❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja polowkowe zostawilam 6.04. Nawet jakbym chciala wczesniej to grafik mojego meza jest aktualnie nie do ruszenia i nie mialabym z kim malej zostawic
Dzis poszlam za to na badania, aby juz byly. Generalnie w ciazy mam lepsze wyniki niz poza ciaza 😅 ale niestety wejdzie suplementacja zelaza, bo poleciala mi hemoglobina, erytrocyty i hematokryt generalnie 😔 nie jestem fanka zelaza, zawsze mam potem jakies problemy jelitowe, no ale co zrobic 😣 Powiedzialam mezowi ze jak nie wybierze imienia do dnia po polowkowych, kiedy to bedziemy miec potwierdzona plec to sama wybiore i koniec. Zawezilismy wybor w obu przypadkach do 2 imion, mi wszystkie 4 sie rowno podobaja wiec ostateczna decyzje zostawilam jemu, a on medytuje juz od 3 tygodni 😑Niki345, Kropka4, megson91, agniecha2101 lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
tym_janek wrote:Ja polowkowe zostawilam 6.04. Nawet jakbym chciala wczesniej to grafik mojego meza jest aktualnie nie do ruszenia i nie mialabym z kim malej zostawic
Dzis poszlam za to na badania, aby juz byly. Generalnie w ciazy mam lepsze wyniki niz poza ciaza 😅 ale niestety wejdzie suplementacja zelaza, bo poleciala mi hemoglobina, erytrocyty i hematokryt generalnie 😔 nie jestem fanka zelaza, zawsze mam potem jakies problemy jelitowe, no ale co zrobic 😣 Powiedzialam mezowi ze jak nie wybierze imienia do dnia po polowkowych, kiedy to bedziemy miec potwierdzona plec to sama wybiore i koniec. Zawezilismy wybor w obu przypadkach do 2 imion, mi wszystkie 4 sie rowno podobaja wiec ostateczna decyzje zostawilam jemu, a on medytuje juz od 3 tygodni 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 07:09
tym_janek lubi tę wiadomość
🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊 -
nick nieaktualny
-
ewa.katarzyna wrote:Dziewczyny jakie kupujecie foteliki do samochodu?
Jakie miałyscie przy wcześniejszych dzieciach?
Ten miałam 3 lata temu przy starszaku i młoda też będzie w nim jeździć teraz.ewa.katarzyna lubi tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
dzień dobry ☕
nie zajrzałam wczoraj nawet na chwilę, ale korzystaliśmy z pogody i cały dzień pracowaliśmy w ogrodzie 😍 a wieczorem kończyliśmy skręcać komody
co do wagi- w dniu om 74, na pierwszej wizycie 69 a teraz 75,5 także u mnie też pęknie 80
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Jakie miałyscie przy wcześniejszych dzieciach? -
Jakie miałyscie przy wcześniejszych dzieciach?
25.03 - 320 g
29.04 - 700 g
27.05 - 1153 g
24.06 - 1880 g
15.07 - 2480 g
-
tym_janek jak czytałam Twojego posta to tak jakbym o sobie 😉
Też połówkowe mam na 6.04.
Mój mąż i temat imienia to tragedia...
Zawsze nie jest dobry czas nie rozmowę o tym. Cały czas uważa że to za wczas. Też zagrozilam że wybiorę sama bo już mnie to dobija. Mu się oczywiście żadne nie podoba. Wszystkie moje propozycje krytykuje (a było ich wiele).
U chłopca wynegocjowalam już jakiś czas tenu ciężka praca: Mikołaj albo Bruno
U dziewczynki było gorzej ale przedwczoraj (metodami najróżniejszymi): Antosia (Tosia).
Oby tylko zdanie nie zmienił bo już to przerabialam.tym_janek lubi tę wiadomość
31 lat - Bocian Katowice
⏱13.06.18 - Pierwsza wizyta w Klinice
1️⃣
03.08.18 - Transfer dwóch zarodków - cb ❌
02.11.18 -❄️Crio - cb ❌
2️⃣
2019.12.05 - Crio - 3dniowego 💮
13dpt - beta 909!
🍼14.08.2020 - Poród przez cc
02.07.2022 - powrót po rodzeństwo - transfer ❄️(4d) cb ❌
Na zimowisku: ❄️(3d)
Przygotowania do ostatniego criotransferu -
U nas imię to też jedna wielka niewiadoma. Z pierwsza córką wiedziałam od razu, od zawsze miała być Marianna. Teraz roboczo mamy jedno imię, którym zwracamy się do brzuszka, ale kompletnie go nie czuję. Wręcz przez to, że wszyscy wokół je oswoili i się nim posługują to mnie tym zniechęcili, bo czuje się tak, jakbym nie miała na to już żadnego wpływu. Ale dopóki nie mam swojego pewniaka to nawet z tym nie walczę.
Jedno z moich postanowień na czas izolacji to właśnie wybór imienia -
Namyria Mikołaj piękne imię, nazwaliśmy tak synka
Ja dzisiaj czuję się okropnie. Głowa mi pęka, a jak zaczęłam jeść śniadanie to i brzuch mnie rozbolał. Jestem głodna a nawet nie mogę zjeść
Wczoraj na wieczór Dzidzia się rozszalała i urządziła sobie imprezę w brzuszkujeszcze się tak nie kręciła jak wczoraj
Muszę męża poprosić żeby mi poszukał poduchy ciążowej, do tej pory spałam częściowo na brzuchu, ale już mi tak niewygodnie. Maluchowi chyba też, bo jak się tak położę to zaraz kopie.megson91 lubi tę wiadomość
Malutka_94
-
U nas z wybraniem imienia dla dziecka to tragedia. Oczywiście przez niezdecydowanie mojego męża 😑 A tekst, że on ma jeszcze czas to norma.. z córką było tak samo. W końcu jak się urodziła powiedziałam, że to Alicja i tak zostało. Teraz mamy faworytów Tomek albo Szymon, chociaż chyba bardziej jesteśmy ku Tomkowi..o ile mojemu mężowi się nie zmieni 😁
-
Malutka_94 wrote:Wczoraj na wieczór Dzidzia się rozszalała i urządziła sobie imprezę w brzuszku
jeszcze się tak nie kręciła jak wczoraj
Moja tak samo 😁 wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam taką porządną serię kopniaków. Było je nawet czuć pod ręką ale jak chciałam pokazać mężowi to skończyła się impreza 😋 -
m@rzenie wrote:Moja tak samo 😁 wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam taką porządną serię kopniaków. Było je nawet czuć pod ręką ale jak chciałam pokazać mężowi to skończyła się impreza 😋
Jak byłam w ciąży z synem to długo tak było że jak mąż przyłożył rękę to mały przestawał kopać 😅m@rzenie lubi tę wiadomość
Malutka_94
-
A u mnie na dokładkę jeszcze do tego wszystkiego wczoraj babcia zmarla
spalam dzisiaj z 4 godziny
jak tu teraz isc na pogrzeb jak sa takie ograniczenia ?? O pożegnaniu w kosciele moge zapomniec ale chociaz na cmentarz bym chciala pojsc .
Masakra nigdy nie pomyslalam, ze moja upragniona ciaza bedzie sie rozwijać w ciągłym stresie👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
zozo- przykro mi
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Zozo bardzo mi przykro
Moja babcia jest od czwaerku znowu w szpitalu, wiec tez mam mega stresa. Niestety w rane po operacji wdala się infekcja i musieli raz jeszcze ja rozciac i zszyc ponownie. A teraz nie wyjdzie póki to się w całości nie zagoi 😭 nie widziałam jej już 2 miesiące 😭😭
W ogóle miałam straszna noc. Jestem ostatnio bardzo podatna na stres przez to wszystko i chyba nastąpiła kumulacja. Brzuch miałam tak twardy że nie mogłam się przekręcić z boku na bok. Teraz wzięłam tabletkę rozkurczowa i leżę. Ale czuje taki wewnętrzny niepokój z którym nie mogę sobie poradzić -
nick nieaktualny