Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My byłyśmy na pampersach. Jak mała zaczęła być bardziej mobilna, to na pantsach, ale nie pamiętam już jak to z rozmiarami było. Próbowałam tych z biedronki, ale one przeciekały, a pantsy dada to jak dla mnie pomyłka. Przeciekały, jakieś takie wąskie. Innych nie próbowałam, mała nigdy nie miała ani jednego odparzenia, nic nie podrażniało, więc nie szukaliśmy dalej.
-
Ja nie mogłam spać, bo psychicznie źle się czuję...
Dodatkowo nospę połykałam i mi podrażniła język i przełyk, okropieństwo. Widziałam, że jest nospa comfort, która ma powlekane tabletki i chyba muszę kupić. Do tego mam troche alergię.
My na początku używaliśmy rossmannowskich pampersów, później tych pomarańczowych z pampersa i na końcu znowu rossmann. Rossmannowskie super i polecam. Teraz pewnie kupimy 1 opakowanie pampersów białych ten najmniejszy rozmiar. I później już na bieżąco.
edit. na początek kupimy te z PAMPERSA.
A z dady niestety pupa była odparzona i jakieś takie sztywne mi się wydawały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 09:34
-
nick nieaktualny
-
Czasami są fajne promocje, ja akurat dostałam jakieś 2 paczki dlatego już u mnie leżą
mam też jakieś basenowe też niezużyte przez koleżankę.
A któraś zastanawia się na pieluchami takimi wielokrotnego użytku? Czy wszystkie pójdą w jednorazówki?6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Marta..a wrote:Czasami są fajne promocje, ja akurat dostałam jakieś 2 paczki dlatego już u mnie leżą
mam też jakieś basenowe też niezużyte przez koleżankę.
A któraś zastanawia się na pieluchami takimi wielokrotnego użytku? Czy wszystkie pójdą w jednorazówki?
ja przez pewien czas nad tym myślałam, po czym stwierdziłam że chyba mnie całkiem nie powaliło jeszcze.
Ja nienawidząca prać, prasować jeszcze bym się w coś takiego wrąbała. NiePatti_MG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOkej, dam znać co z tymi koszulami, jak przetestuje. Właśnie znowu mnie gwałtownie zemdliło
już drugi raz po koktajlu z warzyw i owoców, który sobie sama zrobiłam chąc się zdrowo odżywiać... chyba składnikiem który na mnie tak działa są buraki... co za ironia losu, ze jak przyrządziłam sobie chyba najzdrowsze do tej pory śniadanie, to wszystko zwróciłam
-
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła któreś usg w klinice Bocian w Katowicach?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ja kupiłam lovela bo ma kapsułki, już dawno nawet naszych ubrań nie piorę w proszkach tylko w płynach do prania i stopniowo przechodzę na kapsułki. Proszków nie cierpię wręcz.
kozalia za dużo zdrowia na raz chciałaś6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyJa też biorę w kapsulkach, jeśli nie mam akurat to od biedy w płynie. Dla dziecka zawsze takie specjalne płyny napewno na sam poczatek a później już normalnie.
Idea pieluch wielorazowych jest mi obcaNie widzę sensu i ciężko mi zrozumieć ze komus może sie chciec w takie cos bawić. Jak z ciekawości sprawidzilam na necie to jakies okropne grube majty z wielu warstw bawelny czy frote? I jakies wklady? Masakra. A biedne dziecko sie w tym kisi gorąco ciężkie i pewnie jeszcze ma mokry tyłek juz nie wspomne o dwojce. Slowem masakra.