Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzisiaj 35 stopni w cieniu i szalejemy w basenie pod parasolem. Jak ktoś się zastanawia nad basenem z pepco za 29 zł to brać wielkość i głębokość idealna dla naszych dzieciaków i jeszcze piłka i kółko w cenie
[url
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 16:47
1ania1, PLPaulina, Ania241188, Marta..a, Existenz lubią tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
1ania1 wrote:Właśnie jutro wybieram się do pepco po ten basen 😁
U nas 3 dni nie było drugiej drzemki, dzisiaj jest, właśnie mały zasnął... Zrozum tu faceta, raz tak, raz tak 😆
A weź dopiero zrozum kobietę ! Moja właśnie wstała z drzemki i wściekła że chce znowu spać. No przecież dla mnie to mogła spać dalej.. i usypiania ciąg dalszy🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
nick nieaktualny
-
U nas drzemka nadal trwa, juz 3h
Dzwonilam do sklepu i nasz wozek bedzie piatek/sobota, wiec do tego czasu spacery w nosidle nam zostaja
Ja juz ogarnelam, pranie zrobilam i rozwiesilam, gulasz mam gotowy, tylko ryz ugotowac jak maz wroci... no luksus...
Serio jedna drzemka ale taka dluga saje mi wiecej jak dwie krótszeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:07
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cccierpliwa wrote:U nas drzemka nadal trwa, juz 3h
Dzwonilam do sklepu i nasz wozek bedzie piatek/sobota, wiec do tego czasu spacery w nosidle nam zostaja
Ja juz ogarnelam, pranie zrobilam i rozwiesilam, gulasz mam gotowy, tylko ryz ugotowac jak maz wroci... no luksus...
Serio jedna drzemka ale taka dluga saje mi wiecej jak dwie krótsze
-
nick nieaktualny
-
Też chciałabym jedną drzemkę, ale dłuższą. Dzisiaj przy pierwszej drzemce też po 20 minutach się obudził, widziałam, że dalej śpiący, ale od razu ryk na rękach, że spać nie będzie. Oczywiście po 10 minutach walki zasnął i spał jeszcze ze 40 minut
Paulina to mała od rana nie spała? O której wstała? Ty z tą małą panienką też masz przeprawy😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:30
-
Mój nadal śpi..
Basen z pepco rządzi ja piłkę nadmuchałam i w domu się bawi, a kółko schowałam na razie. Będzie na basen w razie co zamówiłam mu druga pieluszkę do pływania, bo za miesiąc będziemy tydzień nad jeziorkiem to akurat jedna będzie schła druga na pupę
Mój ma koszulkę z krótkim bo się martwię, że obetrze sobie brzuch przy czołganiu.. ale za to wielorazowa pielucha na pupie, więc się nie gotuje jak w pampersie6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta..a wrote:Mój nadal śpi..
Basen z pepco rządzi ja piłkę nadmuchałam i w domu się bawi, a kółko schowałam na razie. Będzie na basen w razie co zamówiłam mu druga pieluszkę do pływania, bo za miesiąc będziemy tydzień nad jeziorkiem to akurat jedna będzie schła druga na pupę
Mój ma koszulkę z krótkim bo się martwię, że obetrze sobie brzuch przy czołganiu.. ale za to wielorazowa pielucha na pupie, więc się nie gotuje jak w pampersie
Marta ja sobie w zakładkach zapisałam te stronę z tymi pieluszkami do kąpieli, do której chyba Ty link tu wrzucałaś i czekam aż mąż dostanie wypłatę i zamawiam 😁 Dzisiaj byliśmy zrobić z małym zdjęcie, złożyłam wniosek o dowod i ok 11 lipca powinien być do odbioru to może gdzieś na kilka dni się wybierzemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:42
Marta..a lubi tę wiadomość
-
1ania1 wrote:Marta ja sobie w zakładkach zapisałam te stronę z tymi pieluszkami do kąpieli, do której chyba Ty link tu wrzucałaś i czekam aż mąż dostanie wypłatę i zamawiam 😁 Dzisiaj byliśmy zrobić z małym zdjęcie, złożyłam wniosek o dowod i ok 11 lipca powinien być do odbioru to może gdzieś na kilka dni się wybierzemy.
My też 11 lipca odbiór planowany ale liczę, że wcześniej będzie bo w urzędzie dzisiaj pustki.
Ja bardzo lubię ta pieluchę, bo wygląda jak majteczki kolorowe, a jest rozpinana na bioderkach więc łatwiej założyć czy później zdjąć z ewentualną niespodzianką w środku bo większość tych pieluch do pływania na ścisk się wciska na pupę to przy uciekającym dziecku sobie nie wyobrażam.. no i są rozmiarowe, a ta przez regulację powinna wystarczyć do końca pieluchowania więc co najmniej jeszcze w przyszłe wakacje my mamy wzór piłki i teraz znalazłam jedną ostatnia galaktykę
https://ekopieluszka.pl/pl/p/Kapieluszka-PUL-KoKoSi-Galaktyka-coolmax-rozmiar-OS/684
a z chłopięcych to jeszcze widziałam koparki
https://chmurkabiala.pl/kapieluszki-pul-coolmax-koparki-kokosi
no i te piłki co mamy tez chłopięce:
https://chmurkabiala.pl/kapieluszki-pul-coolmax-pilki-kokosi
w różnych sklepach są6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny1ania1 wrote:Też chciałabym jedną drzemkę, ale dłuższą. Dzisiaj przy pierwszej drzemce też po 20 minutach się obudził, widziałam, że dalej śpiący, ale od razu ryk na rękach, że spać nie będzie. Oczywiście po 10 minutach walki zasnął i spał jeszcze ze 40 minut
Paulina to mała od rana nie spała? O której wstała? Ty z tą małą panienką też masz przeprawy😉
I zawsze odpadla w wózku. Teraz jechała do domu znowu na stojaco🤦🏻♀️
W domu myślę no głodna może zje6i zaśnie? Oczy potarla chwilę. I power uruchomiła. 🤣
Po 12 spała, ale po 20 minutach obudziła się z krzykiem.. 😑
Udało mi się ją ululac o 15.. Śpi. Ale tak czujnie że boję się chodzić po domu. Psu nawet zakazalam się ruszać. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Edit. Aaaa i gadałam z mamą. Tylko mnie wkurzyła. Zamiast mnie pocieszyć że to minie..
To mi się posmiala do słuchawki 😑 i dodała że ze mną też mieli masakre z Drzemkami. Mogłam cały dzień szaleć. Jakbym motor w tyłku miała! Próby pójścia spsc6w dzień kończyły się atakiem histerii więc sobie opuścili..
Odpoczeli gdy mnie do przedszkola dali. Za to tam podczas lezakowania też nie spałam. I pani mi bajki czytała 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 16:13
-
nick nieaktualny
-
My zrobiliśmy dzisiaj zdjęcie i od razu do urzędu po drodze rossman po wodę i tubkę bo oczywiście matka nie wzięła nawet smoczka nie zabraliśmy
Młody zagadywał przyszłe panie mgr, które tłumem przyszły robić fotki do dyplomu, tak się pięknie uśmiechał, że go w kolejce puściły
U nas jest tak, że nawet jak młody cuduje itp to takie wyjścia sklep/urząd itp. itd dają mu powera i nagle jest super fajny i ciekawy wszystkiego w domu marudzi tak że by się go najchętniej za drzwi wystawiło a właśnie wśród ludzi i gości inne dziecko6cs: 08.2018 - synek
-
My taki dowod/paszport wyrabialismy zaraz po urodzeniu, bo jechalismy za granice na sesje...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyMarta..a wrote:My zrobiliśmy dzisiaj zdjęcie i od razu do urzędu po drodze rossman po wodę i tubkę bo oczywiście matka nie wzięła nawet smoczka nie zabraliśmy
Młody zagadywał przyszłe panie mgr, które tłumem przyszły robić fotki do dyplomu, tak się pięknie uśmiechał, że go w kolejce puściły
U nas jest tak, że nawet jak młody cuduje itp to takie wyjścia sklep/urząd itp. itd dają mu powera i nagle jest super fajny i ciekawy wszystkiego w domu marudzi tak że by się go najchętniej za drzwi wystawiło a właśnie wśród ludzi i gości inne dziecko
Dziś na gimnastyce był jakiś facet z synkiem (dziecko znam, tylko tata zamiast mamy przyszedł)
Hania raczkowala do niego i gadała "tata tata tata" 🤣🤣
I właśnie nie wiem co robić z tymi drzemkami? Wrzucić na luz? Będzie chciala6to w końcu zaśnie? Czy co? 🤷🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 16:18