❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilou1984 wrote:Witamy wśród Sierpniowek. ja ma termin wstępnie na 2 Sierpnia i córkę z 2016;) wizyta 10.12 (6+2)i tez mam nadzieję ze zobaczymy serduszko ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 14:13
-
Kagu3 wrote:Jasne. To zależy od Was. Jeśli ktoś jest na liście, a jeszcze nie chce, to też piszcie.
Ale ja przyjmuje pozytywne nastawienie i mam nadzieję, że nic się na liście nie zmieni, oprócz tp po I usg
Ja się chętnie dopisze ale po wizycie dopiero, będę wtedy spokojniejsza. A narazie boli mnie od 2 dni jajnik z którego była ovulacja i już oczywiście najczarniejsze scenariusze do głowy przychodzą, jak nie przestanie to pewnie na wizytę pójdę w przyszłym tygodniu, bo planowałam dopiero za dwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 17:17
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
Dziewczyny robiła któraś betę jak wyniki ?
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 PRG 13dpo- 59,03ng/ml
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
10.12 usg-widoczny pęcherzyk ciążowy
13.12 beta 21dpo 5084,0
21.12 usg-zarodek z ❤ walcz kropku -
Imagination wrote:Jej, wy już wizytujecie a mnie czekanie chyba wykończy, dopiero na 13.12 mam i to jeszcze piątek 13ego, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Nie wszystkie ja pierwszą wizytę mam dopiero 20.12
Nie wierz w przesady piątek 13 będzie Twoim szczęśliwym dniemImagination lubi tę wiadomość
Aniołek 01.2016 - 6 tydzień
Aniołek 01.2017 - 10 tydzień -
mommy wrote:Ja nie robiłam i zastanawiam się czy jest tu ktoś kto tez nie robił bety ? Czy tylko ja ?
mommy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie pęcherzyk i zarodek już na swoim miejscu 😊 kolejna wizyta 23.12 😊 mam założona kartę ciąży i dostałam fajny segregator, a mam jeszcze ten od mamy ginekolog ❤️ dostałam też receptę na luteinę, bo w poprzedniej ciąży w tym okresie 2x plamilam
No i ciąża jest młodsza, określimy dokładnie przy kolejnej wizycie, ale to akurat już wiem sama, że na pewno o 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 08:31
Lilou1984, AgaG88, mommy, MartitaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykagu pięknie😍😍😍 a serduszko już było widać ?
U mnie rano i wieczorem tragedia mdli mnie i wymioty też się zdarzaja w aptece dostałam jakiś suplement na to ale chyba nie działa... Dziewczyny co miały z tym już styczność w poprzednich ciążach czy macie na to jakieś sposoby ? -
nick nieaktualnyNie, na serduszko jeszcze trochę wcześnie. W poprzedniej ciąży miałam w 6+2 . Teraz liczę że jest 5+0 .
Sylwia, szczerze, to możesz próbować pić imbir, colę, są też inne sposoby, ale u mnie to niewiele pomagało. Ten etap niestety trzeba przejść. Lekarz może Ci zlecić też leki p/wymiotne. Bardzo Ci współczuję, wiem co to znaczy i jak nie daje żyć. -
mommy wrote:Ja nie robiłam i zastanawiam się czy jest tu ktoś kto tez nie robił bety ? Czy tylko ja ?
Ja robiłam 2 na samym początku i już nie robię więcej. Na wizytę umówiłam się dopiero 20tego, chyba ze coś wcześniej mnie zaniepokoi.mommy lubi tę wiadomość
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka