Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUpały blee.
Wstaje rano by podlać ogród z nadzieją że duchoty nie będzie a tu lipa.
Ja ubranek najwięcej mam na 62..
Trochę mam 56 i 68.
Najwięcej body krótki rękaw, potem długi. Triche pajacyków, spodenek itd..
Na kolejnym usg zobaczę jak moja kluska rośnie. Jak będzie większa znowu to nie wiem czy więcej na 56 będzie potrzebne. -
nick nieaktualny
-
U nas nikogo nie ma z sierpnia, więc Filip będzie pierwszy
Ale u nas za to każdy ślub w sierpniu brał, a my wyłamaliśmy się z lipcem, tak więc robimy wszystko po swojemu
U nas plan z dzieckiem był, że najpóźniej ma się we wrześniu urodzić, a jak się nie uda to czekamy żeby na luty. -
To ja właśnie jak ulozylam ubrania to tak wzięłam sobie do serca że nie trzeba zbytnio kupować na 56 że nie mam nic
nie liczę tych 56 z lidla bo one są większe niż 56. Ale prawdopodobnie odkupie od koleżanki.
Zawsze się źle czułam w upały a teraz to się spotęgowało. Więc prawie nie wychodzę. Zaczynam powoli na głowę dostawać. Ale wynalazlam sobie zajęcie od przyszłego tygodnia. Muszę zacząć w szafach sprzątać bo nie wiadomo kiedy będziemy się przeprowadzać. Później tym bardziej nie będę miała siły. A jeśli przeprowadzka wypadnie po porodzie to już sobie tego nie wyobrażam.
Co do brzucha to też mi powoli przeszkadza. Jak coś muszę podnieść z podłogi to mam lekki problempaznokcie pomalowałam jakieś 3 tygodnie temu i jeszcze się trzyma. Ale w ten weekend muszę spróbować na nowo pomalować. Karnacji na szczęście nie mam takiej bladej.
U was też tak waga przyspieszyla? Co się zwaze to jest coraz więcej.
-
U nas jest mnóstwo osób z sierpnia, my też ślub braliśmy z końcem sierpnia więc w jakaś datę się wstrzelimy:p ale ciesze sie że bedzie letnie dziecko bo maż z jesieni a ja z zimy więc chociaż jedne urodzinki świętować będziemy w ogrodzie:)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny
-
Eilleen wrote:U was też tak waga przyspieszyla? Co się zwaze to jest coraz więcej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 12:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeticia wrote:Nasza miała być z sierpnia, ale najprędzej 2019
Haha no wlasnie ja sie troche obawiam takiej niespodzianki zeby czwartego nie bylo
U mnie waga tez szybue do gory, ostatnio sobie dogadzamy z corkami, lody torty duzo owocow poza tym pije sie duzo i jednak w tych upalach sie magazynuje tez woda. Mi zostalo 3 kg do wagi do porodu z mlodsza
Kozalia to zalezy ile wazylas przed ciaza, tzn czy bylas szczupla czy mialas zapas? -
nick nieaktualny
-
To u mnie waga znow jakas szalona bo od puerwszego wazenia w 8tc przytylam az 4kg a do wagi z jaka startowalam z ivf brakuje mi jeszcze 1kg
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyTo podobnie do mnie. Hmm no to moze jedz faktycznie wiecej, jakis zdrowych rzeczy owocow jogurtow warzyw. A nie masz anemii?
Szkoda ze nie mozemy porownac, ja mam ostatni raz usg w 25 tc i miala wtedy prawie 800 g a teraz nie mam pojecia a tez bym chciala wiedziec czy przybiera ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 13:02