Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Leon to bardzo ładne, w moim "typie"
u nas będzie Antoni i też często słyszę że takie starodawne, mimo że w ostanich latach dość popularne. Ja zawsze wiedziałam że badamy synkowi tak na imię i nie mam zamiaru tego zmieniać
LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnyLavendova wrote:Mi też jezcze nie zwazyli. Tylko z łaski swojej zmierzyla głowę brzuch i kość udowa.
Moje ma już swoje pory aktywnosci w podobnych godzinach.
I dupa nic nie kupię chyba do porodu bo nie znam płci. No nie wierzę w to ze muszę do pl jechać masakra.
A jak pójdziesz prywatnie to pomimo, że drogo, to też nie robią tych badań porządnie?
Leoś brzmi superLondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LondyńskieSerduszko wrote:Co sądzicie o imieniu LEON? (Leoś, Leo)
Kiedy mówię znajomym/rodzinie ze takie imię wybraliśmy to każdy ma dziwna minę :p
Ze imię dla starszego pana itd itd...
Serio jest aż takie zle? Może jest a ja mam jakieś klapki na oczach?
Ładne imię. A jak będzie starszym Panem to Leon ładnie brzmi.LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
Lavendova wrote:Leon wlasnie bardzo ladne imie, zawsze mi sie podobalo. Nie powiedzialabym ze dla starszego pana... Mnie sie jeszcze Leonard podoba
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Kiedy mówię znajomym/rodzinie ze takie imię wybraliśmy to każdy ma dziwna minę :p
Serio jest aż takie zle? Może jest a ja mam jakieś klapki na oczach?
Jedno z moich ulubionych imionLondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLondyńskieSerduszko wrote:Leonard tez miało być ale faktem jest ze tyle zakładów pogrzebowych o takiej nazwie mnie samą zniechęca
Omg! To faktycznie lepiej nie
Wlasnie jest pare fajnych imion ktore juz tez pozajmowaly jakies marki, np Felix (karma dla kota) Ceasar (karma dla psa) Ludwik (plyn do naczyn) itdLondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
Leon bardzo ładne imię
U nas będzie Filip albo Bogusia (Bogumiła) i zdania raczej nie zmienimy, dla chłopca mąż chciał Feliks, ale mi tak średnio pasowało. Z drugiej strony dziecko dorośnie i poważniejsza wersja imienia będzie jak najbardziej na miejscu
Przy wyborze imienia najgorsze są te skojarzenia, a to sklep, to ktoś kogo nie lubimy itd... i tym sposobem bardzo dużo się eliminuje.
Wczoraj z mężem rozmawialiśmy o imionach, że teraz właśnie wraca moda na te starsze imiona, kiedyś mało które dziecko miało Zofia, Jan, Stanisław, Maria.... a teraz prawie same takieLondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
Leon ładnie
u nas teściowa i citka od jej strony skrytykowały nasz wybór imienia. My chcemy dać Tymek to ciągle narzekają, że jest tyle ładnych imion jak Jan, Wojciech, Piotr to ja sobie wymyśliłam....
LondyńskieSerduszko nie dogodzisz wszystkim, jak Wam sie podoba Leon to nie ma co słuchać innychWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 09:40
TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
-
Serio jest aż takie zle? Może jest a ja mam jakieś klapki na oczach?LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
Hehehe ja chciałam Amelię mąż i siostra Ninę. A mój tata mówi do brzucha Balbina. To jest dopiero sajgon. Mówię Zofia to mówią do mnie a pamiętasz Misia " moja żona Zofia" to mówię po babci Wanda to usłyszałam ta Wanda co nie chciała Niemca i tyle z wyboru imienia.
-
nick nieaktualnyU mnie w rodzinie to same dziwne imiona, babcia Leokadia, prababcia Prakseda, ciotka Danuta, od meza mama Tatiana, ciotka Nina, siostrzenice Neli i Lea.
Narazie mamy Maxim/ Sebastian i Mia/ Marcelina. Czekam jeszcze na propozycje imion od corek, mowila starsza ze ma pare odjechanych -
Serio jest aż takie zle? Może jest a ja mam jakieś klapki na oczach?ładne imię.
-
AnkaK90 wrote:Leon ładnie
u nas teściowa i citka od jej strony skrytykowały nasz wybór imienia. My chcemy dać Tymek to ciągle narzekają, że jest tyle ładnych imion jak Jan, Wojciech, Piotr to ja sobie wymyśliłam....
LondyńskieSerduszko nie dogodzisz wszystkim, jak Wam sie podoba Leon to nie ma co słuchać innych
u nas tez bedzie Tymek ale reakcji rodziny jeszcze nie znam
a Leoś, bardzo ładnieLondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnkaK90 wrote:u nas teściowa i citka od jej strony skrytykowały nasz wybór imienia. My chcemy dać Tymek to ciągle narzekają, że jest tyle ładnych ....
I jest Hania. To też od mamy usłyszałam. "A nie wolicie jakiegoś bardziej nowoczesnego?"
AnkaK90 lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:I jest Hania. To też od mamy usłyszałam. "A nie wolicie jakiegoś bardziej nowoczesnego?"
nowoczesnego, czyli jakiego, Jessica?
Paulina, mamy takie same wybory; u nas jest Tymek a dla dziewczynki miała byc w razie czego haniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 10:19