❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCarmel_Ka wrote:Witam się i ja:) test zrobiony w poniedziałek, wczoraj powtórzony i wychodzą piękne II kreski:D zaszłam w drugim cyklu starań, ciąża trzecia;) termin porodu wstępnie wyliczony na 5.08
Carmel_Ka lubi tę wiadomość
-
Hej miałam zaczekać do poniedziałku, ale oczywiście nie wytrzymałam no i jeeest bladziocha okrutna, ale jest jutro powtórzę, bo termin @
Termin z belly 6.08 ale napewno będzie później...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 09:03
Kagu3, agniecha2101, April_27 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje, ja z podobnego bladziocha mam dziś 7latka😊
mommytobe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie po wizycie-endometrium ciążowe, szyjka bardzo wysoko, ciałko żółte w jajniku prawym, beta ładnie rośnie, w piątek idę na kolejną wizytę i zobaczymy pęcherzyk i wtedy biorę L4. Zrobiła mi cytologię i uspokoiła , trafiłam na dobrą lekarkę 😊
Mam zrobić test obciążenia glukoza bo w poprzedniej ciąży glukoza na czczo=96
mommytobe, April_27 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kinderki! Witamy się i my😁Dowiedziałam się, że ktoś we mnie zamieszkal 28listopada, dzień po spodziewanym terminie miesiączki, która nie nadeszła;) Kreseczka jest bladziusienka, ale jest, więc już się z mężem cieszymy, bo poprzednie 2miesiace starań były bezowocne, a teraz jest nadzieja🥰 Mamy już jedno wielkie szczęście w domu-roczna Córeczkę, marzymy o braciszku lub siostrzyczce dla niej i będziemy czuć się w komplecie😊 Cieszy mnie, że mogę podzielić się z Wami swoją radoscia, bo rodzinie planujemy powiedzieć dopiero w Święta. Powodzenia dla nas wszystkich!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 07:04
Kagu3, agniecha2101, April_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kagu3 wrote:Mommy ja miałam 26 wczoraj po 4 dniach było już 330 trzymam kciuki 😘
Ooo super😊 w sumie nie dziwię się że tak malusio bo jutro dopiero powinnam mieć @ haha. Spieszno miGrudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
powtarzałam betę- 999,4 progesteron 37,27 także chwilowo jestem spokojna
w poniedziałek mamy wizytę pierwsząmommytobe lubi tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
8 tc jest ok- będzie już serduszko na pewno
ja idę tak wcześnie tylko dlatego, że u nas były teraz problemy z zajściem, a wcześniej poroniłam dwa razy i lekarz kazał tak przyjść. normalnie poszłabym za dwa tygodnie dopiero
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Wiecie co musze Was zmartwić, ale chyba jednak nic z tego... 😉 zrobilam dziś 2 testy ten sam co wczoraj pink super czuły i ten clearblue i oba sa negatywne. W pon pojadę na bete i zobaczymy, ale chyba coś poszło nie tak. Okresu nie dostałam jeszcze 🤷♀️Grudzień 2018 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
Julcia 18.01.2019
mommytobe
-
mommytobe wrote:Wiecie co musze Was zmartwić, ale chyba jednak nic z tego... 😉 zrobilam dziś 2 testy ten sam co wczoraj pink super czuły i ten clearblue i oba sa negatywne. W pon pojadę na bete i zobaczymy, ale chyba coś poszło nie tak. Okresu nie dostałam jeszcze 🤷♀️