❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piszecie o bebetto Luca więc się wypowiem. Moja przyjaciółka ma taki i powiem wam że jest super. Często chodzimy razem na spacery i wtedy ja, jako dobra ciocia zajmuje się Malcem żeby mamusia trochę sobie odpoczęła, a poza tym uwielbiam jej synka. Wiele razy prowadziłam ten wózek po różnym terenie. Nie straszne mu dziury, wertepy, krawężniki. Fajne koła i amortyzacja, nie ma problemu ze składaniem i wypinaniem gondoli oraz spacerówki. Cena wózka też jest dobra. Dla naszego dziecka też już kupiliśmy ten model tylko inny kolor niż ma przyjaciółka. Udało nam się nim jeszcze pobawić i posprawdzać w sklepie. Kupiony w ostatnim momencie, 2 dni później pozamykali wszystko 😉
-
Dziewczyny ja mam już założony pessar. Do jutra muszę zostać w szpitalu tylko. To będzie moja pierwsza noc bez synka... Nigdy się jeszcze nie rozstawaliśmy.
Tak, zdecydowanie będę teraz spokojniejsza. Jak.wroce jutro do domu to odchodzą mi dwa duże stresy ☺️
Lekarz nie był zbyt delikatny ale za to sprawnie mu poszło i był miły 🙈 także cieszę.sie naprawdę że już po wszystkim.Mała_Gwiazdka, tym_janek, aniołkowa_mama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
nick nieaktualnyTak bebetto są ogólnie bardzo fajne i ja również je polecam 🙂
Camarelo są praktycznie to samo tylko nazwa i kolory inne 😉
I ceny obydwu wózków są przystępne ja kupiłam 3w1 w tym nosidełko z Maxi Cosi za niecałe 1800zl 🙂agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Przy pierwszym dziecku mialam bebetto Luca
Fajna spora gondola Pojemna torba w zestawie, łatwe skaldaniw
Dużym plusem jest spora spacerowka w porownaniu do wozkow koleżanek moj syn mimo ze największy najdłużej sie mieścił w bebetto aby glowa nie wystawiala
Spacerowka rozklada się do pozycji leżącej , pasy dobrze trzymają dodatkowo barierka. Dużym plusem jest tez przedłużony daszek Jak maly zasnął moglam go bardzo dobrze zasłonić przed słońcem
Minusem jest ze zajmuje duzo miejsca w samochodzie Na zakupy i wyjazdy musieliśmy dokupic parasolke
-
nick nieaktualnyAga tak mają świetna tą budkę przedłużaną i właśnie tego mi brak w camarelo. Co prawda dostałam w gratisie parasolkę ale chociaż mogli dać pod kolor a nie wgl nie pasująca 🤦♀️
Zazu super że już masz to za sobą teraz tylko przeżyć tę nockę poza domem ❤️
-
Zazu super, że już po wszystkim 😊
Dziś ja wpadam w panikę. Zauważyłam krew przy korzystaniu z toalety 😩 już dawno nic się nie działo i byłam taka spokojna 😩 wydaje mi się że może naczynko jakieś mi pękło, ale i tak w głowie mam już milion myśli 😢 najgorsze że mój szpital jest przekształcony w jednoimienny a drugi w okolicy, który brałam pod uwagę ma najwięcej potwierdzonych przypadków koronawirusa w województwie na ten moment 😩 jakbym zaczęła krwawić bardziej to nawet nie mam pojęcia gdzie się udać 😭 -
m@rzenie wrote:Zazu super, że już po wszystkim 😊
Dziś ja wpadam w panikę. Zauważyłam krew przy korzystaniu z toalety 😩 już dawno nic się nie działo i byłam taka spokojna 😩 wydaje mi się że może naczynko jakieś mi pękło, ale i tak w głowie mam już milion myśli 😢 najgorsze że mój szpital jest przekształcony w jednoimienny a drugi w okolicy, który brałam pod uwagę ma najwięcej potwierdzonych przypadków koronawirusa w województwie na ten moment 😩 jakbym zaczęła krwawić bardziej to nawet nie mam pojęcia gdzie się udać 😭
Marzenie, ale krew czy brązowe plamienie? Odpocznij, w ciąży często takie plamienia się zdarzają. Masz możliwość skontaktowania się telefonicznie albo smsowo ze swoim lekarzem?
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A)beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
m@rzenie wrote:Zazu super, że już po wszystkim 😊
Dziś ja wpadam w panikę. Zauważyłam krew przy korzystaniu z toalety 😩 już dawno nic się nie działo i byłam taka spokojna 😩 wydaje mi się że może naczynko jakieś mi pękło, ale i tak w głowie mam już milion myśli 😢 najgorsze że mój szpital jest przekształcony w jednoimienny a drugi w okolicy, który brałam pod uwagę ma najwięcej potwierdzonych przypadków koronawirusa w województwie na ten moment 😩 jakbym zaczęła krwawić bardziej to nawet nie mam pojęcia gdzie się udać 😭❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Miszczynka wrote:Piszecie o bebetto Luca więc się wypowiem. Moja przyjaciółka ma taki i powiem wam że jest super. Często chodzimy razem na spacery i wtedy ja, jako dobra ciocia zajmuje się Malcem żeby mamusia trochę sobie odpoczęła, a poza tym uwielbiam jej synka. Wiele razy prowadziłam ten wózek po różnym terenie. Nie straszne mu dziury, wertepy, krawężniki. Fajne koła i amortyzacja, nie ma problemu ze składaniem i wypinaniem gondoli oraz spacerówki. Cena wózka też jest dobra. Dla naszego dziecka też już kupiliśmy ten model tylko inny kolor niż ma przyjaciółka. Udało nam się nim jeszcze pobawić i posprawdzać w sklepie. Kupiony w ostatnim momencie, 2 dni później pozamykali wszystko 😉
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualny
-
zazu wrote:Dziewczyny ja mam już założony pessar. Do jutra muszę zostać w szpitalu tylko. To będzie moja pierwsza noc bez synka... Nigdy się jeszcze nie rozstawaliśmy.
Tak, zdecydowanie będę teraz spokojniejsza. Jak.wroce jutro do domu to odchodzą mi dwa duże stresy ☺️
Lekarz nie był zbyt delikatny ale za to sprawnie mu poszło i był miły 🙈 także cieszę.sie naprawdę że już po wszystkim.
A za to jakie powitanie jutro będzie ☺️
Super, że wszystko dobrze i już masz to za sobą.
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
AgaAgnieszka1989 wrote:Przy pierwszym dziecku mialam bebetto Luca
Fajna spora gondola Pojemna torba w zestawie, łatwe skaldaniw
Dużym plusem jest spora spacerowka w porownaniu do wozkow koleżanek moj syn mimo ze największy najdłużej sie mieścił w bebetto aby glowa nie wystawiala
Spacerowka rozklada się do pozycji leżącej , pasy dobrze trzymają dodatkowo barierka. Dużym plusem jest tez przedłużony daszek Jak maly zasnął moglam go bardzo dobrze zasłonić przed słońcem
Minusem jest ze zajmuje duzo miejsca w samochodzie Na zakupy i wyjazdy musieliśmy dokupic parasolke
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
kasia_pra wrote:Marzenie, ale krew czy brązowe plamienie? Odpocznij, w ciąży często takie plamienia się zdarzają. Masz możliwość skontaktowania się telefonicznie albo smsowo ze swoim lekarzem?
Ja wiem że plamienia się zdarzają bo plamilam cały pierwszy trymestr... Po prostu wpadłam w panikę, że nie mam się gdzie udać w razie czego 😩 -
m@rzenie wrote:No właśnie miałam dziś zatwardzenie i być może stąd to krwawienie 😩 niewielka ilość ale czerwonej krwi.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Hej dziewczyny, odnośnie wagi to ja w pierwszej ciąży przytyłam 6kg, ale to z racji uporczywych wymiotów do samego końca (finisz był na 64 kg). Teraz wystartowalam z 63 kg, na chwilę obecną mam 62 (znów wymioty, choć od 2 tyg jest spokój). Zobaczymy na ilu zakończe...
25.03 - 320 g
29.04 - 700 g
27.05 - 1153 g
24.06 - 1880 g
15.07 - 2480 g