Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieźle, u nas 86 dalej:) mieliśmy już na chwilę 92 ale schudła w pupie i znowu do 86 wróciliśmy, a teraz jeszcze bez pampersa to tymbardzij by się nie miały na czym trzymać:p
Natallia05, Nataliaa05 lubią tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyWow no 104 robi wrazenie 😀 A ile wazy? U nas rozmiarowka bez zmian 92/98 ale przytyla 1 kg ostatnio. Oj tak bez pampa to jej wszystko spada tylko leginsy sie trzymaja 😀
A malutka 62 cm i 6,1 kg czyli powoli do przodu.PLPaulina, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dziewczyny to długie chudzinki. Hania waży 12kg, a to wcale nie jakoś dużo.
Też się zdarza że spodnie w pasie jej wiszą. Wtedy już staram się nie kupować tej firmy.
Ostatnio chwale sobie primark - to na takie szczypiorki jak moje dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 08:59
Natallia05, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
paulina zazdroszcze, piekny widok mam nadziej ze nam w przyszlym roku tez bd dane
w pon ide juz do gina, z wynikami prolaktyny, akurat 12 dc bedzie to niech sprawdzi co tam slychacWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 13:37
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sto lat dla Hani! Niech rośnie dziewczyna (dopiero udało mi się zalogować 🤦♀️)
My dzisiaj w koncu wracamy do domu!!! W srode powiemy rodzicom o ciąży we wtorek rozliczamy się z pracy magisterskiej i zaczynamy spokojny etap naszego życia i czekam na koniec mdłości... o jak mnie to męczy -
My też już po 2 urodzinach ale nie robiliśmy przyjęcia. Tort upieklam do tego drobny prezent i tyle
Oj mdlosci to masakra. U mnie gdzieś od 8 tyg jest lepiej ale nadal gdy tylko zglodnieje czy chce czy nie musze zjeść coś bo od razu mam nudnosci. Juz nie mogę się doczekać końca pierwszego trymestru -
nick nieaktualnyU nas szaleństwa nie było. Hania nie miała wynajętej sali balowej😁 ale spotkanie z najbliższymi na ogrodzie.
My bardzo lubimy spotkania ze znajomymi więc połączyć to z urodzinami to sama przyjemność.
A dla niektórych to był pierwszy raz by zobaczyć Natalie.😊 Siostra założyła jej czapeczkę i imprezowała równo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2020, 19:22
-
ale już duże te nasze dzieci, ja zakochalam sie w tym okresie ktory teraz jest jest tak prześmiesznie z tą moją gadułą, że nie wiem czy moze byc jeszcze lepiej niz jest teraz ostatnio ubralam jej pajaca odwrotnie to mowi do mnie " mama gaaapa " generalnie gada juz wszystko, ciągleee... nie no cudownie jest oprocz niektorych nocek i zębow ale trojki dwie nam wyszly w tamtym tyg, jeszcze zostały dwie
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Ja też uwielbiam ale zaczął tak marudzić o wszystko i się obrażać że od paru dni mam go dosyć.
My imprezy na drugie urodziny nie będziemy robić. Pomyślimy jeszcze ale zapewne kawa tort i tyle. Gdybyśmy mieli ogród to tak jak Paulina byśmy zrobili ale w mieszkaniu dużo miejsca nie ma a do restauracji nie bo to bez sensu.