Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nie było niespodzianki (do ostatniej chwili miałam nadzieje) prezent wybrałam sobie sama. No ale chociaż jak miałam urodziny to dostałam dwa prezenty od niego i Agatki wiec wtedy się postarał.
My wczoraj byliśmy w zoo bo lepsza pogoda była. Dziś kościół, spacer i jakaś kawiarnia a Wy jakie plany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 10:10
-
U mnie mąż totalnie zapomniał a zawsze na każdą głupia okazję dostawałam kwiatki. Jakoś mi tak mega przykro się zrobiło, chciał się teraz jakoś poprawić i przyszedł z Małym i dali mi kasę, żebym kupiła sobie co będę chciała. A ja się głupia poryczalam, jakies gorsze dni mam ostatnio. Faceci to nie rozumieją że chodzi o pamięć a nie o prezenty.
My dzisiaj mamy drugie urodziny mojego chrzesniaka, więc o 15 wybieramy się z prezentem.
Wszystkiego najlepszego Mamusie 💐Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 11:26
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Ja dostałam kwiatka i pudełko Rafaello. Uwielbiam Rafaello. Nic oryginalnego ale chociaż gest się liczy.
Dziś będziemy objeżdżać.
Bratowa ma urodziny, szwagier ma urodziny, na cmentarz do teściowej. Mojej mamie już złożyłam życzenia.1ania1, misia-kasia lubią tę wiadomość
-
My zaliczyliśmy spacer po lesie znajomy przyjechał, a że lubi wędrówki to go zabraliśmy do lasu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad7053832a8a.jpgmarcela123, Ania241188, PLPaulina, misia-kasia, Lavendova, pumka1990, Existenz, e_mii, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My już zaliczyliśmy wszystko co pisałam, mała padła w samochodzie w drodze powrotnej wiec jeździmy autem po okolicy Zostały jeszcze wybory. Mąż się trochę zreflektował i jak pojechaliśmy na zakupy kupić mi ze 2 bluzki to mi ciagle coś donosił do przymierzalni i chyba wyszłam z 5 bluzkami, swetrem letnim i spodniami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 19:51
Ania241188, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajlepsze życzenia dla naszych mamuś
My już obchodziliśmy wcześniej, od męża nic nie dostałam na tę okazję, tylko od dziewczynek 😋
Widzę że wszystkie spędziły miły dzień ☺️
My pojechaliśmy na spacerek i grilla nad Dunaj. Młoda przespala wszystko, nawet atak łabędzia na nas 😂😂😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/911cdc57328a.jpg
(Widok na Kahlenberg, nawet widać ten kościół gdzie jest kaplica naszego Sobieskiego)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 17:52
Ania241188, PLPaulina, 1ania1, pumka1990, Existenz, misia-kasia, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
My nadal w szpitalu. Od wczoraj bez gorączki, dobija góra do 37.2. ilość kup i jakosc też już trochę lepsza. Wyniki też idą do ku lepszemu. Emil już ma dość i zaczyna rozrabiac - widać, że lepiej się czuję
Ja dziś dostałam od Marcina, a raczej Emila zestaw płyt z filmu Harry Potter, bo jestem wielką fanką i mogłabym oglądać bez końca więc prezent udany Marcin się śmiał, że Synek poza wakacjami w szpitalu zafundował mi prezent, ale zapomniał zabrać :pEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Lavendova pięknie tam macie!!!
Ja jestem dzisiaj mega zmęczona, jeszcze teraz 40 minut ćwiczeń zaliczyłam i padam. Mam nadzieję, że Filip po dniu pełnym wrażeń nie będzie się za często budził.
Cisza tu dzisiaj, chyba wszystkie korzysyałyśmy z pięknej pogody 😉 -
nick nieaktualny
-
U nas dzis tez pochmurno, wiec zamiast jakiegos wypadu byl spacer i zabawa w domu...
Co z tego, ze 21 stopni jak pochmurno
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
misia-kasia wrote:Ehh nie śpimy od 3:20. Widzę że śpiąca ale nie chce spać. Po godzinie cyca, lulania i innych sposobów poddałam się, bawimy się w salonie
Edit: Usnęła o 5 i pospała do 6 to będzie długi dzień
Olek spał od 20.00 do 6.30
-
nick nieaktualnymisia-kasia wrote:Ehh nie śpimy od 3:20. Widzę że śpiąca ale nie chce spać. Po godzinie cyca, lulania i innych sposobów poddałam się, bawimy się w salonie
Edit: Usnęła o 5 i pospała do 6 to będzie długi dzień
O matko 😳
Ale co wy wtedy robicie jak się obudzi tak? Mojej też sie zdarzyło, to od razu smok i kładę, mówię spać albo kladz się i tyle. Nie gadam nie lulam nie zabawiam nie bujam światła nie zapalam itd. Nie zdarzyło się żeby po 15 min nie zasnela... -
Ja, prócz życzeń, nic nie dostałam 😒 Wczoraj byliśmy cały dzień na komunii. Byłam w ciężkim szoku bo stwierdziliśmy, że mamy bardzo grzeczne dzieci 😳 Normalnie mogliśmy posiedzieć przy stole, porozmawiać, żadne nie jęczało, nie płakało, jedli chętnie i dużo, Zuzka poszła na drzemkę bez problemu, Antoś ładnie się bawił z kuzynami. Chyba mogę to potraktować jako prezent 😂
Rano Antka wyprawiłam do żłobka, a Zuzka jeszcze śpi więc i ja się położyłam tylko, że już nie zasnę. Moj chrapie w najlepsze bo wziął sobie dzisiaj UŻ ale nie kacówa 😅 bo Komunia bez alko była tylko rano wstał, wyszykował się i stwierdził że jest zbyt zmęczony żeby iść do roboty i mnie budzi pytając się czy może zostać 🤦♀️😂 to fuknęłam na niego rób co chcesz tylko mnie nie budź! 😅 On to takie duże dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 07:59
[/url]