❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia:) wrote:Cześć dziewczyny
Wynik wczorajszej bety 2320.0 😍
13.12 będę próbowała dostać się do mojego "starego" gina. Niestety nie ma możliwości zapisać się do niego wcześniej, tylko trzeba stanąć rano w kolejceKagu3 lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, nieśmiało się z Wami witam w zeszły czwartek dowiedziałam się, że w końcu się udało - ciężką 2,5 letnią, wyboistą drogą po 2 inseminacjach i 2 in vitro. Beta HCG 1 grudnia to 143,50 dzisiaj rano znowu zrobiłam, ok 16:00 będę miała wynik. Czy Wy też macie taki ból podbrzusza jak na okres?
aniołkowa_mama czy ja Cię nie kojarzę z wątku in vitro albo angeliusa? czyba, że jest więcej aniołkowych mam
Trzymam za wszystkie kciuki, o spokojne 9 miesięcy :*Lilou1984 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny😃 to i ja chciałabym do Was dołączyć. Test wyszedł pozytywnie, bety nie robiłam. Termin z OM wychodzi mi na 12 sierpnia😃 mam już synka z marca 2018. W sierpniu poronilam w 9 tygodniu i miałam łyżeczkowanie. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko ok.
Aniołek 9 tydzień 19.08.2019
-
Meggie1 wrote:Hej dziewczyny, nieśmiało się z Wami witam w zeszły czwartek dowiedziałam się, że w końcu się udało - ciężką 2,5 letnią, wyboistą drogą po 2 inseminacjach i 2 in vitro. Beta HCG 1 grudnia to 143,50 dzisiaj rano znowu zrobiłam, ok 16:00 będę miała wynik. Czy Wy też macie taki ból podbrzusza jak na okres?
aniołkowa_mama czy ja Cię nie kojarzę z wątku in vitro albo angeliusa? czyba, że jest więcej aniołkowych mam
Trzymam za wszystkie kciuki, o spokojne 9 miesięcy :*
kciuki za wynikMeggie1 lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
nick nieaktualny
-
Sylwia:) wrote:Ja miałam dzień po becie 170 i było widać pęcherzyk ale to chyba sprawa indywidualna.. mi lekarka powiedziała że 11 grudnia mam przyjść na wizytę serduszkowa.
Ogólnie to beta mi rośnie jakieś 180 % czy to dobrze?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Witam nowe dziewczyny, na co najmniej 9miesiecy albo i dłużej! Gratuluję tym, które już widziały swoje fasolki na usg. Ja jeszcze nie umówiłam się na wizytę, bety z zasady nie robię, bo mam z tym zle wspomnienia, zazwyczaj nie przynosiło mi dobrych wiadomości, chce sobie zaoszczędzić stresu, bo wiem, że gdyby spadała to na tym etapie lekarze i tak nic z tym nie zrobią. A jak ma być dobrze, to będzie i bez tego badania. Na usg umowie się pewnie na koniec przyszłego tygodnia, żeby była szansa na serduszko. Jak na złość wszyscy w moim otoczeniu teraz walkuja temat mojego powrotu do pracy po świętach, pytają jak to będzie z Małą, że będzie nam ciężko się przestawić itd., i wex tu człowieku rób dobra minę i kłam w żywe oczy, że no tak tak... 🙄 Ale nie mogę puścić pary z ust, za wczesnie żeby się cieszyć i dzielić ta nowina. Poza tym jest drugi równie ważny powód, moja bratowa za tydzień/dwa ma termin porodu i nie chce jej odbierać tej radości, która płynie z oczekiwania wszystkich na nowe życie w rodzinie, na tej ostatniej prostej i bycia w "centrum uwagi" z malenstwem poxniej po porodzie, pamiętam jakie to miłe uczucie, niech i Ona ma swoje 5minut😊 Dziewczyny, myslalyscie już o imionach dla dzidziusia? Wiem, że mamy na to mnóstwo czasu, ale ja nie potrafię sobie odmówić tej przyjemności i już oczywiście nazwałam swojego ktosia, to będzie Laura, /Nela albo Czarek. Pochwalcie się proszę i Wy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 14:09
Kagu3 lubi tę wiadomość
-
NeLa to od kiedy wiesz, ze jestes w ciazy i kiedy mialas ostatnią miesiączkę? Ciekawa jestem na jakim jestes etapie ja jeszcze nie myslalam nad imieniem, ale zawsze w głowie miałam Melania, Nela, Wiktoria albo Oskar ehh czekam właśnie na kolejną betę, strasznie jest to stresujące.
Dziewczyny, od kiedy chcecie pójść na L4?Kagu3 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
ja miałam pierwsze usg wczoraj, obstawiam, że beta była ok 2000 (w sobotę 999), bardzo wcześnie, ale to dlatego że lekarz chciał mi od razu leki ustawić.
Pracować chciałabym jak najdłużej- do końca czerwca jakby się dałoMeggie1 lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
Ja z jednej strony chciałabym pracować jak najdłużej, bo wiadomo ciąża nie choroba, ale z drugiej strony ja ledwo żyje... ledwo na oczy patrzę. Godzina 9:00 a ja bym już spać poszła a to dopiero sam początek ciąży! A dodatkowo jakby nie było na L4 ciążowym dostaje się wyższe wynagrodzenie, bo 100% plus weekendy się wliczają, a u mnie w pracy nikt mi nie podziękuje, że pracuje w ciąży... zmieniłam pracę po 5 latach (4 miesiące temu) i tutaj jest dość specyficzna atmosfera...KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Sylwia:) wrote:Ja miałam dzień po becie 170 i było widać pęcherzyk ale to chyba sprawa indywidualna.. mi lekarka powiedziała że 11 grudnia mam przyjść na wizytę serduszkowa.
Ogólnie to beta mi rośnie jakieś 180 % czy to dobrze?
A to nie jest tak ze pęcherzyk widać dopiero jak Beata jest powyżej 1000?