Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:L4 mąż może dostać także po psn, nie tylko po cięciu
Trzeba w szpitalu poprosić od razu. A mi nawet proponowali na rodziców i teściów.
myszeczka89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Oooo witam się już w 21 tygodniu nawet nie zauważyłam. Jeszcze 3 dni i połówkowe. Już nie mogę się doczekać, chodzę po ścianach. Byleby do czwartku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 07:54
Leticia, edytkaa93, nadine24, PLPaulina, Flowwer, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Ja też mam w czwartek wizyte z usg.
Na blizny są takie plastry silokonowe Sutricon, zamierzam tym razem spróbować.
Wskazaniem do cc sa tez wady wzroku.
Używałam ich przez 4 miesiące po cc, u mnie bardzo fajnie blizna wyjaśniała i zmiękła. Teraz mam tylko taki ślad jakbym miała przez chwilę zagiętą skórę albo bielizna by mi się odbiła
u mnie półmetek juuutroWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 08:15
-
justyna14 wrote:a co do cery, to Mamusie które już znają płeć, potwierdzą, że córka zabiera urodę a chłopiec nie?
hehehe ja czekam na dziewczynkę, a co do cery to na początku była fatalna a teraz już się poprawiła.
Czuję się ogólnie brzydziej, chociaż mój partner twierdzi że kwitnę - niech mu będzie hahaha
-
U mnie dziewczynka. Zaufane osoby mówią, że poza brzuchem to nic się nie zmieniło. Ale ja czuję się brzydko i grubo. Co do twarzy to jak brałam luteinę do 10 tygodnia to była tragedia. Krosty wyskakiwały mi w miejscach, w których nigdy ich nie miałam np. na obu policzkach i to takie gule, które bolały i potrafiły się utrzymywać nawet miesiąc. Później jak odstawiłam luteinę to była ok. Cera się wygładziła i przez moment poczułam się jak przed ciążą. Teraz znowu wyskoczyła mi jakaś gula na brodzie i to taka, że spuchło mi pół twarzy. W weekend to nie chciałam z domu wychodzić a mieliśmy urodziny teścia. Cale szczęście, że paliła się u nich tylko nastrojowa lampka, to chyba nikt nie zauważył albo z grzeczności nie chciał tego komentować🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
justyna14 wrote:a co do cery, to Mamusie które już znają płeć, potwierdzą, że córka zabiera urodę a chłopiec nie?
Ja powinnam być ta piękną
W sumie na cerę i włosy nie mogę narzekaćale generalnie u mnie gdyby nie brzuch i piersi to nie widać ciąży. Zobaczymy czy się tak do końca utrzyma
edit. mąż zachwycony bo cycki dwa razy większe, a brzuch rośnie ciążowo, a nie idzie boczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 10:01
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Mnie wysypało na plecach teraz i to jeszcze złośliwie pod ramiączkiem od stanika! Co przesunę, to i tak boli
na twarzy mam trochę takich czerwonych plamek, ale skórę mam strasznie suchą. Dłonie smaruję co chwilę i nie pomaga. Płci jeszcze nie znam.
-
Ja też mam piersi 2 razy większe, ale mnie to akurat nie cieszy. Przed ciążą miałam małe C i byłam zadowolona. Mogłam sobie chodzić w obcisłych bluzkach i nie czułam się skrępowana. Teraz właśnie przez to, że te piersi takie duże, to mam wrażenie, że najpierw widać piersi a potem mnie.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:a co do cery, to Mamusie które już znają płeć, potwierdzą, że córka zabiera urodę a chłopiec nie?
Wszystkie te zabobony to bzdura.
Czekamy na Hanie ♡
A Ja?
-Zero mdłości
-wlosy ładniejsze
-cera gładka
-brak humorkow
I coś by się jeszcze znalazło z tych zabobonow.. babcię i ciocie mówiły że na pewno chłopak bo wyglądam kwitnąco w ciąży.
I nie miały racji. -
No u mnie też od początku wszyscy, że chłopak. Już mnie to zaczynało denerwować, bo uparli się na to i nie chcieli słuchać, że może być inaczej.
Na przekór wszystkim jest dziewczynka i wreszcie skończyli z tymi zabobonami.🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
PLPaulina wrote:Wszystkie te zabobony to bzdura.
Czekamy na Hanie ♡
A Ja?
-Zero mdłości
-wlosy ładniejsze
-cera gładka
-brak humorkow
I coś by się jeszcze znalazło z tych zabobonow.. babcię i ciocie mówiły że na pewno chłopak bo wyglądam kwitnąco w ciąży.
I nie miały racji.a może jesteś wyjątkiem od reguły
7w3d 💔 -
squirrel wrote:No u mnie też od początku wszyscy, że chłopak. Już mnie to zaczynało denerwować, bo uparli się na to i nie chcieli słuchać, że może być inaczej.
Na przekór wszystkim jest dziewczynka i wreszcie skończyli z tymi zabobonami.zobaczymy co z tego się sprawdzi
7w3d 💔