❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
m@rzenie wrote:Ja mam 31 😊 jak urodzę będzie 32 😋
MomOfBoys liczysz po cichu na dziewczynkę tym razem? 😉
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
MomOfBoys wrote:Haha... No jasne, że liczę 😁 Ale na razie muszę mieć potwierdzenie prawidłowej ciąży. Potem będę zaklinać rzeczywistość, żeby była córcia 😊
-
Ja tez już muszę luzować guzik od spodni a wieczorami to normalnie jak stoję bokiem to już trochę odstaje. W szoku jestem ze tak szybko bo w pierwszej ciąży spokojnie do jakiegoś 25 tyg albo dalej mogłabym ukryć ciąże. Jak szlam w 12 tyg na prenatalne to miałam całkiem płaski brzuch 😂 Liczyłam ze tym razem będzie tak samo ale niestety chyba nie 🙈 podobno w drugiej ciąży brzuch szybciej rośnie hehe
-
tym_janek wrote:Dzisiaj byłam na drugiej becie, przedwczoraj było 62,53, a dzisiaj wyszło 205,30
Ja mam 28, a w dniu porodu będę mieć 29.
Ja tak samo Aktualnie mam 28, a w maju skończę 2906.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Czyli większość z nas jest w bardzo podobnym wieku ale racja - ma się tyle lat na ile się czuje wiecie, ze ja tez już czuje po brzuchu... myślałam, ze sobie coś wymyślam i wmawiam, ale serio już mnie cisną wszystkie spodnie, wybieram te na gumceKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Ja w grudniu 31 ja to w ogole mam uczucie w brzuchu jak wzdęcia bym miala. Taki twardy wypięty i boli nie mozna wciągnąć :p chyba tez szybko bedzie widac👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
m@rzenie wrote:U mnie mąż zaklina rzeczywistość żeby był syn 🤪 a ja pierwsze co pomyślałam to że będzie 3 córka ❤️
Ja w poprzedniej ciąży od początku czułam, że będzie drugi syn. Taka kobieca/matczyna intuicja. To mąż mi tylko wmawiał, że będzie córka. Ja swoje wiedziałam, ale przez to gadanie męża, poczułam lekki zawód jak lekarz na prenatalnych powiedział, że będzie syn. Szybko się jednak ogarnęłam, bo przecież każde dziecko to cud niezależnie od płci i najważniejsze żeby było zdrowe ☺️
Teraz za to nie mam żadnych przeczuć.
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny takie pytanko - co pijecie w ciąży? Ja z reguły wodę, ale lubie herbatę zielona, która jeszcze do przedwczoraj piłam codziennie a tu się okazuje, ze nie można... czarnej tez nie, bo kofeina. Co ja mam pic?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Dziewczyny takie pytanko - co pijecie w ciąży? Ja z reguły wodę, ale lubie herbatę zielona, która jeszcze do przedwczoraj piłam codziennie a tu się okazuje, ze nie można... czarnej tez nie, bo kofeina. Co ja mam pic?
Chociaż zielonej to faktycznie unikałam 🤨Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 07:48
Meggie1, mommy, agniecha2101 lubią tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualnyJa mam teraz 29 ale jak urodzę będę mieć 30
Co do herbaty i kawy to ja piję jedna kwe dziennie i herbatę też piję , jednak głównie przez dzień wodę ale nie popadajmy w skrajność pytałam lekarza powiedział że kawę jedną dziennie można pić spokojnie herbata tak samoagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Sylwia jesteśmy z jednego roku😀
Ja też pije jedną kawę dziennie bo chyba bym nie dała rady przez cały dzień z dzieckiem bez kawy. A tak to pije domowe soki.
A czasem nawet maluje się coli albo inne gazowane jak mam ochotęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 08:19
Sylwia:) lubi tę wiadomość
Aniołek 9 tydzień 19.08.2019
-
A ja 37 jak urodzę.
Ja to pije najczęściej jakies herbaty owocowe a tak to staram się wodę z cytryna. Ale minimum jedna kawa z mlekiem tez musi być i herbatę zwykła tez pije jak mam ochotę - najczęściej z sokiem malinowym i miodem (bo moje dziecko jest wiecznie przeziębione -wiec walczę zeby mnie zaraza nie dopadła
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
Mnie od kawy całkiem odrzuciło. Pije wodę, herbatę miętowa, czasami melisę wieczorem i zwykła z cytryna jak byłam w Pierwszej ciąży i zaczęłam czytać co wolno a co niewolno to się okazało ze prawie nic pic i jeść nie można także teraz nie czytam tylko wszystko z umiarem po prostu :p