❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieczyny czy wam też się robi w ciąży cellulit? 😳😳😳 Nigdy go nie miałam-czy przytyłam czy chudłam. A teraz zauważyłam że zaczyna mi się robić. Jak któraś z was ma z nim do czynienia to jak sobie z nim radzicie? Mogę coś teraz używać czy czekać do po porodzie? Bo ja to wgl nie wiem jak można go zwalczyć. A może wy macie coś sprawdzonego.?
Już nie wspomnę o tym że zaczynaja mi się robić rozstępy na udach😳 a niby 3 kg dopiero przytyłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 11:45
-
jesli chodzi o gemini to zamawialam 17 marca a dzisiaj dopiero zmienil sie status na w trakcie realizacji. Maja na stronie informacje ze wysylaja w ciagu 10 dni roboczych. Wiec 2 tygodnie trzeba liczyc
To apteka wiec nie poprawi sie ten czas dostawy w ciagu najblizszych tygodni.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
zazu wrote:jesli chodzi o gemini to zamawialam 17 marca a dzisiaj dopiero zmienil sie status na w trakcie realizacji. Maja na stronie informacje ze wysylaja w ciagu 10 dni roboczych. Wiec 2 tygodnie trzeba liczyc
To apteka wiec nie poprawi sie ten czas dostawy w ciagu najblizszych tygodni.
Ja na be gemini złożyłam zamówienie 22 marca ale miałam świadomość, że czas realizacji to 10 dni roboczych więc myślę, że do konca przyszłego tygodnia dostanę swoje zamówienie.
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Malutka_94 wrote:Badania lepiej robić teraz jak ktoś może... Sytuacja wcale się nie poprawia. A w laboratoriach i u lekarzy pilnują żeby wszystko się odbywało jak najbezpieczniej, przynajmniej u nas tak jest
Dlatego idę jutro, została mi tylko diagnostyka przy szpitalu a później będzie tylko gorzej. W moim powiecie dopiero wczoraj potwierdzili po raz pierwszy dwa przypadki no ale mimo wszystko ludzie się tak przemieszczają że szok... Zaczyna mnie ta sytuacja coraz bardziej przytłaczać, mąż pracuje i się boję że coś przywlecze 😞 a sytuacja się cały czas u nas rozwija...
-
Zozo wrote:Darkestfear powodzenia na wizycie
)) ja juz jutro
)
Ja zaczynam odczuwać ból podczas chodzenia w okolicach spojenia łonowegonawet jak dotknę to mnie boli 😥
Według mnie to jest ból związany z rozciąganiem się wiązadła obłego. Właśnie pojawia się w II trymestrze i czuje się go w okolicach krocza. Poczytaj sobie o tym ☺Zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvli, wszystko będzie dobrze, przepraszam, że niechcący Ci rozdrapałam rany
Pamiętaj, że jak ja tak mówię, to tak będzie. Mówiłam Ci, że będziesz miała córeczkę i masz 😘
Ja idę na krew w piątek chyba, ale cholernie się tym stresuję. W poniedziałek lekarz i tez się stresuję. Mąż wraca do pracy i tez. No niestety nie da się teraz trochę o tym nie myśleć :p ale kurcze musi być dobrzeEvli lubi tę wiadomość
-
Kropka4 wrote:Dlatego idę jutro, została mi tylko diagnostyka przy szpitalu a później będzie tylko gorzej. W moim powiecie dopiero wczoraj potwierdzili po raz pierwszy dwa przypadki no ale mimo wszystko ludzie się tak przemieszczają że szok... Zaczyna mnie ta sytuacja coraz bardziej przytłaczać, mąż pracuje i się boję że coś przywlecze 😞 a sytuacja się cały czas u nas rozwija...
U nas ostatnio zamknęli SOR bo jeden z lekarzy miał podejrzenie. Na szczęście wynik był ujemny, ale ludzie nadal się kręcą po Pepcach itp 😒 mój mąż też pracuje, ale u nich starają się ograniczyć kontakt między pracownikami.
Bardziej się boję że teść coś przywlecze, bo jest kierowcą autobusu i wczoraj wrócił do pracy..Malutka_94
-
Malutka_94 wrote:U nas ostatnio zamknęli SOR bo jeden z lekarzy miał podejrzenie. Na szczęście wynik był ujemny, ale ludzie nadal się kręcą po Pepcach itp 😒 mój mąż też pracuje, ale u nich starają się ograniczyć kontakt między pracownikami.
Bardziej się boję że teść coś przywlecze, bo jest kierowcą autobusu i wczoraj wrócił do pracy..
Ech, w jakich czasach przyszło nam oczekiwać na maluszki...
-
Malutka_94 wrote:Ja dzisiaj zaczęłam szukać łóżeczka turystycznego i fotelika. Wymyśliłam sobie żeby wziąć fotelik na raty, to mielibyśmy jakąś historię kredytową. Tylko czy w ogóle jest sens kupować na 2-3 raty? 😅
Mysle, ze warto my tez specjalnie braliśmy telefon na raty, zapłaciliśmy kilka na czas a pozniej juz cala kwote spłaciliśmy . Bo mowia ze pozniej to podwyższa ocenę scoringową przy braniu kredytu np na mieszkanie i nam na tym zależało
Co do celulitu to tez mi sie mega zrobil nawet uda przodpoki nie bylo epidemii chocidzilam na siłownie i liczyłam ze sie zmniejszy
a teraz nic nie robie nawet ruchu czlowiek ma malo
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Zozo wrote:Mysle, ze warto my tez specjalnie braliśmy telefon na raty, zapłaciliśmy kilka na czas a pozniej juz cala kwote spłaciliśmy . Bo mowia ze pozniej to podwyższa ocenę scoringową przy braniu kredytu np na mieszkanie i nam na tym zależało
No właśnie ja sprawdzałam scoring w BIKu i jest obniżony o jeden poziom bo nie mamy żadnego kredytu na koncie.Malutka_94
-
darkestfear wrote:
Hm, kurde ja u siebie podobne widziałam na usg i później też jak byk był siurak. Może dziołcha ma dorodne wargi 🙈 to co ten lekarz taki zakręcony? 😁
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodzwonilam sie do lekarza i to nawet nie jest zdjecie krocza 🤣 no cóż, lekarz mowil, ze jak mowil ze dziewczynka to znaczy ze dziewczynka i, ze pamieta mnie i, ze dziewczynka na bank i widocznie zle napisal bo sie zamyslil.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 14:46
Evli, ticia9, Zozo, Iskierka87, Mirabelka02, Kropka4, megson91 lubią tę wiadomość
-
Darkestfear gratuluje zdrowej dzidzi 🥰 co do płci to dziwne 🤔 może zadzwoń?
Ja się zastanawiałam czy iść czy nie iść na usg serduszka i już się nie muszę zastanawiać. Dzwoniła kardiolog i z racji że nie jest to nic ważnego to przesuniętą mam wizytę na maj.darkestfear lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
Zadzwonilam, mowil ze dziewczynka, ale juz zglupialam 😂 no niewazne! W takim razie poznajcie małą LiliIskierka87, ticia9, Malutka_94, Kagu3, Mirabelka02, MartitaS, Evli, Niki345, Kropka4, Kindoll, Zozo, to_tylko_ja, mommy, megson91, Marta35, Bela, kasia_pra, aniołkowa_mama, m@rzenie, Loczek:), tym_janek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny