Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLavendova wrote:Krasnalowa tak to normalne i nie ma sie czym martwić. Dzieci rosną w swoim tempie często skokami. W późniejszym etapie bywają dużo większe różnice 2-3 tygodni nawet, i to roznice dodatkowo między głową brzuchem czy kością udowa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, tak jak napisała Kasiaja to brzmi jak straszny sen... Jak lekarz podawał diagnoze z każdym słowem czułam się jakby mi ktoś dawał po mordzie
oczywiście jak każda matka łudzę się, ze stanie się cud, modlę sie o to, ale już 3 lekarzy powiedziało, że nie ma szns... Martwię sięteż o to, czy nosząc to dzieciatko i nie mając w ogóle wód, nic mi nie grozi, jakieś zakażenie wewnetrzne itd.. Mam nadzieję, ze w poniedziąłek wszystkiego dokładnie się dowiem. Nie życzę najgorszemu wrogowi, zeby przez to przechodził. Powiem Wam, że co 2-3 dni mierzyłam sobie objetość brzucha i pęcherz musiał mi pęknąć jakoś na dniach 3-4 dni temu, bo już w środę po wizycie jak zmierzyłam miałam o 5 cm mniejszą objętość... Tylko nie czułam żadnego chlupnięcia, ale mogł się to stać w trakcie sikania, nie wiem... 5 marca mózg wyglądał idealnie, a teraz 3/4 zalany jest płynem mózgowo rdzeniowym... masakra jakaś
Termin porodu 5 lipiec 2019Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
nick nieaktualny
-
kozalia wrote:Niestety to co z innymi założycielkami wątków... choć nigdy się do niczego nie przyznała, to jej zdjęcie usg tez okazało się być ściągnięte z neta...
Jak skończę okna, to mogę zrobić tą listę od nowa i wtedy można będzie ją podlinkować w stopce:) -
PLPaulina wrote:Poliś.. A jakoś istnieje sposób by poznać przyczynę czemu tak się stało?!Termin porodu 5 lipiec 2019
Monisia
-
nick nieaktualnyPolis a badali ci na prenatalnych przeplywy? Bo pamiętam ze pisalas ze dzidzia była mniejsza a na kolejnym usg jeszcze młodsza... Mam nadzieję ze poznacie przyczynę. Nie da się tego jakoś operować cokolwiek...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 19:42
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Polis a badali ci na prenatalnych przeplywy? Bo pamiętam ze pisalas ze dzidzia była mniejsza a na kolejnym usg jeszcze młodsza... Mam nadzieję ze poznacie przyczynę. Nie da się tego jakoś operować cokolwiek...?Termin porodu 5 lipiec 2019
Monisia
-
Lavendova wrote:Nie da się tego jakoś operować cokolwiek...?
nikt nawet o tym nie mówi, każdy tylko łapie się za głowę i mówi, że ciąża stracona. Dostałam wczoraj skierowanie do szpitala, więc pojechałam dzisiaj, chciałam żeby porobili mi badania żeby sprawdzić, czy w związku z bezwodziem mi nic nie grozi, zakarzenie, sepsa itp ale mi odmówili przyjęcia, powiedzieli, ze to nie ta kolejność, że najpierw muszę zgłosić się do genetyka, zeby zbadał dla kolejnych ciąż powód...
Ale ja czytałam, że każdy teraz będzie mnie odsyłał gdzieś indziej, bo boją się, że będę chciała terminacji, a w takiej sytuacji potrzebują paierek, ze to wady letalne...
Ja i tak nie chciałabym terminacji, tłumaczyłam, ze chodzi mi tylko o badania ale mnie nie przyjął ordynator. Masakra...Termin porodu 5 lipiec 2019Monisia
-
Polis moze jest jeszcze szansa...?a uzupelnienie wod plodowych?To juz pewne ze pecherz pekl?Kurcze z tego co zdazylam na szybko wyczytac w necie to szansa jeszcze jest..
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011