Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania241188 wrote:W lipcu 2016 pełnią była 20 lipca a ja urodziłam 21 ( tydzień po terminie) .
Tym razem mi bliżej też znowu do pełni w lipcu. A 25 lipca wypada ciąża donoszona
Edit: teraz mam termin dzień po nowiu, ciekawa jestem, jak to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 16:55
-
Ja mam pępek na wierzchu od 12tc chyba. W pierwszej ciąży też miałam, ale jakoś później. Ostatnio mam takie dziwne bóle w plecach na dole, że aż mi na nogę promieniuje jak wstaje. Nie wiem jak mam jeszcze prawie 3 miesiące się tak kulać, jak ja już mam problemy
-
nick nieaktualnyMój pępek już plaski i też juz mi ciężko skarpetki zakladac
A wiem że jeszcze ze dwa razy większy będzie napewno.
W ogóle to przyszla moja poducha i wszystko super tylko strasznie śmierdzi i sie zastanawiam czy to minie po upraniu poszewki? Spotkalyscie sie z czyms takim? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lavendova moja smierdziala jak doszla wypralam pokrowiec i przestala smierdziec tzn lekko cos bylo jeszcze czuc wiadomo ale po 2-3 dniach snu juz nic
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Existenz wrote:Raźniej czytać że nie jestem sama..mi zaraz myśli przychodzą głupie bo mało pije.i każe na każdej wizycie ilość wód badać. Tego mojego gina nic już nie dziwi
Polecam mój nowy sposób na picie. Robię dzbanek wody, wkrajam plasterki cytryny, pomarańczy, limonki, ewentualnie mięta. Woda u mnie lekko gazowana, ale wypróbuję też z niegazowaną.
Pyszny posmak orzeźwiający idealny na ciepłe dni. Mam dzbanek koło siebie i tylko dolewam. Bąbelki wychodzą jak sobie tak stoi, a jednak smakowo lepsza niż całkiem niegazowana.
Można dodawać truskawki, cokolwiek. Przejęłam sposób od koleżanki.pumka1990, Existenz lubią tę wiadomość
-
e_mii wrote:Ja mam pępek na wierzchu od 12tc chyba. W pierwszej ciąży też miałam, ale jakoś później. Ostatnio mam takie dziwne bóle w plecach na dole, że aż mi na nogę promieniuje jak wstaje. Nie wiem jak mam jeszcze prawie 3 miesiące się tak kulać, jak ja już mam problemy
-
nick nieaktualnyMy już po... Malutka waży ponad 1200 g i termin wg USG wypada na 13 sierpnia. A wcześniej był 17
mam starać się leżeć jak mam możliwość.
Wszystko generalnie w porzadku, ale mam dużo pić i też uskutecznię wodę z cytryną chyba.
Ostatnio nie zdawałam sobie sprawy jak wygodnie spać z rogalem typu C. Przyniosłam go ze strychu i komfort spania nagle 100 razy lepszy.edytkaa93, PLPaulina, Lavendova, Ania241188, d'nusia, Kasiaja, katka/85, justyna14, pumka1990, Eilleen, e_mii, Carolline lubią tę wiadomość
-
Mnie też strasznie boli na dole kręgosłupa i to od początku ciąży, taka chyba moja uroda bo ból ten zawsze towarzyszył mi w trakcie miesiączek. Ale od jakiegoś miesiąca bolą mnie biodra... Mam wrażenie że się rozchodzą na boki, ciekawe po porodzie jak będzie wyglądać mój tyłek;/ no i ostatnio też bolą mnie nogi ale to wieczorem, nie wiem gdzie ich położyc... No a poduszkę mam ale nie umiem z nią spać, może przez to że ja w czasie snu strasznie się kręce i mi po prostu przeszkadza. I tak mi leży ta poduszka odkąd ją kupiłam, z nadzieją że może jeszcze się przyda:)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33