❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Zmartwiona- rodzinny wypisze zwolnienie bez problemu
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Nutka-2 wrote:Witam czy któraś dziś wizytuje również ? Proszę i kciuki i dobre myśli bo ja dziś mam stresa czy wszystko jest ok . Wiec do wieczora będę miała adrenalinę na szczęście idę do pracy to nie będę miała czasu na długie rozmyślania .
Starająca lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Nutka-2 wrote:Witam czy któraś dziś wizytuje również ? Proszę i kciuki i dobre myśli bo ja dziś mam stresa czy wszystko jest ok . Wiec do wieczora będę miała adrenalinę na szczęście idę do pracy to nie będę miała czasu na długie rozmyślania .
Jaki masz teraz tydzień/dzień ciąży wg kalendarzyka?
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia:)
Wpisujesz w wyszukiwarkę np. Suwaczek ciąża. I wybierasz szablon, itp. Na końcu wygeneruje ci link HTML czy coś takiego. Wchodzisz na ovu - > ustawienia - > zakładka społeczność i szukasz "twój podpis na forum". Wklejasz wygenerowany link i gotoweSylwia:) lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czemu narzekalam na brak objawów. Od wczoraj od rana do południa mdłości mam straszne. W sumie tak jak myślę to w pierwszej ciąży nie miałam ich wcale. Teraz ledwo siedzę w pracy. Całe szczęście to same mdłości. Na myśl o jedzeniu już mi nie dobrze. Jedynie woda mnie trzyma przy życiu. Dobrze że wieczorem trochę odzywam to mogę dom do Świąt powoli ogarniać
-
Witam dziewczyny !
Mam 30 lat i jestem z wielkopolski.
Mam smutna historie staran i 3 straty. Pakiet dziwnych chorob. Przyjmuje od owu heparyne acard i metyle.
Termin porodu na 22.08.
Troche sie boje, bo wiecej objawow mialam przed zobaczeniem wynikow bety niz teraz.
Jestem po stymulacji letrozolem, i zaklinam swiat aby pozwolil mi byc w koncu mama ziemskiego dzieciatka.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pójdę w czwartek do gina zobaczę co powie jak mi nie da to pójdę do zwykłego lekarza ale myślicie że wypisze mi tylko od piątku do poniedziałku?
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 PRG 59,03ng/ml
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
13.12 beta 21dpo- 5084,0
27.12 kropek 0,8mm ❤
3.01.20 kropek 15mm ❤
10.01 kropek 24mm ❤ walcz kochanie ✊ -
Mysle, ze ci wypisze na ile poprosisz aby ci wypisal jak mu powiesz jaka jest sytuacja.
Jako ze moje mdlosci zyci mi nie daja to chyba pojde do lekarza wczesniej niz planowalam tylko po to aby dostac lek albo zwolnienie, bo tak sie nie da zyc. W pierwszej ciazy bylo zle, ale nawet w polowie nie tak zle jak teraz 🤢👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Sylwia:) wrote:Widzę Mildred że jednak nie wytrzymalas w swoim postanowieniu że nie będziesz zaglądać na fioletowa stronę bo tu każda pisze jakie ma bety porównuje zyga itd bo tak pisałaś parę dni temu na innym temacie 🤣🤣🤣🤣
Witamy
Zaklinam rzeczywistosc dzis bo czekam na bete i boje sie..
Ale nadal tak mysle jak wczesniej o porownywaniu. Sylwia z moimi przezyciami tez bys swirowala. Wiec ciesz sie kochana ze cie takie przykrosci ominely. Kobieta po stratach innaczej patrzy na ciaze i starania, nie zrozumie jej ta ktora nigdy dziecka nie stracila...
W koncu was podczytuje od czasu do czasu to pomyslalam ze sie przywitam.. -
Ale ciężko Was było nadrobić 😉 ale w końcu dałam radę 💪
Widzę że dziewczyn przybyło😁
Ja jeszcze nie miałam okazji powiedzieć że lat mam 28 😊
Wizyty jeszcze nie miałam czekam z utęsknieniem na 23.12... żeby po raz pierwszy zobaczyć moje maleństwo
A objawy już pisałam że mnie dobijaja😭 jak dla mnie to każdy pierwszy trymestr nie jest łaskawy niestety, mdłości dzień i noc, wymioty, senność i zawroty głowy i jeszcze wiele innych...😕 -
Mildred wrote:Zaklinam rzeczywistosc dzis bo czekam na bete i boje sie..
Ale nadal tak mysle jak wczesniej o porownywaniu. Sylwia z moimi przezyciami tez bys swirowala. Wiec ciesz sie kochana ze cie takie przykrosci ominely. Kobieta po stratach innaczej patrzy na ciaze i starania, nie zrozumie jej ta ktora nigdy dziecka nie stracila...
W koncu was podczytuje od czasu do czasu to pomyslalam ze sie przywitam..
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
13.12 beta 21dpo- 5084,0
27.12 kropek 0,8mm ❤
3.01.20 kropek 15mm ❤
Meggie1 wrote:Dziewczyny, czy tylko ja nie wymiotuje i nie mam mdłości? W zasadzie nadal nie mam żadnych objawów... a biust to tylko przy ucisku czuję.
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
13.12 beta 21dpo- 5084,0
27.12 kropek 0,8mm ❤
3.01.20 kropek 15mm ❤
nick nieaktualny
-
Meggie1 wrote:Dziewczyny, czy tylko ja nie wymiotuje i nie mam mdłości? W zasadzie nadal nie mam żadnych objawów... a biust to tylko przy ucisku czuję.
Ja również nie mam jakiś konkretnych objawów mdli mnie tylko czasem na skutek zapachów.
Dziś zdaniem kalendarza mam 6 tydzień i 5 dni