❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PięknieSylwia:) wrote:Cześć dziewczyny

Wynik wczorajszej bety 2320.0 😍
13.12 będę próbowała dostać się do mojego "starego" gina. Niestety nie ma możliwości zapisać się do niego wcześniej, tylko trzeba stanąć rano w kolejce
Kagu3 lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, nieśmiało się z Wami witam
w zeszły czwartek dowiedziałam się, że w końcu się udało - ciężką 2,5 letnią, wyboistą drogą po 2 inseminacjach i 2 in vitro. Beta HCG 1 grudnia to 143,50
dzisiaj rano znowu zrobiłam, ok 16:00 będę miała wynik. Czy Wy też macie taki ból podbrzusza jak na okres?
aniołkowa_mama czy ja Cię nie kojarzę z wątku in vitro albo angeliusa? czyba, że jest więcej aniołkowych mam
Trzymam za wszystkie kciuki, o spokojne 9 miesięcy :*
Lilou1984 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny😃 to i ja chciałabym do Was dołączyć. Test wyszedł pozytywnie, bety nie robiłam. Termin z OM wychodzi mi na 12 sierpnia😃 mam już synka z marca 2018. W sierpniu poronilam w 9 tygodniu i miałam łyżeczkowanie. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko ok.

Aniołek 9 tydzień 19.08.2019

-
chyba zbieg nickówMeggie1 wrote:Hej dziewczyny, nieśmiało się z Wami witam
w zeszły czwartek dowiedziałam się, że w końcu się udało - ciężką 2,5 letnią, wyboistą drogą po 2 inseminacjach i 2 in vitro. Beta HCG 1 grudnia to 143,50
dzisiaj rano znowu zrobiłam, ok 16:00 będę miała wynik. Czy Wy też macie taki ból podbrzusza jak na okres?
aniołkowa_mama czy ja Cię nie kojarzę z wątku in vitro albo angeliusa? czyba, że jest więcej aniołkowych mam
Trzymam za wszystkie kciuki, o spokojne 9 miesięcy :*
kciuki za wynik
Meggie1 lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
28.11.2019- bHCG- 422,1
-
nick nieaktualny
-
Tak, to bardzo dobrze!Sylwia:) wrote:Ja miałam dzień po becie 170 i było widać pęcherzyk ale to chyba sprawa indywidualna.. mi lekarka powiedziała że 11 grudnia mam przyjść na wizytę serduszkowa.
Ogólnie to beta mi rośnie jakieś 180 % czy to dobrze?
musi rosnąć minimum 66% co 48h
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Witam nowe dziewczyny, na co najmniej 9miesiecy albo i dłużej! Gratuluję tym, które już widziały swoje fasolki na usg. Ja jeszcze nie umówiłam się na wizytę, bety z zasady nie robię, bo mam z tym zle wspomnienia, zazwyczaj nie przynosiło mi dobrych wiadomości, chce sobie zaoszczędzić stresu, bo wiem, że gdyby spadała to na tym etapie lekarze i tak nic z tym nie zrobią. A jak ma być dobrze, to będzie i bez tego badania. Na usg umowie się pewnie na koniec przyszłego tygodnia, żeby była szansa na serduszko. Jak na złość wszyscy w moim otoczeniu teraz walkuja temat mojego powrotu do pracy po świętach, pytają jak to będzie z Małą, że będzie nam ciężko się przestawić itd., i wex tu człowieku rób dobra minę i kłam w żywe oczy, że no tak tak... 🙄 Ale nie mogę puścić pary z ust, za wczesnie żeby się cieszyć i dzielić ta nowina. Poza tym jest drugi równie ważny powód, moja bratowa za tydzień/dwa ma termin porodu i nie chce jej odbierać tej radości, która płynie z oczekiwania wszystkich na nowe życie w rodzinie, na tej ostatniej prostej i bycia w "centrum uwagi" z malenstwem poxniej po porodzie, pamiętam jakie to miłe uczucie, niech i Ona ma swoje 5minut😊 Dziewczyny, myslalyscie już o imionach dla dzidziusia? Wiem, że mamy na to mnóstwo czasu, ale ja nie potrafię sobie odmówić tej przyjemności i już oczywiście nazwałam swojego ktosia, to będzie Laura, /Nela albo Czarek. Pochwalcie się proszę i Wy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 14:09
Kagu3 lubi tę wiadomość
-
NeLa to od kiedy wiesz, ze jestes w ciazy i kiedy mialas ostatnią miesiączkę? Ciekawa jestem na jakim jestes etapie
ja jeszcze nie myslalam nad imieniem, ale zawsze w głowie miałam Melania, Nela, Wiktoria albo Oskar
ehh czekam właśnie na kolejną betę, strasznie jest to stresujące.
Dziewczyny, od kiedy chcecie pójść na L4?
Kagu3 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
ja miałam pierwsze usg wczoraj, obstawiam, że beta była ok 2000 (w sobotę 999), bardzo wcześnie, ale to dlatego że lekarz chciał mi od razu leki ustawić.
Pracować chciałabym jak najdłużej- do końca czerwca jakby się dało
Meggie1 lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
28.11.2019- bHCG- 422,1
-
Ja z jednej strony chciałabym pracować jak najdłużej, bo wiadomo ciąża nie choroba, ale z drugiej strony ja ledwo żyje... ledwo na oczy patrzę. Godzina 9:00 a ja bym już spać poszła a to dopiero sam początek ciąży! A dodatkowo jakby nie było na L4 ciążowym dostaje się wyższe wynagrodzenie, bo 100% plus weekendy się wliczają, a u mnie w pracy nikt mi nie podziękuje, że pracuje w ciąży... zmieniłam pracę po 5 latach (4 miesiące temu) i tutaj jest dość specyficzna atmosfera...KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Sylwia:) wrote:Ja miałam dzień po becie 170 i było widać pęcherzyk ale to chyba sprawa indywidualna.. mi lekarka powiedziała że 11 grudnia mam przyjść na wizytę serduszkowa.
Ogólnie to beta mi rośnie jakieś 180 % czy to dobrze?
A to nie jest tak ze pęcherzyk widać dopiero jak Beata jest powyżej 1000?