❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy któraś z Was dziewczyny odczuwa takie kłucie z którejs strony brzucha ? Ja dzisiaj mam z lewej strony jakby jakieś kolki.. czuje się jakbym przebiegła 100 km... na początku ciąży też mi się to zdarzyło i lekarz mówił że to jelita.. Ale jak sobie ulżyć...*Jajowody drożne
* Nasienie męża ok
* Moje wyniki też ok
19.11.2019 pierwsza IUI -
Ja moim rodzicom nie mówiłam w ogóle o ciąży. Jak pierwszy raz poroniłam to byłam w domu z córeczką, która miała trochę ponad dwa lata. Zadzwoniłam wtedy do mojej mamy czy mogłaby do niej przyjechać bo ja leżałam i wyłam a ona powiedziała że nie przyjedzie bo ma fryzjera umowionego 😭 żal zostanie do końca życia ☹️
-
nick nieaktualnyM@rzenie O masakra współczuję Ci 😢. Nie mogę w to uwierzyć że tak się rodzice zachowuja. Ja pamiętam jak mi źle cytologia wyszła i musiałam iść na badanie dodatkowe a mąż był w delegacji to obydwoje rodzice do mnie przyjechali żebym sama nie była i spali u mnie, bo tak się bałam wyniku. A co dopiero po stracie dziecka
to straszne że tak się ludzie zachowują.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ogólnie, to chwile po wysłaniu zdjęć nagle telefon dzwoni, na wyswietlaczu teściu 😳 na szczęście teściowa z jego telefonu dzwoniła i dziękowała za zdjęcia wnuka i cieszyła się bardzo, że wszystko z nami w porządku i że sezamek już taki duży jest 💜 niby mówiła to w imieniu swoim i teścia, ale wiem, że to z grzeczności tylko 🥴
agniecha2101 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Paulina90 wrote:Czy któraś z Was dziewczyny odczuwa takie kłucie z którejs strony brzucha ? Ja dzisiaj mam z lewej strony jakby jakieś kolki.. czuje się jakbym przebiegła 100 km... na początku ciąży też mi się to zdarzyło i lekarz mówił że to jelita.. Ale jak sobie ulżyć...
Jestem w szoku po tym, co tu przeczytałam - myślałam, że tacy teściowie/rodzice to tylko w kiepskich kawałach. Bardzo wam współczuję, nie przejmujcie się - macie dzidzię, dla której będziecie najważniejszea teściowie na pewno kiedyś pożałują tych słów.
megson91 lubi tę wiadomość
08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g
-
Evli dziękuję za wskazowki😉 Dziewczyny mam pytanko wiem że to wcześnie ale już wiecie albo zastanawiacie się gdzie będziecie rodzić bo tak się zastanawiam czy faktycznie w dużych miastach można sobie wybrać gdzie chce się rodzić i jak to wyglada
-
Cześć dziewczyny😀 u nas wczoraj na ptenatalnych wszystko dobrze😀 dziecko ma już 5 cm♥️ badań z krwi nie robiłam, samo USG. Tylko lekarz nie powiedział plci bo mówił że teraz można tylko zgadywać. W poprzedniej ciąży już wiedziałam ale to było u innego lekarza. Ale najważniejsze że zdrowe.
Atina, Evli, m@rzenie, Iskierka87, Starająca, MartitaS, MomOfBoys, agniecha2101, Malutka_94, Paula2702, Irola, Asasa, mommy, Zozo, tym_janek, aniołkowa_mama, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Aniołek 9 tydzień 19.08.2019
-
just90 wrote:Aha Kagu proszę zmień mi termin porodu na 8 sierpnia. Tego terminu się będę trzymała
Ja tak samo jeśli można prosići dorzuć tam 👧♥️
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Jestem w szoku po tym, co tu przeczytałam - myślałam, że tacy teściowie/rodzice to tylko w kiepskich kawałach. Bardzo wam współczuję, nie przejmujcie się - macie dzidzię, dla której będziecie najważniejsze
a teściowie na pewno kiedyś pożałują tych słów.[/QUOTE]
tak jak piszesz, trzeba zajmować się swoimi sprawami a nieżyczyliwych zostawić daleko z tyłu.
ja teściom na pewno nie powiem, jeśli mąż zdecyduje to sam to zrobi, ale widzę jakoś sie nie kwapi. dość nam krwi napsuli.megson91 lubi tę wiadomość
-
Ja z Podkarpacia, prenatalne robię u lekarza Eryka Bauera.
U mnie cały dzień ciężki psychicznie. Teraz porozmawialismy sobie z Mężem. Czasu nie cofniemy, trzeba się tylko modlic aby wszystko było dobrze 🙏
A swoją drogą, zdarzały się Wam silniejsze wstrząsy w ciąży w samochodzie? Przypomnę, że było silne hamowanie a potem najechanie dość szybko na próg zwalniajacyw brzuchu nic mnie nie zabolało wtedy niby i teraz też nic mnie nie boli. Krwawienia nie było.
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
nick nieaktualnyjust90 wrote:Cześć dziewczyny😀 u nas wczoraj na ptenatalnych wszystko dobrze😀 dziecko ma już 5 cm♥️ badań z krwi nie robiłam, samo USG. Tylko lekarz nie powiedział plci bo mówił że teraz można tylko zgadywać. W poprzedniej ciąży już wiedziałam ale to było u innego lekarza. Ale najważniejsze że zdrowe.
A u kogo robiłaś te prenatalne? Ja patrzylam na sąsiedzi rzeszów kogo polecają i np dr Szczerba, dr Góra. Ale wiem że dużo robi u dr szajnera w profamili ale on ma średnie opinie
Ja będę u Szczerby robićWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 21:24
-
Ja robiłam u dr Szpejnakowskiego i super wszystko opowiadał i powoli wszystko sprawdzał. Tylko plci nie chce sprawdzać nie wiem czemu.
W pierwszej ciąży robiłam u Szajnera to tak szybko wszystko sprawdzał i nic nie mówił ale podobno świetny lekarz i każdą wadę zobaczy. Tylko taki gburowaty. Chciałam do niego się teraz zapisać ale nie było już terminów.
I nie wiem gdzie się teraz zapisać na polówkowe
Aniołek 9 tydzień 19.08.2019
-
nick nieaktualnyjust90 wrote:Ja robiłam u dr Szpejnakowskiego i super wszystko opowiadał i powoli wszystko sprawdzał. Tylko plci nie chce sprawdzać nie wiem czemu.
W pierwszej ciąży robiłam u Szajnera to tak szybko wszystko sprawdzał i nic nie mówił ale podobno świetny lekarz i każdą wadę zobaczy. Tylko taki gburowaty. Chciałam do niego się teraz zapisać ale nie było już terminów.
I nie wiem gdzie się teraz zapisać na polówkowe -
nick nieaktualnyIrola, myślę że powinno być wszystko ok, ale jeśli czujesz potrzebę, skonsultuj się że swoim ginekologiem..
Ja miałam w poprzedniej ciąży wypadek mały,-facet wjechał w mój bok z dużą prędkością dosyć jak na stację benzynowa- od razu szpital itd, ale na szczęście nic się nie stało. Progów podczas własnej jazdy nie zlicze, jak nie zdążyłam wyhamować i wstrząsnęłoale dla spokoju idź albo napisz do gina 😘
Irola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny