❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie chyba coś rozkłada w nocy co chwila się budziłam, miałam taki ból głowy a rano zmierzyłam temperaturę i jest 37,8 myślicie ze taka temperatura w ciąży może być podwyższona czy to już za wysoko i może się wykluć jaka choroba ? poza tym słabo mi strasznie i mdli mnie(ale to normalne akurat), ale żadnego kataru, kaszlu, bólu gardła nie mam. Chłodzę czoło okładami ale boje się, że wzrośnie i wtedy co mogą wziąć na zbicie. Niby można paracetamol, ale ciekawe czy to takie obojętne dla dziecka na tak wczesnym etapie Głowa cały czas mnie bardzo boli i wysłałam męża po plaster Apap na czoło. Mam nadzieje, że pomoże. Ten plaster na szczęście nie wpływa w żaden sposób na ciąże.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBralas duphaston? Albo chociaż teraz ci go przepisali ? Według kalkulatora i tego co napisalas masz przyrost 66% z 29.11 według suwaczka i z piątku więc jest w normie. Przy becie koło 1000 powinno być widać już pęcherzyk ale to wiadomo sprawa indywidualna i zależna od sprzętu jakim dysponuje lekarz, oby za parę dni był widoczny już pęcherzyk , liczę na to 🥰 a kiedy masz lekarza ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 12:51
-
nick nieaktualnyPowiedziała, że przepisałaby duphaston gdyby zobaczyła pęcherzyk w macicy.
A nie mam żadnego swojego, bo raczej nie miewałam z tym problemów. 2 lata temu dostałam go na wywołanie okresu i to w zasadzie tyle. W pierwszej ciąży brałam luteinę od 25 tygodnia.
Wiele się jutro wyjaśni, jak zrobię betę -
Agape91 a wiesz kiedy mialas owulacje ? Który masz tydzień ciąży ? Miałaś plamienie wątpię, żeby to bylo poronienie. Moze za wczesnie zeby zobaczyc pęcherzyk ??👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZozo wrote:Agape91 a wiesz kiedy mialas owulacje ? Który masz tydzień ciąży ? Miałaś plamienie wątpię, żeby to bylo poronienie. Moze za wczesnie zeby zobaczyc pęcherzyk ??
-
nick nieaktualnyKagu3 wrote:Nie mam siły. Dołączam do grona cierpiących na mdłości. Czuje się jak na kacu chce mi się spać i wszystko stoi w gardle. Do kompletu brakuje intensywnego czucia zapachów 😭
O widzisz 🤣 a u mnie od wczoraj w miarę taki trochę spokój nie wiem czemu aż pomyślałam że może coś jest nie tak 🤪 -
nick nieaktualny