Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My akurat w jej urodziny wyjezdzamy nad morze. Taka impreza będzie.
Odstawiłam dziewczyny na usypianie wieczorne i nocne karmienia. Je dopiero po 4 nad ranem. A że wstaje o 5 to jest śniadanie. Za niedługo będę odstawiac karmienie do drzemki. A na koniec zostawie to z rana. Jestem w szoku. Wczoraj zasnela o 20 i obudzila sie dopiero po 4. Spałam sama cala noc. Bałam się jak będzie. Ale poszlo naprawdę nieźle.
-
nick nieaktualnyA ja wam powiem, że po raz kolejny mamy problem z jedzeniem. Ogólnie karmienie i te wszystkie problemy mnie prześladują.
Takie ogromne nadzieję pokładałam w Natalii. A tu klops
Nie wiem o co chodzi. Ale ona nie chce jeść. 😐 Na śpiocha tak. Ale inaczej to walka. Co zje to ulewa, płaczę. 😭 No wielki dół mnie dopadł. 😭 -
Mam pytanie do dziewczyn,które odpieluchowuja maluchy poprzez zdjęcie pampa i latanie z gola pupa. Jak długo muszą latać z gola pupa żeby zalapac o vo chodzi ? Jak Wam idzie ? Ja wczoraj postanowiłam to wypróbować i dziś. Gdy nie ma pampa to lara na nocnik ze siku ale nic na niego nie robi. Jakby wstrzymał. Jak tylko założyłam mu majtki to odrazu posikal
-
nick nieaktualnyMoja lata ze 2 msc. I niby łapie o co chodzi, Siada i ile to się nagada, że siusiu leci, że na papierze ble ble.
Ale nic nie robi.
Potem gdzieś tam na podłogę zrobi i krzyczy, że siusiu.
Więc widzę, że jeszcze nie kontroluje moczu. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2020, 13:05
-
My już od jakiegoś czasu bez pampersa i bez wpadek. Jedynie na noc jej zakładam. Sama woła że chce, a jak gdzieś jesteśmy to potrafi tyle czasu wytrzymać bez sikania że szok.
Myszka ciężko powiedzieć jak długo ma latać z gołą pupą bo każde dziecko jest inne, jedno prędzej kapnie a drugiemu to pójdzie powoli. U nas nawet ciężko określić długo nam zajęło bo ja jej jakoś specjalnie nie odpieluchowywałam, tylko jak było ciepło to latała właśnie bez pampersa i samo poszło. Właśnie etap lania w gacie też był, ale po kilku dniach sama zczaiła że ma wołać i już nie było wpadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2020, 13:24
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyMy na wyjezdzie. Umeczona jestem Emilią, wy tak opowiadacie jakie to fajne maluchy a ja to szukam dla niej rodzicow adopcyjnych😂 Vivi zlote dziecko, podroz przespala, je ladnie, nawet kp sie poprawilo, wozek super, nie mam z nia zadnego problemu z niczym. Za to Emilia uuu to jest diabelek wcielony, drze sie o wszystko, o wszystko foch tylko najlepiej ona "idzie" i koniec. Wywalila mi serum przez balkon, w restauracji tak samo nie umie sie zachować rzuca widelcami, na basen ledwo weszlam a juz mi sie zgubila, wyjsc nie chciala nie ubierze sie masakra. Nie poznaje dziecka. Moje starsze tez mialy 2 lata ale takiego czegos nie bylo, no wysiadam nie wiem co z nia zrobic
-
Mój po noszeniu majtek w domu i na dworze zaczął mówić że ma mokro i tyle.
Za to odrzucił smoczek, tak po prostu jak zawsze dał mi go w żłobku rano w szatni jak robił już jakieś parę miesięcy.. I od tej pory o niego nie prosił. 2 noce bez smoczka, spokojny sen zero nerwów czy krzykow
Zazwyczaj wychodząc z szatni jak go odbieram chciał smoczek i pokazywał na półkę gdzie leżał a teraz nic kompletnie6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
czad ze sam zrezygnował ze smoczka, swiadomie - super
u nas sikanie gdzie popadnie trwało 2 dni, potem nagle załapała. teraz już chyba z miesiąc jest bez ale potrafi na wyjsciu nie robic po 3-4h, takze szacun. raz zrobi raz nie, bylo full dni bez wpadki, teraz jest albo 0 albo 1 wpadka dziennie.
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
mi mama wczoraj kupiła uzywany suuuuuuuuuuuper domek dla lalek, a mialam kupic na 2 uro domek z peppa, zatem nie mam juz pomyslu. bo do tego domku wlozylam figurki z peppa i ma domek peppy, sliczny.
takze jak macie pomysły na 2 latka to chetnie poslucham, bo zostalam bez
pewnie zalezy kiedy dziecko ma ten bunt, moja nie ma buntu, potulna póki co anioł nie dziecko, ale pewnie nadejdą gorsze czasy
a Paulina jeszcze pamietam jak moilas ze super karmienie wam idzie, ze glodomor itp, moze to jakis skok ??
ja bylam u gina i wyszla mi torbiel ;/ 1,7cm ,kazał poki co zostawic i starać się o dziecko, zeby nie bylo ingerencji chirurgicznej, ale sama nie wiem ;/ dostalam bromergon na prolaktyne, zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2020, 08:52
nick nieaktualny
-
to moja to pomiotło ale cieszylam sie bo wczoraj na placu kolezanka chciala jej zabrac misia a agata nie pozwolila i mowi " moje to " i nie dala wiec widze zlobek uczy i super, bo tak to taka ciapa :p
Domek marzeń może kuchnia taka z Ikea jak dziewczyny pokazywały?
Ja kupię bazę psiego patrolu, to na gwiazdkę potem dokupie mu pieski ;p
Plpaulina a może mleko takie specjalne? Moja kuzynka tak synka karmiła.. on mocno wymiotowal po kp i szybko przestała przez to? Młody jest taki jak mój gabarytowo chociaż urodził się o połowę mniejszy ;p
My się nie zabezpieczamy.. ja mam jakas chcice w tym cyklu.. u giną nie byłam jeszcze bo dopiero wczoraj odebrałam badania że szpitala.. mają covid na oddziale A z drugiej strony mam coś na tarczycy i muszę mieć biopsje..dlatego już nic nie planuje aktualnie.
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka