Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulinaaa wrote:Wczoraj zostawiłam mojej mamie córkę... i co..., po 20 minutach mialam tel że płacze i muszę wracać, to sobie odpoczęłam... ehh nie wiem kiedy my z mezem wyjdziemy gdzies razem sami, dziadki nie potrafią się zająć..., ona płacze jak z nimi zostaje..., a za 3 miesiące mamy wesele, myśleliśmy żeby na noc została u dziadkow, ale jak ona 20 min nie wytrzyma z nimi, to co dopiero noc..................yhhhhhhh
-
Do mnie dzisiaj dzwoniła teściowa i od razu do mnie: ,,mam nadzieje że z małą na tym słońcu nie siedzisz!'' no jasne siedze, i prosze sie o jakis udar. Japierdziele nawet mi sie nie chce tego słuchać, i komentować naprawde....
My dzisiaj jedna drzemka, ale była tak zmęczona że nawet mleka nie wypiła, tylko płakała i nie mogła zasnąc. Jak zasnęła to po pół godzinie obudziła sie na mleko, i na szczęście potem spała dalej. Ale tak sie męczy przez te upały, tak mi jej szkoda, jest wiecznie spocona... Ja to znosze super, ale naprawde mogłabym się pomęczyć, a żeby małej było lepiej.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Mój też spocony na główce strasznie ale nie mam jak go rozebrać.. a w sumie w ten upał to na golasa by nawet gorąco było. U nas 1 drzemka rano była niecałe 1,5h,, koło 14 tylko poleżeliśmy na łóżku po mleku z 20 min ale ja prawie zasnęłam a on nie
spacer tylko rano..
Czekam z utęsknieniem na ta burze przed która ostrzegają
Moja mama by wzięła młodego na noc bez problemu, całą noc by nosiła i lulała a by nie zadzwoniła.. no chyba żeby płakał i nic by nie pomagało. szkoda ze ma 140km do nas i pracuje 8h dziennie6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
U Olka kupa jest na ogół raz dziennie, czasem co drugi trzeci dzień. Tyle że już doskonale wiem kiedy robi bo staje i takie skupienie widac na twarzy. Czasem stęka przy tym .
Ja dzisiaj nawet z domu nie wyszłam. Stwierdziłam że ta temp to przegięcie.
-
nick nieaktualny
-
justa1509 wrote:Za to jak ja zostawiłam Filipa mojej mamie to nawet telefonu nie odebrała, jak mówię że dzwoniłam zapytać jak sobie radzą to powiedziała że mam spadać :p
U mnie to samo. Od początku informacja, że mam nie dzwonić tylko sobą się zająćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 06:21
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Dziewczyny, nie jestem zadowolona z mojej spacerówki. Jakie macie i polecacie? Chciałabym żeby byla:
- wygodna i szeroka dla dziecka, rozkładana na płasko,żeby dziecko miało gdzie oprzrc nóżki
- z przekładana rączka tak żeby dziecko było w moim kierunku
- lekka, łatwo się składa, zajmuje mało miejsca po złożeniu, nie trzeba odkręcać kółek
-latwo prowadząca się na wybojach, na trawie, piasku
Proszę poradzicie cos -
U nas też nie było burzy ;(
Ja korzystam że spacerówki z zestawu 2w1 bebetto tito ale nie spełnia tych kryteriów dotyczących składania i wagi na wypady autem mam lekkiego kinderkraft pilot i jest spoko do sklepu, lekarza.. na wakacje od biedy damy radę na tydzień bo u fotografa też z nim byłam ale na codzień to by była porażka
Ania ja rozm 56 mam spakowany nieuzywany, więc dla.mnie wyznacznikiem noworodka jak na razie jest rozmiar 626cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
No moja miała 54 jak sie urodziła i z dobry miesiąc korzystała z tych ubrań. Ja też byłam ostatnio kupić małej kilka ciuszków i jak widziałam te 56 to mi sie wydawało że taaaakie malutkie, dla lalek chyba:p przecież moje dziecko to jeszcze maleństwo:)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
U nas 2ga koszmana noc za nami. Poszedł spac o 21.45, wstał 7.20. z czego 23.15 pobudka nie wiadomo na co(taki wrzask, że ciężko było Go uspokoić). O 2 na jedzenie. O 4 znów wrzask o 6 na jedzenie i 7.20 pobudka. Masakra... Nie wiem o co chodzi. W dzień też raczkuje i non stop buczy
P.S. czy Wasze dzieci zrobiły się takie nerwowe. Przykład. Chce zejść z łóżka głowa do dołu, więc przekręcam Go nogami do dołu. A ten się wyrywa, rzuca głowa do tyłu, płacze, a wręcz wrzeszczy, a czasami bije pięściami
Nie wiem co się stało z moim dzieckiem. Ale od kilku dni co jest nie po Jego myśli to takie zachowanie...Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualny
-
1ania1 wrote:Moje dziecię kończy dzisiaj 10 miesięcy ❤️❤️❤️ szok!!!!
Wczoraj kupowałam ciuszki w rozmiarze 56 na prezent, bo bratu męża urodził się chłopak i byłam w szoku, że to takie małe.
Ostatnio w sklepie miałam to samo. Zerknęłam na rozmiar 56 i nie mogłam uwierzyć że na mojej to po urodzeniu nawet 56 wisiało. Za to wczoraj jak mi zasnęła na noc to tak spojrzałam na nią i pomyślałam - kiedy ona tak urosła !
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Moll wrote:Dziewczyny, nie jestem zadowolona z mojej spacerówki. Jakie macie i polecacie? Chciałabym żeby byla:
- wygodna i szeroka dla dziecka, rozkładana na płasko,żeby dziecko miało gdzie oprzrc nóżki
- z przekładana rączka tak żeby dziecko było w moim kierunku
- lekka, łatwo się składa, zajmuje mało miejsca po złożeniu, nie trzeba odkręcać kółek
-latwo prowadząca się na wybojach, na trawie, piasku
Proszę poradzicie cosWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 12:57
[/url]