kupię "karne kutasy" i tym ludziom zacznę przyklejacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 11:59
-
U nas to norma tak poparkowane auta, bo parking jest za mały i jest cały zastawiony, łącznie z przejazdem. Jak już sie wybiore do koscioła to auto musze zostawić dalej żeby w razie czego przejechać. Ale to jeszcze nic, mamy też wydzielone miejsce w kościele przeznaczone dla mam i dzieci, które w większości jest zajęte przez, kulturalnie powiem, starsze panie, które powinny siedzieć w środku kościoła. I jak np pada to nawet nie myśle by iść z małą do kościoła bo bym musiała stać z nią na dworze, do środka sie nawet nie cisne bo jest zbyt dużo ludzi17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny
-
Czy gorne zeby jak wyjsc maja to widac je tak raczej jak patrzymy na wprost na dziasla czy tak jak powinny wychodzic od dolu? Widze z boku 2 wypukle jaśniejsze od dziasla punkty. Cos jakby dwojka i trojjka
Tylko z prswej str u gory. Chyba ze to jedynka troche dalej i od razu dwojka10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Existenz wrote:Czy gorne zeby jak wyjsc maja to widac je tak raczej jak patrzymy na wprost na dziasla czy tak jak powinny wychodzic od dolu? Widze z boku 2 wypukle jaśniejsze od dziasla punkty. Cos jakby dwojka i trojjka
Tylko z prswej str u gory. Chyba ze to jedynka troche dalej i od razu dwojka
U nas jest spora szpara między jedynkami górnymi, ale tuż przed wyjściem dziąsło widać w miejscu gdzie siedzi ząb jest wypukłe i wygląda na białe prawie
Przed samym wyjściem pęka mu dziąsło tak jakby hmm nacięte się wydaje to już od spodu.
Zrobiłabym zdjęcie ale to jest niemożliwe
U nas jak ktoś mi zastawi chodnik i jest obok auta to mierzę go wzrokiem mordercy już mnie tak z 3 facetów przepraszało Na szczęście mieszkam na ślepej ulicy, wzdłuż bloku jest parking,a na przeciwko są domki jednorodzinne więc nie ma dużo aut. blok też tylko 4 piętra + garaż podziemny więc ten ruch jest mały.
edit
oo u nas idą tak jak tu ciekawe czyz a miesiac wyjdą dolne dwójki
http://tatawtarapatach.com/wp-content/uploads/2013/11/zabkowanie-twt.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 12:35
6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualnyJa właśnie mieszkam na ślepej ulicy. Bloków zero.
Kościół ma parking więc powinni tam parkować. Albo na piechotę w taki słoneczny dzień..
I przez to że droga ślepa to mnie to wkurza.. Bo nie mam jak inaczej pojechać.
Hmm. Dokładnie górne zęby wychodzą jakby na wprost. Biały kształt widać było dużo wcześniej. A potem pękło dziaslo. U nas kilka dni krwawienia.
Dolne od góry. U nas była kulka. I potem ząb się pojawił. -
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie to 1 i 2, tylko 1 takie nie do końca widać i się wydaje że to dwa ząbki
Do przebicia może być jeszcze daleko.
Lavendova u nas marduna noc była jak się przebijały, w sensie wieczorem nic, noc marudna, a rano już dziurki gotowe.6cs: 08.2018 - synek
-
U nas wczoraj przebiła się druga jedynka, a dziś noc wreszcie po miesiącu spokojna. Niestety od rana widzę, że kolejna dziąsło czerwone i spuchnięte, więc spokój będzie krótko...Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia