❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Jezu skąd Ty siłę bierzesz na to wszystko Kagu ja ledwo co się poruszam 🤦♀️ aż wstyd
-
Tym_janek też wolałabym myśleć że położnych jest za mało aczkolwiek też obstawiam ze mają wy..walone. Ech co za ludzie 😶 No ale najważniejsze ze Mała Gwiazdka wychodzi razem z małym i że z serduszkiem wszystko ok.
Jeżeli chodzi o wywoływanie porodu to seks ani w pierwszej ciąży ani teraz na mnie nie działa 🤣 a cyckami bawi się moja córka 🤱🏼 i nie powiem czasami wywołuje to delikatne skurcze ale na tym się kończy. Jeżeli chodzi o schody to w moim przypadku to odpada. Miszkam na 4 piętrze i mam tych schodów powyżej dziurek w nosie. Już wolę myć okna. Swoją drogą zostaly mi tylko okna w sypialni tylko płyn do mycia się skończył 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2020, 17:52
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie po wizycie, mała już jest pulpetem prawie i waży ok 3500 także średnio mi się to podoba chyba muszę domtorby spakować ubranka 62 bo mam same 56.
Narazie na poród się nie zanosi, choć szyjka zmiękła i się w końcu trochę skróciła.
Ehhhhh ide chyba pobiegać bo na seks nie mam co liczyć
Iskierka87, Kagu3, Evli, Zozo, Asasa, i_ka, YoYo85, MomOfBoys, tym_janek, Kindoll, Kropka4 lubią tę wiadomość
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
3500 to chyba duzo juz na ten etap ciazy czy tylko mi sie wydaje ?? Jej ciekawe ile moj wazy jutro powinnam sie dowiedziec👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
m@rzenie wrote:Mirabelka u mnie tak było, że po drugim porodzie ból obkurczającej się macicy był nie do zniesienia 😬 kuzynka, która ma 3 dzieci pocieszyła mnie, że przy trzecim jest jeszcze gorzej 🤪
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualny
-
m@rzenie wrote:Ja też się boję 🥺 u mnie w szpitalu to po porodzie sn można jedynie liczyć na jedną tabletkę paracetamolu w razie bólu 🙈 więc może być wesoło 🤪
m@rzenie, pati_zuzia83, MomOfBoys, tym_janek lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Ten mój poród to chyba też po seksach ruszył bo tego dnia popołudniu odbywaliśmy stosunek 😅 tzn bardziej mąż odbywał bo ja już tak niegramotna byłam że mało co mogłam 😂😂😂
No ale wyszło idealnie, cięcie na skurczach czyli lepiej dla mnie i małej, może.dzieki temu laktacja lepiej poszła no i ogólnie jestem zadowolona.
Także seksy polecamm@rzenie, Molokay, pati_zuzia83, Kagu3, Kindoll, tym_janek, megson91, Kropka4, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Flara wrote:No wg mnie dużo. Powyżej 70 centyla. Wolałabym wiec nie doczekać do 40 tc bo nie podołam.
Megson, gratulacje!
Jak ja bym już chciała być po... czuje się niegramotna jak waleń i meczy mnie nawet siedzenie.
-
m@rzenie wrote:Zazu prawie się posikałam ze śmiechu przez ten stosunek co mąż odbywał sam 😂 u nas to już w ogóle tragedia bo ja jak wieloryb a mąż coś sobie z kręgosłupem zrobił 🙈 chyba nie wygonie Anielki przed terminem 🥺❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Kagu dopóki jesteś w dwupaku i się nudzisz 😅😂😂 to mam małą sugestie żeby pogrubić nicki tych które urodziły albo jakoś inaczej wyróżnić bo jak np 2 porody jednego dnia były to się zlewa bardzo 😁😁
ticia9 lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
nadrobiłam Was w końcu
byłam dziś na rzęsach- z trudem ale wyleżałam jutro depilacja, w czwartek wizyta i w piątek wraca mój gin z urlopu także od soboty mogę rodzić 😂zazu lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Jestem właśnie po wizycie- skończony 37 tydzień i dostałam skierowanie do szpitala od jutra 😐 Mała wg pomiarów wyszła na 35 tygodni, więc młodsza o 2 od rzeczywistego tc. Waga szacowana 2,6kg, przepływy ok, płyn owodniowy też, serduszko bije jak trzeba, łożysko na USG wygląda dobrze, szyjka zamknięta. Ja czuję się bardzo dobrze- żadnych bóli, skurczów, krwawień, obrzęków itp. Mój gin powiedział, że raczej wszystko będzie ok i po prostu wynika to z tego, że ja jestem drobna, ale dla świętego spokoju chce przez parę dni mieć monitorowany stan małej - KTG i USG z Dopplerem żeby się upewnić, że wszystko jest jak trzeba. Do tej pory na każdej wizycie- ostatnia 3 tyg temu- było bez zastrzeżeń i przyznam, że trochę się stresuje 😔 Spakowałam drugą torbę na parę dni tylko, bo liczę, że mnie wypuszczą z pozytywną diagnozą i spokojnie dotrwamy do 18 sierpnia... Mam nadzieję, że stres mnie nie zje☹ Trzymajcie kciuki✊
-
Flara wrote:A ja właśnie po wizycie, mała już jest pulpetem prawie i waży ok 3500 także średnio mi się to podoba chyba muszę domtorby spakować ubranka 62 bo mam same 56.
Narazie na poród się nie zanosi, choć szyjka zmiękła i się w końcu trochę skróciła.
Ehhhhh ide chyba pobiegać bo na seks nie mam co liczyć -
Yoyo ja bym spakowała większe. Moja córka ważyła 3660 przy porodzie i nie weszła w nic z rozmiaru 56... A ja oczywiście miałam tylko ten rozmiar spakowany i dziecko musiało w pampersie leżeć zanim mąż dostarczył większy rozmiar 🤪 teraz jeszcze nie ma odwiedzin to już w ogóle lepiej zabrać więcej 😉
Molokay, YoYo85 lubią tę wiadomość