❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Zozo
Zozo lubi tę wiadomość
20.01.2022 mamy ❤️
27.12.2021 FET❄️
Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
—————————-————
12.12.2019 mamy ❤️
Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
18.11.2019 FET ❄️
10.2019 II IVF
—————————————-
Zostały ❄️❄️❄️
—————————————-
7.2019 FETx2 - beta <0,1
6.2019 I IVF ❄️❄️
—————————————-
9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
Endometrioza I st., AMH 1,91
MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
on: morf. 1% Kariotypy: ok -
Flara wrote:Ps: jak na wilkołaka przystało ma włosy i 2 zeby 🙂
Gratulacje! I zazdroszcze tych zebow bardzo! Nie czesto sie zdaza, ze maluch sie urodzi z zebami, a to zawsze o 2 mniej do przezycia w procesie zabkowania pozniej 😅👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Zozo, gratulacje!
Mom, jak tam po trudnej nocy? Odsypiasz czy sie rozkrecilo?
My musielismy sie przygotowac bo i mama i tesciowa mieszkaja 500 km od nas, wiec nie ma szans na pomoc z doskoku, tylko jak juz to moga przyjechac od razu na tydzien caly. A ja po calym lipcu z nimi wolalabym nie musiec korzystac z tej opcji przez dluzszy czas 😅
I tak, na racjonalnym poziomie wiem, ze nie mam powodu aby bac sie szpitali, ale za cholere nie moge tego przelozyc na emocje i na prawde stresuje sie w szpitalu bardzo. Juz kilka godzin wystarczy abym byla tak pospinana, ze boli mnie wziecie prysznica, i generalnie moje miesnie sie zmieniaja w jeden wielki, spiety twor. Nie moge tam spac, albo jem kompulsywnie albo nie jem wcale, zazwyczaj mam biegunke i generalnie caly zestaw obajawow psychosomatycznych. Dlatego tez zazwyczaj sie wypisuje na zadanie najszybciej jak to tylko mozliwe i bezpieczne.Zozo lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:Gratulacje! I zazdroszcze tych zebow bardzo! Nie czesto sie zdaza, ze maluch sie urodzi z zebami, a to zawsze o 2 mniej do przezycia w procesie zabkowania pozniej 😅
Niestety nie (a może stety bo już jestem pogryziona ale jutro ma zapaść decyzja o ich usunięciu jeszcze teraz w szpitalu lub po wyjściu, bo nie są to mleczaki ale dodatkowe nadmiarowe zęby, które za chwile zaczną się chwiać i po prostu wypadną - więc chcą zminimalizować ryzyko zadławienia się nimi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 15:25
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
Flara wrote:Niestety nie (a może stety bo już jestem pogryziona ale jutro ma zapaść decyzja o ich usunięciu jeszcze teraz w szpitalu lub po wyjściu, bo nie są to mleczaki ale dodatkowe nadmiarowe zęby, które za chwile zaczną się chwiać i po prostu wypadną - więc chcą zminimalizować ryzyko zadławienia się nimi.
Aaa 😔 To szkoda 😔 ale przynajmniej dla twoich piersi bedzie bezpieczniej 😉👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualnyGratulacje dziewczyny jeszcze raz ❤️❤️
Mamy juZ około 17 maluchów a dopiero 2.08 💛
My się karmimy, tulimy, nie ma żadnych zastrzeżeń do mnie i do Lili, jutro echo serduszka i USG brzuszka(wyprosiłam, bo miałam odpływy wrodzone i ciężko teraz latać prywatnie) i jutro do domu💛💛. A wieczorem ważenie ❤️ mała dużo je i się raczej nie martwię. Jestem w niej strasznie zakochana, jak ona reaguje na mnie i mój głos, to niesamowite 💛 je i rozgląda sie, a jak mówię, to nagle taka konsternacja i przerywa 😉 jak ja biorę do karmienia to niosę wyżej i rzuca mi się na policzki i nos 😅 no cudo, mówię Wam- warto było wymiotować, źle się czuć i tyć 💛💛
Na Wasze porody czekam jak na swój ❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 21:36
Iskierka87, Molokay, AgaAgnieszka1989, pati_zuzia83, Irola, ticia9, i_ka, YoYo85, Kindoll, Nadzieja777, Evli, m@rzenie, MartitaS, tym_janek, Asasa, MomOfBoys, OranżadA, Kropka4, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AsIuLa2020 wrote:Macie coś takiego jak ,,bulgotanie,, albo jakby Wam burczało w brzuchu ale pod piersiami?
Ja miałam a nocy. Ale nie pod piersiami tylko na środku brzucha . Aż się wystraszyłam 🙄 napisałam do Kagu i położnej i obie stwierdziły , ze to jelita . Potem już burczec przestało 😁7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
nick nieaktualny
-
Iskierka87 wrote:Hehe ja też tak mam już od dawna i też mi się wydaje że tuż pod piersiami mi bulgocze 😅
A dziś pobolewał mnie lekko brzuch jak na @ ale na szczęście nie trwało to długo i póki co się nie powtórzyło. Tak bardzo chce dotrwać do terminu 🙏
Napewno dotrzymasz ! Już nie dużo zostało.
Ciężko mi rozpoznać takie bulgotanie, mała jest miednicowo od 32tc niezmiennie więc nawet nie wiem jakie to uczuciem dostać po żebrach :p -
Iskierka, chyba jesteś jedna z nielicznych, która chce trwać do samego końca mój maz tez by chciał, bym chodziła z brzuchem jak najdłużej, bo ma bardzo dużo pracy akurat, ale ja się godzę na jeszcze tydzień bez wyganiania
Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
Asiula, to moja druga ciąża, a tez ani razu po żebrach nie dostałam, może to przez to, ze jestem wysoka. I może dlatego tez bulgotania nie odczuwam (zakładam, ze to o jelita się rozchodzi).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 18:56