Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas również roczek. Czas pędzi nieubłaganie 😓 nie chcę tego ale czasu też nie zatrzymam. Stworzyłam filmik z okazji urodzin Zuzy trochę długi wyszedł 😅 ale ten rok był taki niesamowity. Jeśli któraś ma ochotę zobaczyć to zapraszam https://youtu.be/C5U_KSMi1QQ
Wszystkim solenizantom życzę wszystkiego najlepszego 😘Marta..a, pumka1990 lubią tę wiadomość
[/url]
-
U nas już po roczku i wszystko świetnie poszło. Najbardziej bałam się mszy ale miałam książeczki i jakoś zleciało. Oczywiście na początku mała się bała bo miała za głośno... Wasze maluchy też boją sietak bardzo głośniejszych dźwięków, czy powinnam zacząć się martwić?
Prezenty mała dostała fajne:) trochę było zamieszania z cateringiem ale ogarnęliśmy:) skubana dzisiaj nawet śpiąca jakoś bardzo nie była!Ania241188 lubi tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Wszystkiego najlepszego dla Mii
My od 7 rano na nogach, przygotowania, potem impreza od 11 do 19. Sprzątać skończyliśmy o 21 jak już Agatka poszła spać. Prezenty super, goście zadowoleni a Agatka ciagle się śmiała i bawiła z dziewczynkami w wieki 5 i 11 lat.
Przyznam szczerze ze mimo ze wszystko wypadło fajnie to jednak ogarnięcie tego wszystkiego daje w kość. Pomijam już fakt ze zmieścić 13 osób przy jednym stole to wyczyn. Chyba przy drugim dziecku pomyśle o lokalu albo kateringu.
-
Kasiaja ja to się wzruszyłam, piękna pamiątkę będzie miała
Aż mnie zmobilizowalas i siadam dzisiaj i wybieram zdjęcia do wywołania, bo już ze 2-3 lata leżą.. nigdy nie ma czasu a ja lubię tylko takie wywołane oglądać
My odzyskalismy salon, mały ma wszystkie zabawki z mata w pokoiku, a w salonie zostawiłam 9 puzzli które były od innego kompletu i mały karton po pieluchach z paroma zabawkami. Zapomniałam już że nasz salon jest taki duży ale śpi nadal u nas.. łóżeczko wyniesiemy może na święta. Na razie budzi się w nocy i tak mi wygodniej niż biegać do pokoju obok. Zakaz kupowania zabawek do świąt.. już się czuję jak w przedszkolu ale nie wiem co mogłabym mu odłożyć nawet.. na razie złożyliśmy tylko bujaczek bo dostał krzesełko i stolik z Ikea.. krzesełko w spadku, a stolik ten mały taki co w kilku kolorach jest. Stary nasz akurat do zniszczeniaKasiaja lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Kasiaja najlepsze dla Zuzki .
Myśmy kupili specjalnie taki namiot 3x9m. Bo trochę ludzi było (ponad 20) i w domu byśmy się nie zmieścili , lokali u nas brak. A chwilę padało, więc całe szczęście że był ten namiot. Kosztował tylko 300zl więc cena bez tragedii. A się przyda na następne imprezy.Kasiaja lubi tę wiadomość
-
Moja od 2 nocy śpi sama w pokoju Jak tak dobrze pojdzie dalej to za kilka dni wywalę od niej kanape i bedzie miała swoj pokoj. Na uro dostać ma np namiot tipi wiec wtedy bedzie miala na niego miejsce w pokoju swoim tylko ze ona i tak bawi sie tylko przy mnie ;p ale moze to sie zmieni z czasem
Do tej pory od srodka nocy od karmiania spała w lozku, dlatego tak sie ciesze, ze zaczelismy nad tym pracowac
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Dziekujemy za wszystkie zyczenia😘😍
Kasiaja, najlepszego dla Zuzi❤Kasiaja lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
A ja dalej nie wierze że niedawno chwaliłyśmy się maluszkami a teraz już roczki obchodzimy! Czemu te dzieciaki tak szybko rosną! Mi się wczoraj w tym kościele chciało tak ryczeć tym bardziej że dwa chrzty z nami mieli, i jak widziałam te dzidziusie takie kruszynki to nie mogłam uwierzyć że rok temu też takie maleństwo miałam!17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny