Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania241188 wrote:Moja córka ma problem z kupą. I też je dużo owoców its aa zaparcia. Które przeszły w zaparcia nawykowe. A może podawaj ciągle probiotyki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 20:02
-
justa1509 wrote:No właśnie na probiotykach wszedzie jak byk, że przy biegunkach... Ale dawałam i też było to samo. Jak jest bardzo źle to daje laktuloze, ale to nie rozwiazanie. Niedługo na bilans idziemy wiec będę pytać lekarza. Liczyłam trochę, że Filip znajdzie pozycje łatwiejsza do załatwiania się, ale nie... Najlepiej na krzesełku w trakcie jedzenia, już nawet śmialiśmy się z mężem że dziurę wytniemy w krzesełku :p
Justa jest jeszcze Multilac Baby w proszku, to synbiotyk dobry m.in na zaparcia. -
nick nieaktualny
-
Jesssu Zuzka jeszcze nie śpi 🤦♀️ Nie wiem co jej się stało, a jutro na komunie jedziemy i musimy wyjechać po 9 więc trzeba będzie ich budzić i będą źli bo niewyspani. Antek też późno, jak nigdy, poszedł spać bo o 21. Normalnie na przekór te dzieciaki robią 😅[/url]
-
Kasiaja wrote:Jesssu Zuzka jeszcze nie śpi 🤦♀️ Nie wiem co jej się stało, a jutro na komunie jedziemy i musimy wyjechać po 9 więc trzeba będzie ich budzić i będą źli bo niewyspani. Antek też późno, jak nigdy, poszedł spać bo o 21. Normalnie na przekór te dzieciaki robią 😅
-
Muszę spróbować tego piwa Miłosław IPA ostatnio piłam Żywiec białe i APA i całkiem dobre.
U nas kupy 1-2 i plastelinki ale takie ok. I nie wiem czemu ale pojawiło się czerwone na pupie i wargach sromowych. Mam nadzieje ze to odparzenie a nie jakiś stan zapalny. Dziś będziemy wietrzyć itp
Odnośnie dnia matki, mój myślał i nic nie wymyślił i powiedział żebym coś sama wymyśliła, no cóż. Za to będę się dziś mogła wyspać do bólu bo on się zajmie mała, tylko ze ja ją właśnie niańcze od 4 bo nie mogła spać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego Mi wczoraj starsza córka zapowiedziała, że dzisiaj będzie mój dzień i dostanę kwiatki na niespodziankę 😁 Taka byłam dzisiaj zaskoczona bukiecikiem
Mój mąż niestety nie wymyśla też niczego specjalnego. Ja na pierwszy dzień ojca zrobiłam mu zdjęcie małej w szkle z dedykacja, na biurku w pracy ma. Robiłam mu też fotoksiążkę. A ja jak zwykle kwiatki albo czekoladki dostaje.