❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj odbieram wynik proga i zadzwonie sie dopiero umowic na wizyte. Chcialabym 20 lub 23 bedzie 6 tydzien bo przez swieta zwariuje a wczesniej nie ma sensu, bo bede sie stresowac ze nie ma serduszka. W poprzednjej mojej ciazy, ktora poronilam bylo wlasnie za slabe tetno plodu i nawet nie wiecie jak teraz sie stresuje
Kagu3 gratki :*Meggie1 lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
kagu- gratki
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Kagu3- gratulacje ja już nie mogę się doczekać swojej wizyty ale tez się stresuje żeby wszystko dobrze było. A masz już jakieś objawy typu mdłości, wymioty ? Ja mam jakoś tak skokowo, ze raz czuje jak mnie mdli a potem mam ochotę dosłownie na wszystko 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 10:49
-
nick nieaktualnyJa też mam czasami napad mdłości przez ślinotok ale to jeszcze nie to w pierwszej ciąży miałam mdłości i czułam wszystkie zapachy od 6 tc. I tak do 15 albo 16 ledwo żyłam. Czasami wymiotowałam już na zawołanie bo tylko to przynosiło ulgę. Nic nie pomagało. Ale przeszłam to i mam zdrowe dziecko, więc ,warto, to przeczekać . Aktualnie mogłabym prawie nic nie jeść, rzadko łapie mnie głód i trochę wybredna się robię już
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też nie było chyba bo nawet o to nie pytałam ,to nie był mój lekarz poszłam poprostu do niego żeby zobaczyć czy w środku jest zarodek i był i ta informacją mnie uspokoiła 😁 swoją panią doktor mam 11 grudnia więc ja o wszystko już wypytam
P.s fajnie macie że mało objawów bo ja umieram w domu aktualnie 😅😅😅😅 -
Sylwia:) wrote:kagu pięknie😍😍😍 a serduszko już było widać ?
U mnie rano i wieczorem tragedia mdli mnie i wymioty też się zdarzaja w aptece dostałam jakiś suplement na to ale chyba nie działa... Dziewczyny co miały z tym już styczność w poprzednich ciążach czy macie na to jakieś sposoby ?
Raczej to nie będzie odpowiedz pocieszająca w poprzedniej ciąży miałam wymioty do 26 tygodnia 🙈 do 14 tyg była jakaś masakra i to nie tylko ranne nudności, ja miałam cały dzien. Moja rada to uzbroić się w cierpliwość, bo mi nic nie pomagało. Już później szukałam plusów w tym wszystkim ze chociaż dużo nie przytyje
Ale tak jak dziewczyny piszą, zapomina się szybko o tym
Aniołek 01.2016 - 6 tydzień
Aniołek 01.2017 - 10 tydzień -
Kagu super wiadomość
Ja dzisiaj też byłam na wizycie i pęcherzyk z zarodkiem na swoim miejscu kolejna wizyta 20.12 serduszkowa
Zastanawiam się właśnie nad zamówieniem tego segregatora od mamyginekolog15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
Sylwia:) wrote:U mnie też nie było chyba bo nawet o to nie pytałam ,to nie był mój lekarz poszłam poprostu do niego żeby zobaczyć czy w środku jest zarodek i był i ta informacją mnie uspokoiła 😁 swoją panią doktor mam 11 grudnia więc ja o wszystko już wypytam
P.s fajnie macie że mało objawów bo ja umieram w domu aktualnie 😅😅😅😅
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAktualnie u mnie jest 5t4d ale wydaje mi się że owu miałam dwa dni wcześniej.. a więc być może jest 5t6d ,jest to moja pierwsza ciąża, ja już tydzień temu miałam mdłości ale wymioty mam tak codziennie od dwóch dni i to w godzinach albo rannych albo już po 19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 17:01
-
Hej, ja z kolei nie mam żadnych już objawów, pare dni temu jeszcze były bóle podbrzusza a teraz jakby wszystko ustało. W sumie dzisiaj 4t5d wiec może jeszcze za wcześnie na jakieś ekscesy dam znać w środę na kiedy termin, żeby mnie dopisać
Miłego weekendu :*KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny narazie mam jeszcze wykłady. Zaczęła mi się tak duża senność, że zasypiam o 22 i np. dziś wstałam o 6.30 a teraz na wykładzie oczy mi lecą i czuję ogromne zmęczenie..strasznie chce mi się spać . Poza tym już w nocy było mi niedobrze a w aucie cofało. Przeszkadzają mi moje perfumy nawet . Zaczyna się powoli . A jak Wy się czujecie ?
-
Jeśli chodzi o wymioty w ciąży to pewnie też niektórych nie pociesze bo w pierwszej ciąży wymiotowalam codziennie od 6 tyg do dnia porodu😂 A w drugiej ciąży od 5 tyg do 26 tyg😉
Kilka dni temu zauważyłam że z jednej piersi mam już pokarm, jakoś wyjątkowo szybko, któraś z Was też już tak ma?🤔 -
nick nieaktualny