Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ostatnio miałam ochotę na śledzie i w sumie to chyba był główny powod żeby zrobić ten test bo ostatnio śledzie to ja jadłam jak zaszłam w pierwszą ciąże i od tamtej pory ich nie próbowałam. Przy tej ciąży z Małym z kolei jakoś ciężko mi się oddychalo i teraz to samo mam no i kurde jednak jest coś na rzeczyAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualny
-
Marcela, gratulacje!
Tez bralam castagnus, ale na wyregulowanie cykli, u mnie akurat po nim +8kg i jeszcze wieksze rozjechanie cykli🙈 ale ja to skomplikowany przypadek i nawet lekarze sie dziwili na niektore absolutnie nietypowe reakcje mojego organizmu😂
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Byłam dzisiaj w firmie wypisać wniosek urlopowy. „Muszę” wybrać cały zaległy wiec wracam dopiero 23.10, a tak liczyłam, że już 1.10. No trudno jeszcze te trzy tygodnie dłużej wytrzymam 😉 Jestem bardzo podjarana tym powrotem już bardzo bym chciała. Mam super fajnych ludzi w zespole oraz z innych działów, przywitań i przytulasków nie było końca 😅 Mimo obawy z tą logistyką to dostrzegam same plusy powrotu do pracy 😉[/url]
-
Ja tez z jednej strony ciesze sie na powrot do pracy i odkad juz jest data powrotu 14 pazdziernika to z kazdego dnia z mala wyciskam ile sie da. Jakos dopiero teraz zaczynam naprawde doceniac ten wspolny czas razem i naprawde ciesze sie macierzynstwem. Wczesniej to mam wrazenie ze to byla jakas walka o przetrwanie. Teraz mala juz duzo rozumie. Mamy fajny kontakt. Jest wreszcie cudownie🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Marcela gratulacje to już mamy 3 ciężarówki na wątku tak?
Która następne w kolejce?
Ja znając Życie to bym mogła piec po 21 jak mldeogo uspie więc wolę zamówić sernik i babeczki to dam radę z dzieckiem ale tort którego nigdy nie robiłam a to kremy osobno, biszkopt osobno i jeszze coś na wierzch to nie dla mnie ;p W sobotę też od rana pewnie mąż skoczy na budowę więc sprzątanie i dekorowanie z dzieckiem pod nogami będzie6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
marcela123 wrote:
Gratulacje jak na dzień przed okresem to ładna kreseczkaEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Marta..a wrote:Marcela gratulacje to już mamy 3 ciężarówki na wątku tak?
Która następne w kolejce?
Ja znając Życie to bym mogła piec po 21 jak mldeogo uspie więc wolę zamówić sernik i babeczki to dam radę z dzieckiem ale tort którego nigdy nie robiłam a to kremy osobno, biszkopt osobno i jeszze coś na wierzch to nie dla mnie ;p W sobotę też od rana pewnie mąż skoczy na budowę więc sprzątanie i dekorowanie z dzieckiem pod nogami będzie
No ja narazie obmyslilam plan ze biszkopt upiekę 2 dni przed a dzień przed roczkiem zloze tort chyba ze mi wena odejdzie do konca miesiaca to zamowie. Ja tortu typowego tez nigdy nie robilam ale biszkopt juz pieklam nie raz wiec tylko przelozyc czym sie chce i jakos przystroic.
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ania widziałam to i pokazywałam dziś mężowi ! I już mam wybraną neurologopedę i jutro dzwonie !!! dziś córka naprawdę chciała jeść, zrobilam jej spaghetti z makaron świderki i zupkę wiosenną z kaszą kuskus, wszystko naprawdę chciała ale brała do buzi sama oczywiście, memlała i wypłuwała, wysuwała językiem, także też zapisuję !
Byłam u gina, pęcherzyk pękł, mówi że wszystko dobrze wygląda, no nic trzeba czekać
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:Ania widziałam to i pokazywałam dziś mężowi ! I już mam wybraną neurologopedę i jutro dzwonie !!! dziś córka naprawdę chciała jeść, zrobilam jej spaghetti z makaron świderki i zupkę wiosenną z kaszą kuskus, wszystko naprawdę chciała ale brała do buzi sama oczywiście, memlała i wypłuwała, wysuwała językiem, także też zapisuję !
Byłam u gina, pęcherzyk pękł, mówi że wszystko dobrze wygląda, no nic trzeba czekać
U nas dużo się zgadza z tego tekstu.
Też znalazłam neurologopede i też jutro dzwonię.
Obyś zafasolkowala 😉