❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Ja dziewczyny ledwo żyję, cieżka noc za mną, trochę stresowa i w dodatku mały dał popalić. Od rana też dość mocno wymagający jest dziś, więc korzystam, że teraz śpi i też odpoczywam.
Mąż miał zabieg jakoś około 2 w nocy, po zabiegu wszystko ok, czuje się coraz lepiej, wstał i chodzi, więc już sukces 😅 Podczas laparoskopii lekarz wypatrzył jeszcze małą przepuklinę 1cm (o której mąż nie miał pojęcia), więc przy okazji zszył i to. Mam nadzieję, że do weekendu go wypuszczą, bo zwariuję sama z małym
Poza tym napadało u nas w końcu trochę śniegu i synek w końcu poznał co to w ogóle jest i wie już co to sanki 😁 Ojj takiego szczęśliwego mojego dziecka jak dziś, jeszcze chyba nie widziałam 😀 Normalnie szał 😀agniecha2101 lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina90 wrote:Kupiłam w aptece gumy do żucia pregna vomi z imbirem na mdłości.... zobaczymy, może to pomoże... bo ja w końcu chcę normalnie funkcjonować A nie przez cały czas leżeć...
Bardziej mi pomaga korzeń startego imbiru dodaje trochę do herbaty i taka pijetym_janek lubi tę wiadomość
-
AsIuLa2020 wrote:Dziewczyny farbujecie włosy w jakiś sposób w ciąży?
Doradzcie, czy mogę chociaż delikatne przejście zrobić z odrostów, nie dotykając nasady ?
Ja caly czas farbuje. I jestem na marzec umowiona na rozjaśnianie👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
agniecha2101 wrote:Ja dziewczyny ledwo żyję, cieżka noc za mną, trochę stresowa i w dodatku mały dał popalić. Od rana też dość mocno wymagający jest dziś, więc korzystam, że teraz śpi i też odpoczywam.
Mąż miał zabieg jakoś około 2 w nocy, po zabiegu wszystko ok, czuje się coraz lepiej, wstał i chodzi, więc już sukces 😅 Podczas laparoskopii lekarz wypatrzył jeszcze małą przepuklinę 1cm (o której mąż nie miał pojęcia), więc przy okazji zszył i to. Mam nadzieję, że do weekendu go wypuszczą, bo zwariuję sama z małym
Poza tym napadało u nas w końcu trochę śniegu i synek w końcu poznał co to w ogóle jest i wie już co to sanki 😁 Ojj takiego szczęśliwego mojego dziecka jak dziś, jeszcze chyba nie widziałam 😀 Normalnie szał 😀
Super, że operacja udana ☺ teraz powoli wszystko wróci do normy. Myślę, że go wypuszczą na weekend, teraz raczej tak długo nie trzymają w szpitalu. Chyba, że przy wyrostku są inne zalecenia.
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Cześć dziewczyny!
podczytuje was już jakiś czas ale nie miałam odwagi dołączyć. Dziś byłam na wizycie, nie wytrzymałam do wtorku. Bąbelek jest większy o tydzień dziś wychodził z usg 15tc CRL9,16 Prawdopodobnie dziewczynka więc wychodziła❤️
Bardzo się martwię o to dziecię ponieważ to moja trzecia ciąża dwie poprzednie poroniłam. Przyjmuje leki i modlę się żeby było wszystko dobrze.
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
nick nieaktualnyA ja właśnie dziś pierwszy raz od pozytywnego testu pofarbowałam włosy. Od razu lepiej się czuje 😃 też farba bez amoniaku i do 24 myć. Jeszcze przydałoby się przyciąć by je odświeżyć i strasznie suche mi się zrobiły.
Co do wirusa to w pnś słyszałam jak ktoś na fb ponoć się chwalił jak to ominął lekarzy po powrocie skądś tam i był z tego dumny. Przecież to niepoważne i nieodpowiedzialne. -
nick nieaktualny
-
Bela wrote:Cześć dziewczyny!
podczytuje was już jakiś czas ale nie miałam odwagi dołączyć. Dziś byłam na wizycie, nie wytrzymałam do wtorku. Bąbelek jest większy o tydzień dziś wychodził z usg 15tc CRL9,16 Prawdopodobnie dziewczynka więc wychodziła❤️
Bardzo się martwię o to dziecię ponieważ to moja trzecia ciąża dwie poprzednie poroniłam. Przyjmuje leki i modlę się żeby było wszystko dobrze.Bela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:A ja właśnie dziś pierwszy raz od pozytywnego testu pofarbowałam włosy. Od razu lepiej się czuje 😃 też farba bez amoniaku i do 24 myć. Jeszcze przydałoby się przyciąć by je odświeżyć i strasznie suche mi się zrobiły.
Co do wirusa to w pnś słyszałam jak ktoś na fb ponoć się chwalił jak to ominął lekarzy po powrocie skądś tam i był z tego dumny. Przecież to niepoważne i nieodpowiedzialne. -
Kropka4 wrote:Super, że operacja udana ☺ teraz powoli wszystko wróci do normy. Myślę, że go wypuszczą na weekend, teraz raczej tak długo nie trzymają w szpitalu. Chyba, że przy wyrostku są inne zalecenia.
No ale jak będzie wszystko ok, to niby mają w sobotę rano wypisać, a jeśli nie wypiszą w sobotę to wiadomo, że dopiero w poniedziałek.
W PL po wyrostku na trzecią dobę mnie już wypuścili.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Bardzo się martwię o to dziecię ponieważ to moja trzecia ciąża dwie poprzednie poroniłam. Przyjmuje leki i modlę się żeby było wszystko dobrze.Tym razem napewno będzie dobrze 😊 Na kiedy masz termin??
Bela lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyewa.katarzyna wrote:A jakiej farby używasz? Ja też nie farbowałam od listopada i moje są tragiczne 😕 wcześniej używalam z loreal casting creme. Wlansie się tak dziś zastanawiałam czy ona jest odpowiednia w ciąży? Też chyba na 24 mycia
Taka poleciła mi babka w drogerii i dała do tego utrwalacz w kubeczku. Mówiła żebym mieszała pół na pół i bd miała ja na dwa razy więc tak zrobiłam.
ewa.katarzyna lubi tę wiadomość
-
Dziękuje za ciepłe słowa😍Jestem dobrej myśli że wszystko będzie dobrze. Termin na początku wychodził mi na 27 sierpnia a po prenatalnych 19 sierpnia i tak się utrzymuje te 6/7 dni do przodu. Nie wiem czy to się jeszcze zmieni.
Mieszkam bardzo blisko Łodzi i powili mnie to przeraża. Ta kobieta powinna zgłosić to na lotnisku i tam już zaczęłyby się odpowiednie procedury.
Jak nie chcecie farbować można użyć do odświeżenia koloru Hennę z Venity. Jest to gotowa pasta odżywiająca włosy.
Tylko dość szybko schodzi też myśle o jakiej farbie ale raczej do fryzjera muszę się udać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 16:40
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
agniecha2101 wrote:Tu jak się człowiek nie uprze, że do domu chce, to trzymają ile da się, aby kasy jak najwięcej sciągnąć
No ale jak będzie wszystko ok, to niby mają w sobotę rano wypisać, a jeśli nie wypiszą w sobotę to wiadomo, że dopiero w poniedziałek.
W PL po wyrostku na trzecią dobę mnie już wypuścili.
W PL to zupełnie inne realia są 😂 mój miał w sierpniu laparoskopie żylaków powrózka, operacja była z samego rana pod narkozą i po miał kategoryczny zakaz przez caly dzień wstawać z łóżka, tylko leżeć i kaczuszka na siusiu i nawet jedzenia nie dostał żeby nie miał parcia na II. A na drugi dzień rano piguły już go z łóżka wyrzuciły i wypisali do domu. Chodził ledwo co i na wpół zgięty 🙈
-
Bardzo się martwię o to dziecię ponieważ to moja trzecia ciąża dwie poprzednie poroniłam. Przyjmuje leki i modlę się żeby było wszystko dobrze.
Mam bardzo podobna historię do Twojej, lekki, modlitwa i dużo pozytywnego myślenia, wiary i będzie dobrze ! Wszystkie tu rodzimy zdrowe dzieci w sierpniu 🙏🙏❤️❤️❤️
-
Mildred wrote:Mam bardzo podobna historię do Twojej, lekki, modlitwa i dużo pozytywnego myślenia, wiary i będzie dobrze ! Wszystkie tu rodzimy zdrowe dzieci w sierpniu 🙏🙏❤️❤️❤️
Dokładnie tak🙏🙏💕 nie ma innej opcji
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖