❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziewczyny po wizycie. Wszystko w porządku.
I mała ciekawostka - z chłopca jednak będzie dziewczynka ☺️
Ale ja się nie nastawiam - poczekam do 20 tygodnia bo oszalec można z tą płcią... Dobrze ze wcześniej nie uwierzylam lekarza na 100% tylko miałam w głowie rezerwę ale mimo wszystkoe ciężko się przestawić 🙈
Mój się już cieszy a ja jeszcze wolę poczekać na 100% potwierdzenie.Evli, zazu, darkestfear, MartitaS, Maja21, to_tylko_ja, MomOfBoys, kasia_pra, m@rzenie, Zozo, Malutka_94, megson91, Bela, Iskierka87, ewa.katarzyna, mommy, Irola, Paula2702, Asasa, aniołkowa_mama, tym_janek, Kindoll, agniecha2101 lubią tę wiadomość
31 lat - Bocian Katowice
⏱13.06.18 - Pierwsza wizyta w Klinice
1️⃣
03.08.18 - Transfer dwóch zarodków - cb ❌
02.11.18 -❄️Crio - cb ❌
2️⃣
2019.12.05 - Crio - 3dniowego 💮
13dpt - beta 909!
🍼14.08.2020 - Poród przez cc
02.07.2022 - powrót po rodzeństwo - transfer ❄️(4d) cb ❌
Na zimowisku: ❄️(3d)
Przygotowania do ostatniego criotransferu -
nick nieaktualnyNamyria wrote:Ja dziewczyny po wizycie. Wszystko w porządku.
I mała ciekawostka - z chłopca jednak będzie dziewczynka ☺️
Ale ja się nie nastawiam - poczekam do 20 tygodnia bo oszalec można z tą płcią... Dobrze ze wcześniej nie uwierzylam lekarza na 100% tylko miałam w głowie rezerwę ale mimo wszystkoe ciężko się przestawić 🙈
Mój się już cieszy a ja jeszcze wolę poczekać na 100% potwierdzenie.
No i wlasnie o tym mowie, lepiej poczekac i miec pewnosc niz sie nastawiac pare razy a na koncu i tak wychodzi cos zupelnie innego. Wazne aby bylo zdrowe!
W ogole od wczoraj musze lezec tylko na boku, jak leze na wznak to mnie tak cos cisnie w plecach, o co chodzi 🤨
-
Starająca wrote:Gratulacje Namyria 👏👏👏
Bardziej bym się spodziewała że z dziewczynki zrobi się chłopiec a nie odwrotnie 😀😀
Ja odkąd miałam zrobione znieczulenie w kręgosłup to nie mogę na plecach leżeć....
Przepraszam chcialam zacytować i mi sie polubiło . Duzo wlasnie jest przypadków ze jak za wczesnie powiedza ze dziewczynka to pozniej sie chlopak okazujezazu, agniecha2101 lubią tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
Kagu3 wrote:Właśnie na odwrót
z chłopca dziewczynka.
megson91, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
nick nieaktualny
-
Kagu3 wrote:Właśnie na odwrót
z chłopca dziewczynka.
Chyba wlasnie nie. Kiedyś ktos mi mowil ze jak na 100% jest lekarz pewny ze chłopiec to juz na dziewczynke sie nie zmieni , i tak patrząc w okol to czesto dziewczyny mowily ze dziewczynka a pozniej nagle chłopiec. I wlasnie to na takich wczesnych usgagniecha2101 lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualnyZozo wrote:Chyba wlasnie nie. Kiedyś ktos mi mowil ze jak na 100% jest lekarz pewny ze chłopiec to juz na dziewczynke sie nie zmieni , i tak patrząc w okol to czesto dziewczyny mowily ze dziewczynka a pozniej nagle chłopiec. I wlasnie to na takich wczesnych usg
Chociaż tutaj na forum to juz chyba z dwie dziewczyny mialy info o chlopaku, a jednak wyszla dziewczyna -
Dziewczyny, mam pytanie choć trochę wrócę do 1 trymestru. Odnośnie jeśli ktoś robił USG prenatalne.
Proszę powiedzcie jaką skalę miałyście prawdopodobieństwa ryzyka :
*Preeklampsja przed 34 tygodniem
*Zahamowanie wzrastania płodu przed 37 tygodniem
*Samoistny poród przedwczesny przed 34 tygodniem
Dziękuje -
nick nieaktualnyAsIuLa2020 wrote:Dziewczyny, mam pytanie choć trochę wrócę do 1 trymestru. Odnośnie jeśli ktoś robił USG prenatalne.
Proszę powiedzcie jaką skalę miałyście prawdopodobieństwa ryzyka :
*Preeklampsja przed 34 tygodniem
*Zahamowanie wzrastania płodu przed 37 tygodniem
*Samoistny poród przedwczesny przed 34 tygodniem
Dziękuje
Mialam tylko to ostatnie 1:127, ale lekarz mowil zeby w ogole nie zwracac na to uwagi -
nick nieaktualny
-
Właśnie te trisomie miałam nawet 1:20000
Dlatego się dziwiłam że poniższe są tak małe wartości, ja miałam na USG.
Preeklampsja przed 34 tygodniem 1:807
Zahamowanie wzrastania płodu przed 37 tygodniem 1:286
Samoistny poród przedwczesny przed 34 tygodniem 1:151
Nie robiłam z krwi, mam 23 lata. -
nick nieaktualnyA tu chyba waga ma znaczenie nie? Ja niestety przed ciąża przytyłam trochę i wydaje mi się że to mogło wpłynąć. Ale nie wiem.
Po zrobiebiu bety i pappa wlansie mam takie wybiki wcześniej były lepsze po samym usg.
Lekarz mówi że na to żeby nie zwracać uwagi za bardzo i w razie czego się daje acard. A ja i tak już go jem więc mam się nie martwić -
U nas kiedyś tak pewny ginekolog wtopę zaliczył z płcią . Mowi do pacjentki na 100% dziewczynka tak nogi rozłożyła ze ladnie widac na bank dziewczynka. I tak zostalo a przy porodzie chlopak 😂
Przyszłamamusia, agniecha2101 lubią tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Oglądaliśmy z Mężem wlasnie wiadomości i jestem w szoku... Jakies przygnębienie mnie dopadło odnośnie tego wirusa... I już mówię, akurat jak nam się udało zajsc w ciąże to nagle jakieś pandemie i ciul wie co jeszcze 😔
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
ewa.katarzyna wrote:A tu chyba waga ma znaczenie nie? Ja niestety przed ciąża przytyłam trochę i wydaje mi się że to mogło wpłynąć. Ale nie wiem.
Po zrobiebiu bety i pappa wlansie mam takie wybiki wcześniej były lepsze po samym usg.
Lekarz mówi że na to żeby nie zwracać uwagi za bardzo i w razie czego się daje acard. A ja i tak już go jem więc mam się nie martwić
Ja mam od danego początku zastrzyki, z tego co mówił do samego porodu więc zobaczymy. Już się przwyczailam. Jeśli tylko mi to pomaga to jestem za tymteraz czekamy na połówkowe
-
nick nieaktualny