❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też oczywiście bardziej wierzę becie ale dziwne, że wczoraj był cień a dziś oba negatywne... różnie bywa, może się nie przyjęło i tyle. W pon się wszystko wyjaśni. Robiłam z porannego i przed pierwszym chyba nic nie piłam, a drugi robiłam troche później po wypiciu dużej ilości wody i kawy bo chcialam szybko siku zrobić znowu haha. A to ma znaczenie? bo nawet nie wiedziałam Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
ala123 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
Ilość wypitej wody ma znaczenie. Wpływa na stężenie hormonu w moczu tak jak w przypadku testów owulacyjnych. Im więcej wypijesz płynów przed zrobieniem testu może się wyjść negatywny. Trzymam kciuki za poniedziałkowa betę
mommytobe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kagu3 wrote:Zrób bobo jeszcze polecam go naprawdę. Nigdy mnie nie oszukał, a facelle tak
Właśnie wczoraj też usłyszałam o tym, że ten żółty bobo jest niezawodny a nigdy go akurat nie robiłam mąż ma kupić i zrobię dziś ale nie wiemc zy coś wyjdzie o tej porze. I jutro w sumie tak dla sportu to zrobię, bo i tak beta powie prawdęGrudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
nick nieaktualny
-
Kagu3 wrote:Przy becie 26, a taka powinnaś mieć , bobo wskazywał mi piękna jasna kreskę 😚
Dam Wam znać już jutro jak dostane wynik bety, bo już nie wiem czy ufać tym testom
buziaki ;*Kagu3 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
mommytobe wrote:Też oczywiście bardziej wierzę becie ale dziwne, że wczoraj był cień a dziś oba negatywne... różnie bywa, może się nie przyjęło i tyle. W pon się wszystko wyjaśni. Robiłam z porannego i przed pierwszym chyba nic nie piłam, a drugi robiłam troche później po wypiciu dużej ilości wody i kawy bo chcialam szybko siku zrobić znowu haha. A to ma znaczenie? bo nawet nie wiedziałam Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
mommytobe lubi tę wiadomość
-
Kagu3 wrote:Cześć Nela 😍
Rodzeństwo dla dziecka to najlepsze, co można mu dać 😊 moja córeczka też zostanie starsza siostra i nie mogę się tego doczekać 😊 ja też jeszcze nikomu nie mówiłam i również planujemy mówić w ŚwiętaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 14:12
-
nick nieaktualnyJa na razie też większych nie mam, ale już niedługo na pewno będę miała mdłości. W ciąży z małą non stop miałam do 5 miesiąca. Nie miałam siły czasami wstać z łóżka.
Też się boje powiedzieć w pracy, ale muszę , tylko się upewnię, że wszystko jest ok. Wykonuje zawód niebezpieczny dla ciężarnej. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny i ja tu zagoszcze. (Mam nadzieję że na 9 miesięcy) testy ciążowe wyszły pozytywne tydzień temu beta tydzień temu w poniedziałek 78.8 w środę w ubiegłym tygodniu 170.5 czyli ładnie. Byłam u lekarki w czwartek był malutki pęcherzyk ciążowy endometrium bardzo grube ciałko żółte w prawym jajniku. Kazała przyjść 11 grudnia zobaczyć czy jest już serduszko. A ja chyba zrobię jutro betę bo tyle się złych rzeczy naczytałam na forach że myślę tylko negatywnie. Biorę aktualnie Acard i duphaston 3*1
Trzymam za nas kciuki 😍
p.s lekarka wpisała termin 5 sierpnia 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 15:16
mommytobe, Kagu3, agniecha2101, April_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak wielkości 3mm mam zdjęcie zrobione
Wizytę miałam umówioną już za nim się dowiedziałam o ciąży więc stwierdziłam że pójdę zobaczę co mi powie
Nie wiem też czy sprzęt czasem dużo nie daje ale chodzę prywatnie zawsze i lekarka ma naprawdę świetny sprzęt oraz wiedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 16:50
Kagu3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja zauważyłam różowawy śluz także najprawdopodobniej to The end ale nie załamuje się. Za miesiąc kolejna próba i mam nadzieję ze zagoszczę u wrześniówek i tak pojadę na to hcg jutro bo już mam opłacone i ciekawa jestem takze jutro ostatecznie dam Wam znać i pewnie się pożegnam ale cieszę się laseczki waszym szczęściemGrudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe