❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Skonczylam. I niech już mnie opuści ten syndrom wicia gniazda, bo się przez ten miesiąc wykończę 🙈 wzięło mnie tak potężnie , ze mam ochotę listwy przypodłogowe szorować 😳Flara, MartitaS, Niki86, Evli, aniołkowa_mama, Kindoll, madziab, ticia9, Bela, Sisi86, agniecha2101, Kagu3, AgaG88, Madzko, polin, AgaAgnieszka1989, Kropka4, pati_zuzia83, MomOfBoys, m@rzenie, Asasa, mommy, i_ka, megson91, YoYo85, Malutka_94 lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
😉Dawno nie pisałam,ale codziennie czytam 🙂 Mój mały waży już 2200g,do tej pory leżał miednicowo a teraz obrócił się główką do góry. 3 trymestr jest dla mnie łaskawy,czuje się dużo lepiej,mam dużo energii,sypiam dobrze.Wyprawka gotowa, poprane, poprasowane. Troszkę spaceruję po górach,wybieramy się jeszcze na kilka dni w Bieszczady,nad Solinę więc mam nadzieję że młody nie będzie chciał wcześniej przyjść na świat 😂 Ale nic na to nie wskazuje,ciąża książkowa więc będę się kulać pewnie do 40 tygodnia 😉
Też proszę o link do fb 🙂
Nadzieja777, Kindoll, madziab, ticia9, agniecha2101, Kagu3, Bela, Madzko, Domi_, Kropka4, MomOfBoys, m@rzenie, MartitaS, megson91, tym_janek, Namyria lubią tę wiadomość
-
Niki piękna fotka 🥰
Super, ze u Was wszytko Oki 🤰🏻🤱7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
aniołkowa_mama wrote:dziewczyny założyłam w końcu tę grupę na fb
jeśli któraś jest zainteresowana to dajcie znać i na priv wyślę namiary
Napisz do mnie kochana na privNadzieja777, aniołkowa_mama lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyMildred wrote:Ja jednak w szpitalu. Pojechałam na IP do Poznania na Polna sprawdzić bo młody się mało odzywał dzis, tak dla pewności. Zostaje na obserwacje i wiecie co dobrze mi z tym bo czuję się bezpieczniej niż w domu. Przepływy w jednej z żył słabe, ale wielkość młodego odpowiednią do wieku, szyjka trzyma, teraz leżę pod ktg. Zobaczymy co na ktg lekarz powie.
Mildred lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja, piękna modlitwa.
Piękny pokoik ❤️
Ja nie jestem super praktykująca, ale odkąd mam Alę to co wieczór odmawiam za nią albo z nią ,Aniele Boży,
Jakoś tak czuję, że jest bezpieczniejsza wtedy 💛agniecha2101, madziab, Nadzieja777, Kropka4, MomOfBoys, mommy, aniołkowa_mama, MartitaS lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:Ja jednak w szpitalu. Pojechałam na IP do Poznania na Polna sprawdzić bo młody się mało odzywał dzis, tak dla pewności. Zostaje na obserwacje i wiecie co dobrze mi z tym bo czuję się bezpieczniej niż w domu. Przepływy w jednej z żył słabe, ale wielkość młodego odpowiednią do wieku, szyjka trzyma, teraz leżę pod ktg. Zobaczymy co na ktg lekarz powie.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Kochane dziewczyny czy orientowalyscie się w sprawie wysokości waszego macierzyńskiego gdy wasz pracodawca skorzystał z tarczy. Niestety dla kobiet które pracują na wysokich premiach
Sytuacja jest nie kolorowa Wraz z znajoma założyłyśmy grupę o nazwie Matki pokrzywdzone przez ZUS-tarcza antykryzysowa Podejmujemy różne działania Chcemy nagłośnić sprawę -
Kagu3 wrote:Nadzieja, piękna modlitwa.
Piękny pokoik ❤️
Ja nie jestem super praktykująca, ale odkąd mam Alę to co wieczór odmawiam za nią albo z nią ,Aniele Boży,
Jakoś tak czuję, że jest bezpieczniejsza wtedy 💛
Ja tez nie jestem. Wierze ale z praktykowaniem u mnie kiepsko. Chyba dlatego, ze uważam jakoś podświadomie , ze wiara , która prezentuje ówczesny kościół baaaardzo różni się od tej kiedyś, od tej pierwszej i prawdziwej. Wierze sobie trochę po swojemu. Ale jeśli chodzi o Mie wiem , ze będę ją o wiele częściej przemycać do naszego wspólnego życia , zaczynam od modlitwy nad łóżeczkiem 🥰
Nie jest to pokoik ale bardzo dziękuje. Upchalismy łóżko z mężem pod samo okno i zrobiło nam się więcej miejsca na jej kącik. Dostawka tez się zmieści wiec na noc będzie w dostawce a na drzemki przez dzień w łóżeczku. Oczywiście usłyszałam tysiąc dobrych opinii, ze powodzenia z łóżeczkiem , bo dzieci nie chcą w nim spać , ze śpią tylko z rodzicami bla bla bla . Wymyśliłam już kontrargument , ze jak będzie miała ochotę wepchnąć sobie nogę i stopę miedzy szczebelki to w dostawce tego nie zrobi. 😳😁
Nawet jeśli to moj wymysł z tym łóżeczkiem to jest tak śliczne i dodało takiego uroku „ noworodka „ w domu , ze już to jak cieszy moje oko warte było tego , żeby je kupic😁
Idąc za Waszym przykładem zamówiłam tego krolika z Ali , tego największego i przyszedł po troszkę więcej ponad tygodniu. Byłam w szoku 😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 21:58
madziab, Bela, Flara, Kagu3, ticia9 lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
Kropka4 wrote:Nie były jakieś wysokie bo TSH niecałe 4 i w życiu bym nie sądziła, że to wina tarczycy. Ale mama mi kazała jeszcze iść na USG bo może coś jest jednak na rzeczy i lekarka stwierdziła ze TSH za wysokie jak na młody wiek bo miałam wtedy 21 lat, a tym bardziej ze jeszcze nigdy nie byłam w ciąży i najlepiej jakbym miała TSH koło 1 i wprowadziła mi najniższą dawkę euthyrox 25 i po miesiącu widziałam mega poprawę no ale po jakimś czasie TSH poszybowało w górę łącznie z wagą 😅 a nastrój fatalny i zwiększyła mi dawkę do 50. No a teraz w ciąży to różnie biorę zależy jak wynik.
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Mildred wrote:Ja jednak w szpitalu. Pojechałam na IP do Poznania na Polna sprawdzić bo młody się mało odzywał dzis, tak dla pewności. Zostaje na obserwacje i wiecie co dobrze mi z tym bo czuję się bezpieczniej niż w domu. Przepływy w jednej z żył słabe, ale wielkość młodego odpowiednią do wieku, szyjka trzyma, teraz leżę pod ktg. Zobaczymy co na ktg lekarz powie.
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Bony dziewczyny rano zaglądałam a teraz ciężko nadrobić 😅
Aniołkowa ja też poproszę link ☺️
Nadziej O tak, modlitwa nad łóżeczkiem super pomysł bardzo ładnie to wyglada😍 pokoik już gotowy czeka na właścicielkę i powiedz jeszcze że masz poorane i prasowane to zacznę zazdrościć🙂 ja mam w pokoiku małej jeden wielki bałagan powoli mi to przychodzi syndrom mnie jeszcze nie dopadł😅
Zaczęłam prać dziś ubranka jedna pralka białych( jasnych) poszła, ładnie wyschło jutro następna. Najgorzej to prasownie chyba poczekam na chłodniejszy wieczór. Wczoraj prasowałam na siedząco pieluszki, prześcieradełka, poszewki i był ukrop pomimo że wiatrak chodził tak się nagrało od tego żelazka. Mąż pare wyprasował ale zaraz mu zabrałam bo przy rogach nie dokładnie🙈 oczywiście mu tego nie powiedziałam bo by się obraził i więcej nie chciała mi pomagać.
Nadzieja777 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
Nadzieja gdzie kupiłaś modliwę, też szukam takiej a ta jest tak ładnie oprawiona 😍 i chcę jeszcze kupić obraz Anioła Stróża takiego co otacza opieką dwójkę bawiących się dzieci, u mnie w pokoju też kiedyś taki wisiał 😊
Nadzieja777 lubi tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Nadzieja777 wrote:
Tę modlitwę też mam u chłopców w pokoju, tylko na czarnym tle 🙂 Znajoma sprezentowała i jak młodszy synek był jeszcze maluśki to wymyśliłam sobie do tego tekstu melodię i mu to śpiewałam, gdy lulałam do snu 🥰Nadzieja777 lubi tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Ogarnęłam dzisiaj pranie wózka i fotelika i jestem już tak psychicznie spokojna, że najważniejsze rzeczy mam ogarnięte. Jeszcze za mną chodzi mycie okien ale to już jak ciąża będzie donoszona. Jak nie zdążę to trudno 😝
Jeżeli chodzi o niegrzeczne dzieci, to mój nie usiedzi na miejscu ani chwili. Oczywiście zwracamy mu uwagę, szczególnie jak jesteśmy w miejscu publicznym, ale czasami to pogarsza sytuację. U nas niestety wynika to z zaburzenia integracji sensorycznej a kwarantanna przerwała nam terapię i znowu zaczęło się zachowanie pogarszać. Zazdroszczę "grzecznych" dzieci i mam taką cichą nadzieję że może córunia będzie grzeczna bo z dwójką takich rozrabiaków nie dam rady😝
Aniolkowa również poproszę o zaproszenie.[/url]