❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kagu3 wrote:Nadzieja, piękna modlitwa.
Piękny pokoik ❤️
Ja nie jestem super praktykująca, ale odkąd mam Alę to co wieczór odmawiam za nią albo z nią ,Aniele Boży,
Jakoś tak czuję, że jest bezpieczniejsza wtedy 💛Kagu3 lubi tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Nie wiem czy przez covid ale mi z 4 paczki z Alliexpress nie dotarły które zamówiłam jakoś w kwietniu. Wydłużali tylko czas dostawy i tak gdzieś zginęły. Za jedna już mi przyszedł zwrot.
Zamówiłam pieluszki muślinowe z Alli i powiem wam że są najlepszej jakości jakie mam tylko dwie na próbę i jestem z nich bardzo zadowolona po praniu są super a mam z różnych firm i niektóre to jak
Tetra . A znowu 3 szt tetry białej zamówiłam z Allegro po praniu się zrobiły okropne szmaty najwyżej będę miała do wanienki.
Czekam jeszcze na duży otulacz bambus muślin zobaczymy czy dojdzie. I inne pierdołki 🙃
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
Niki86 wrote:😉Dawno nie pisałam,ale codziennie czytam 🙂 Mój mały waży już 2200g,do tej pory leżał miednicowo a teraz obrócił się główką do góry. 3 trymestr jest dla mnie łaskawy,czuje się dużo lepiej,mam dużo energii,sypiam dobrze.Wyprawka gotowa, poprane, poprasowane. Troszkę spaceruję po górach,wybieramy się jeszcze na kilka dni w Bieszczady,nad Solinę więc mam nadzieję że młody nie będzie chciał wcześniej przyjść na świat 😂 Ale nic na to nie wskazuje,ciąża książkowa więc będę się kulać pewnie do 40 tygodnia 😉
Też proszę o link do fb 🙂
Ja jestem z pomorza, a uwielbiam te górskie krajobrazy 😍
Zazdroszczę zdjęcia na tym tle 🤩
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Bela wrote:Nie wiem czy przez covid ale mi z 4 paczki z Alliexpress nie dotarły które zamówiłam jakoś w kwietniu. Wydłużali tylko czas dostawy i tak gdzieś zginęły. Za jedna już mi przyszedł zwrot.
Zamówiłam pieluszki muślinowe z Alli i powiem wam że są najlepszej jakości jakie mam tylko dwie na próbę i jestem z nich bardzo zadowolona po praniu są super a mam z różnych firm i niektóre to jak
Tetra . A znowu 3 szt tetry białej zamówiłam z Allegro po praniu się zrobiły okropne szmaty najwyżej będę miała do wanienki.
Czekam jeszcze na duży otulacz bambus muślin zobaczymy czy dojdzie. I inne pierdołki 🙃
Mi idą śpiochy, muslinowe pieluszki, drewniana grzechotka, ośmiornica;) i mam nadzieje ze dojdąBela lubi tę wiadomość
-
Kropka Abudzi.pl ☺️
Są tam piękne modlitwy , ten obraz z imieniem tez stamtąd i są jeszcze śliczne metryczki .
Bela - rozmiar 56 poprawny w całości, poskładany w komodzie , wypralam tez koszule do szpitala 😁 jutro planuje wszystko prasować powkładałam sobie ciuszki małej w organizatory, będzie łatwiej wyciągać je do prasowania, bo są już podzielone na polspiochy, body z krótkim rękawkiem, z długim itp . Sama siebie nie poznaje, bo kto jak kto ale ja Panią domu to jestem marna 😁nawet się śmiałam swego czasu, ze dobrze , ze mam męża , bo by to dziecko kiedyś w przyszłości z głodu umarło 🙈 bo jestem tak lewa w gotowaniu . A teraz mam tyle energii , ze jakby trzeba było to jeszcze mogłabym jej teraz zupę ugotować 😳 Chryste jak ten stan zmienia kobietę 😳😁 oby tak zostało ! 😁
madziab, MomOfBoys, pati_zuzia83, agniecha2101, Madzko, m@rzenie, mommy, aniołkowa_mama, MartitaS, i_ka, megson91, Bela, Kindoll, Kropka4, tym_janek, Kagu3, YoYo85, ticia9, madu, Namyria, Malutka_94 lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Dzięki dziewczyny ktg, w normie jedynie co przepływy słabe i będą sprawdzać dlaczego, czyli mnie przebadają i mam nadzieję że zdiagnozują problem i pomogą.
aniołkowa_mama, madziab, agniecha2101, MomOfBoys, megson91, Kindoll, Kropka4, tym_janek, Kagu3, Madzko, Nadzieja777, ticia9, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedyne co mnie martwi to waga młodego, 3 tyg temu miał 1680 gram dokładnie a dziś niby tutaj 1780 gran tylko 100 gram by przybrała? , Lekarka mówi że nie mam się tym sugerować w ogóle bo różnica może być 500 gram, i inny sprzęt, zresztą szyjka tutaj moja ma 3 cm czyli różnice w pomiarach widoczne ale i tak trochę w głowie to siedzi...
Będę próbować zasnąć.
aniołkowa_mama, megson91 lubią tę wiadomość
-
MomOfBoys wrote:C U D O W N Y widok 💛💛💛
Ja jestem z pomorza, a uwielbiam te górskie krajobrazy 😍
Zazdroszczę zdjęcia na tym tle 🤩
A ja chciałabym mieć zdjęcie ciążowe nad morzem 🙂 Nawet chciałam jechać na kilka dni,ale moja ginekolog stwierdziła,że już z późno na taką podróż i że "mam siedzieć na dupie"😂 I tak mi szkoda, że w tym roku morza nie zobaczę 😔 nie wyobrazam sobie mieszkać na północy ,(bo jednak góry kocham miłością wieczną 😂) ale w wakacje uwielbiam tam być przez kilka dni.Córka też zawiedziona,no i zostaje nam jakieś jeziorko. -
nick nieaktualnyDziewczyny myslicie ze te wybielanie szmatek moglo malej cos zaszkodzic? W zasadzie to nawet nie mialam kontaktu z butelka od wybielacza, maz wlal do wiadra z woda wybielacz ja wrzucilam tylko recznik i dywanik i wystawilam to na taras i pare razy przemieszalam wiec z pare razy troche zapachu poczulam tego chloru(chociaz zatykalam nos) ale mala tak mi dzisiaj skacze, ze az zaczelam sie zastanawiac 🙈🤦🏼♀️ Wydaje mi sie, ze chyba nie ma co przesadzac, ale no takie tance wyprawia..powiedzcie, ze wymyslam 🤦🏼♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 23:00
-
nick nieaktualnydarkestfear wrote:Dziewczyny myslicie ze te wybielanie szmatek moglo malej cos zaszkodzic? W zasadzie to nawet nie mialam kontaktu z butelka od wybielacza, maz wlal do wiadra z woda wybielacz ja wrzucilam tylko recznik i dywanik i wystawilam to na taras i pare razy przemieszalam wiec z pare razy troche zapachu poczulam tego chloru, ale mala tak mi dzisiaj skacze, ze az zaczelam sie zastanawiac 🙈🤦🏼♀️ Wydaje mi sie, ze chyba nie ma co przesadzac, ale no takie tance wyprawia..powiedzcie, ze wymyslam 🤦🏼♀️
Flara, darkestfear, MomOfBoys, madziab, Bela, aniołkowa_mama, Madzko, Nadzieja777 lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:Jedyne co mnie martwi to waga młodego, 3 tyg temu miał 1680 gram dokładnie a dziś niby tutaj 1780 gran tylko 100 gram by przybrała? , Lekarka mówi że nie mam się tym sugerować w ogóle bo różnica może być 500 gram, i inny sprzęt, zresztą szyjka tutaj moja ma 3 cm czyli różnice w pomiarach widoczne ale i tak trochę w głowie to siedzi...
Będę próbować zasnąć.
Nie przejmuj się, waga może się nawet więcej różnic, jak byłam w szpitalu ostatnio to urodziła dziewczyna synka 4700 g a waga z usg była 3600 g 🙆 urodziła naturalnie No bo nie miał być takim klockiem.
25.03 - 320 g
29.04 - 700 g
27.05 - 1153 g
24.06 - 1880 g
15.07 - 2480 g
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja777 wrote:Kropka Abudzi.pl ☺️
Są tam piękne modlitwy , ten obraz z imieniem tez stamtąd i są jeszcze śliczne metryczki .
Bela - rozmiar 56 poprawny w całości, poskładany w komodzie , wypralam tez koszule do szpitala 😁 jutro planuje wszystko prasować powkładałam sobie ciuszki małej w organizatory, będzie łatwiej wyciągać je do prasowania, bo są już podzielone na polspiochy, body z krótkim rękawkiem, z długim itp . Sama siebie nie poznaje, bo kto jak kto ale ja Panią domu to jestem marna 😁nawet się śmiałam swego czasu, ze dobrze , ze mam męża , bo by to dziecko kiedyś w przyszłości z głodu umarło 🙈 bo jestem tak lewa w gotowaniu . A teraz mam tyle energii , ze jakby trzeba było to jeszcze mogłabym jej teraz zupę ugotować 😳 Chryste jak ten stan zmienia kobietę 😳😁 oby tak zostało ! 😁
Bardzo ładnie to wyglada🤩 super tak starannie poukładane. Również mam te organizery i też tak układałam żeby nie zaginąć potem. Ale jak tak patrze to wydaje mi się że mam mało ubranek. Najwyżej będę dokupywać jak będzie brakować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 23:42
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
MomOfBoys wrote:Ja to się czasem nad swoimi nastrojami, i brakiem chęci do jakichkolwiek działań, zastanawiam. Czy to czasem nie tarczyca właśnie. Kiedyś koleżanka też wspominała, że odkąd zaczęła regulować tarczycę lekami to od razu poczuła energię do życia 🤔
To zbadaj, bo jeśli to problem z tarczycą to szkoda żebyś się niepotrzebnie męczyła. Ja myślałam już ze mam depresje, psychiatra potwierdził przepisał leki i się niepotrzebnie faszerowalam przez dwa miesiące... Odstawilam, dowiedziałam się ze winna może być tarczyca i jest o niebo lepiej😊Mamuśka☺️, aniołkowa_mama, MomOfBoys lubią tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Dobra od jutro zaczynam tak konkretniej się przygotowywać a nie po jednej rzeczy do przodu bo faktycznie się nie wyrobie. Nie wiem chyba na oklaski czekam😄
Aniołkowa dodałam cię☺️ Czekam na wiadomość
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖