❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggie1 wrote:Hej dziewczyny, nieśmiało się z Wami witam w zeszły czwartek dowiedziałam się, że w końcu się udało - ciężką 2,5 letnią, wyboistą drogą po 2 inseminacjach i 2 in vitro. Beta HCG 1 grudnia to 143,50 dzisiaj rano znowu zrobiłam, ok 16:00 będę miała wynik. Czy Wy też macie taki ból podbrzusza jak na okres?
aniołkowa_mama czy ja Cię nie kojarzę z wątku in vitro albo angeliusa? czyba, że jest więcej aniołkowych mam
Trzymam za wszystkie kciuki, o spokojne 9 miesięcy :*
Cześć i trzymam kciuki. Dobrze wiem co to znaczy in vitro. Przeszłam przez dwie Pełne procedury. Mam śliczną zdrową i przemądrzałą córeczkę teraz ciąża naturalna. PozdrawiamMeggie1 lubi tę wiadomość
-
Meggie1 wrote:NeLa to od kiedy wiesz, ze jestes w ciazy i kiedy mialas ostatnią miesiączkę? Ciekawa jestem na jakim jestes etapie ja jeszcze nie myslalam nad imieniem, ale zawsze w głowie miałam Melania, Nela, Wiktoria albo Oskar ehh czekam właśnie na kolejną betę, strasznie jest to stresujące.
Dziewczyny, od kiedy chcecie pójść na L4?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 06:56
-
nick nieaktualnyNie wiem czy powyżej 1000 czy nie ,poprostu poszłam do lekarza zrobiła mi USG i wyszedł pęcherzyk 3mm a dzień przed tym miałam betę 170 czyli na drugie dzień mogła mieć koło 250 i przy tylu około takie coś mi wyszło. Teraz nie wiem jak jest robiłam jedynie betę wczoraj i było ponad 2 tysiące ,liczę że na najbliższym USG będzie już serduszko 😍
Co do L4 to ja już jestem od poniedziałku ,z racji wykonywanego zawodu.lekarz odrazu kazał iść na l4.
A co do imion ? Hmm nie wiem zacznę o tym myśleć jak zobaczę serduszko na USG 🥰 bo teraz to wszystko się może zdarzyć 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 16:39
Meggie1 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny !
Gratuluję wszystkim II kresek
Kalendarze wyliczają termin na 29.07, ale córkę urodziłam 5 dni po terminie, wiec myślę, ze będzie mi bliżej do Was Wizytę USG planuję dopiero za ok dwa tygodnie.
Mam za sobą poronienie w 6 tygodniu i łyżeczkowanie w 10 tygodniu.
Natomiast w domu mam szaloną córeczkę z marca 2018
Podjęliśmy z Mężem decyzję, ze mimo Małej Dzikuski zaczniemy starania o rodzeństwo dla Niej i udało Nam się od razu 🙈
Fajnie będzie spędzić czas z Wami przez ten okres ☺️Kagu3, aniołkowa_mama, Sylwia:) , Lilou1984 lubią tę wiadomość
Aniołek 01.2016 - 6 tydzień
Aniołek 01.2017 - 10 tydzień -
mommy wrote:Cześć dziewczyny !
Gratuluję wszystkim II kresek
Kalendarze wyliczają termin na 29.07, ale córkę urodziłam 5 dni po terminie, wiec myślę, ze będzie mi bliżej do Was Wizytę USG planuję dopiero za ok dwa tygodnie.
Mam za sobą poronienie w 6 tygodniu i łyżeczkowanie w 10 tygodniu.
Natomiast w domu mam szaloną córeczkę z marca 2018
Podjęliśmy z Mężem decyzję, ze mimo Małej Dzikuski zaczniemy starania o rodzeństwo dla Niej i udało Nam się od razu 🙈
Fajnie będzie spędzić czas z Wami przez ten okres ☺️
spokojniej ciążySylwia:) , mommy lubią tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Z każdym dniem nas tu przybywa
Byłam dzisiaj na becie - 4229, progesteron 26. Nie mogę się doczekać piątku, chyba wtedy uwierzę, że to się dzieje na prawdęSylwia:) , mommy, Imagination, Lilou1984 lubią tę wiadomość
15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja się dopiszę, termin wstępnie na 7.08
Wizytę u gina mam 13 grudnia, będzie 6+1.
Ostatnia miesiączka 1.11, pozytywny test 27 listopada, 30 beta 157 a 2.12 było już 419
W domciu 9 miesięczny Mikołaj z lutego 😍mommy, MartitaS, aniołkowa_mama, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Słyszałyście o zależności płci od bety ?
Tylko nie jestem pewna czy chodzi o procent wzrostu, czy o sama wartość na danym etapie.
Z synkiem w mniej więcej tych samych dniach beta wynosiła odpowiednio 32 i 67 🤔 może uda się że trafi się dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Widać że w sierpniu szykuje się wysyp maluszków 😊
Ja do lekarza chciałam iść 17.12 ale mój lekarz jest na urlopie i dopiero termin 23.12 chyba ostatnia zobaczę moja fasolkę po raz pierwszy🙁
A objawy? Dużo by mówić tyle ich jest to przez nie byłam prawie pewna ciąży nawet przed zrobieniem testu, mdłości, zgaga, ból piersi, senność itp...😄
-
Carmel_Ka wrote:Widać że w sierpniu szykuje się wysyp maluszków 😊
Ja do lekarza chciałam iść 17.12 ale mój lekarz jest na urlopie i dopiero termin 23.12 chyba ostatnia zobaczę moja fasolkę po raz pierwszy🙁
A objawy? Dużo by mówić tyle ich jest to przez nie byłam prawie pewna ciąży nawet przed zrobieniem testu, mdłości, zgaga, ból piersi, senność itp...😄
Widzę z suwaczka że ten sam etap
-
Niesmialo sprobuje do was dolaczyc ostatnia @ u mnie 4.11 w swoje urodziny 2.12 zrobilam test, bo strasznie bola mnie piersi i mam blada kreske, robilam jeszcze przez przypadek czuloscia 20 i tez byla delikatna. Na becie nie bylam, w maju poronilam z prawidlowo przyrastajaca beta wiec jest mi ona zbedna. Do lekarza jeszcze nie dzwonilam a wstepny termin wychodzi na 10.08 i mam 8letnia corke tez z sierpnia
Lilou1984, mommy lubią tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
u nas trzecia ciąża, z tym że dwie poprzednie niestety zakończyły się zbyt wcześnie
miałam dziś schizę że coś jest nie tak bo miałam wrażenie że ustały objawy, ale po południu wróciły mam straszny ślinotok i co chwila sikam
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1